Jdi na obsah Jdi na menu

Dětský karneval 2016

Na 40 dětí a 60 dospělých se přišlo letos pobavit na tradiční dětský karneval. Konal se 5. března od 14.30 hodin v sále kulturního domu a program pro děti tentokrát obstarala paní Jana Rychterová z Prahy. Moderátorka, zpěvačka a písničkářka bavila děti svými písničkami, tancovala s nimi, dávala jim hádanky. Občas zapojila i dospělé, třeba do opakování jazykolamů, tancování nebo soutěží. V průběhu odpoledne vystoupila i milevská taneční skupina NRG Crew pod vedením Pavly Pejšové.

Jako každoročně byla pro děti připravena bohatá tombola. K zakoupení byla hned u vstupu a některé lístky vyhrávaly okamžitě. Děti dostávaly pexesa, omalovánky, pastelky, hrací karty, bublifuky a další drobné dárky. Na "velkou" tombolu si musely počkat až na závěr odpoledne, kdy se losovaly větší ceny, jako např. kufříky, míče, hrací kostky, dětské nářadí, dekorační obrázky a hlavní cenou byl svítící globus.

Letos mezi maskami jednoznačně převažovaly princezny všeho druhu, ale k vidění byli také rytíři, kostlivec, kovbojové, upír, rokový zpěvák, superman, dinosaurus, kominík, námořník, andílek a další. Nakonec všichni pochytali z balkónu shazované balónky a společně se vyfotili.