Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nedělní ráno

 

 

Dnes jsem prožil zajímavé nedělní ráno. Manželka s juniorem zaslouženě odpočívali po "hladové noci", kdy se každé dvě hodiny budil a prožívali krmící kolečko a já jsem v obýváku zevloval u počítače a hledal zábavu. Při brouzdání facebookem a projíždění všech možných příspěvků jsem zjistil, že jich je většina o dětech. Na tom by na jednu stranu nemuselo být nic zvláštního, obzvlášť když většina mých přátel stejně jako já tenhle rok atakuje a nebo už přelezla třicítku, ale když jsem si složil všechny příspěvky chronologicky od začátku roku, tak jsem došel ke zjištění, že všude jsou děti.Všude a za vším.

Začněme třeba hezky od začátku. Kalba, párty, děti, děti, děti v čepičkách na silvestra, alkohol, předsevzetí, bolavá rána, už nikdy nebudu pít. Děti, děti, děti, zima, doma v pelíšku, zachumláni v dece. Zpoždění, fazolka v bříšku, děti, děti, děti. Valentýn. Romantika, alkohol, láska, peřiny, probuzení, ultrazvuk, děti. Venku už je trochu jaro, první procházka, jarní láska, druhý měsíc, třetí měsíc, děti, děti, děti. Duben. Apríl, smích, alkohol, párty. První máj, první láska, miluju ho, miluju jí, Paříž, romantika, sex, děti, děti, děti, ultrazvuk. Léto. Moře. Bulharsko, Řecko, Itálie, Chorvatsko, vlny, romantika... děti, děti, děti, ultrazvuk. Konec školy. Začátek prázdnin. Párty, alkohol, brigáda, výlet, koupání, Řím, Benátky, Paříž, Seychely. Břicho jako kráva, vedro jako kráva, děti, děti, děti, svatba, druhá svatba, rozvod. Konec prázdnin. Směju se školákům, směju se učitelům, všude prvňáci, druháci, třeťáci, středoškoláci, vysokoškoláci... párty, alkohol, párty, alkohol, za pět minut rodíme, děti. Začíná podzim, listí žloutne, venku je zima, zalezem do deky...... děti, děti, děti. Poslední houby, první sníh, první krůčky, první zoubky, první děti. První vánoce, první dárky, poslední alkohol, fakt poslední alkohol, první předsevzetí, všude děti, děti, děti.

Možná jsem opravdu jen trochu paranoidní, možná to je opravdu tím, že mi je třicet, ale zkuste se schválně podívat do své timeline a řekněte potom jestli není plná dětí, hub, prvňáků, školáků, dovolených a především dětí! Ta moje je! A ta vaše určitě taky!

Každopádně dětem zdar a komu se tam do konce týdne neobjeví žádný "dětský" příspěvek, tak tomu koupím pivo! Slibuju ;-)