Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ubytování Lipno > ubytování v soukromí > krásná dovolená!

 Pronájem chaty na Lipně 


Plánujete dovolenou v jižních Čechách? Shánítep1020637.jpg ubytování jižní Čechy? Pouhých 100 m od Lipenské přehrady Vám nabízíme ubytování v chatě s nově zrekonstruovaným interiérem. Chata se nachází v obci Hůrka mezi Černou v Pošumaví a Horní Planou. Z našeho ubytování je pěkný výhled na jezero Lipno, které v létě nabízí kvalitní koupání.

Naše nabídka ubytování Lipno je vhodná pro rodiny s dětmi, rybáře, cyklisty i turisty (50 m od chaty se nachází cyklistická stezka, která Vás provede po celé Šumavě ). U pronajímané chaty je pozemek 800 m2 s venkovním posezením na zahradě s grilem. Na chatu navazují další dvě chaty, jsou však kompletně oddělené  živým plotem a disponují vlastním vchodem i pozemkem. Máte-li o námi nabízené ubytování v soukromí zájem, kontaktujte nás.

pohled_z_blakonu_chaty_na_Lipne.JPG 

CZIN.eu

Dovolená u Lipna Vás okouzlí svou krásou a širokými možnostmi trávení volného času po celý rok. Chata se nachází ve vyhledávaném koutě Národního parku a Chráněné krajinné oblasti Šumavy, což Vám zajišťuje pobyt v jedné z nejčistších oblastí Česka.

 

 

Fotky interiéru

Je "dobojováno"! Chata je po rekonstrukci a my pevně věříme, že se našim hostům o dovolené bude dobře bydlet...