Jdi na obsah Jdi na menu
 


20. 12. 2018

Ježíškova vnoučata proběhla úspěšně:))

Tak jsme to úspěšně zvládli.:))

Zdálo se, že si to seniorky užily.Až nás všechny překvapilo, jak se do toho ponořily.Nakonec jsme seděli na židlích a procvičovali horní část těla, dělali dechová cvičení, mudry hlavy, zpěv mantry a meditaci. Vyšlo to akorát na hodinu.

Děkuji Lidušce, Marušce, Vendulce a Evičce, že dorazily, byly mi příjemnou oporou.:)) Jiřinka pak nafotila fotky, na které se můžete podívat. Také jí veliký dík.:))

Ještě jedno velké poděkování patří Daši Štěpánkové z Vamberka, která připravila  balíčky svázané krajkou, viz třetí obrázek, do kterých zabalila domácí ořechy a dvě krásná lahodná jablka.:))

No a nyní děkuji vám všem, kteří jste přispěli na dárky. Bylo to od vás velmi ušlechtilé a laskavé. Myslím, že balíčky vyvolaly velkou radost v očích seniorek. Říkaly, že byly asi hodně hodné, když byl Ježíšek tak štědrý:))

Zapojilo se nás 26 a vybrali jsme neuvěřitelných 4000 Kč.:))

 Seniorek bylo 13, takže vyšlo 308 Kč na osobu. Za 150 Kč jsem koupila od pana Trojáka velkou sklenici pastovaného medu a za zbytek jsem nakoupila ingredience na tři recepty s červenou řepou - mák, konzervu tuňáka, sušené švestky, nádhernou čerstvou červenou řepu, zelený čaj a papírovou tašku se Santou. V obálce pak našly napsané 3 recepty s řepou a záložku do knihy s básničkou o józe, kterou jsem složila pro účely našeho vánočního setkání na Panoramě.:))

Fotky naleznete na této adrese:

https://photos.app.goo.gl/bDBvqfNDQPGqsLPd7

A mně nezbývá, než vám popřát krásné vánoce, plné lásky, pohody a rodinného štěstí. :))

P:S:

Když jsem jela domů autem, tak jsem v rádiu zaslechla zajímavou zprávu. Nápad s Ježíškovými vnoučaty se zalíbil Češce žijící v Itálii a ta se postarala o to, aby se rozšířil i tam. Reklama probíhá v italském rádiu a projekt  nastartoval vlnu zájmu a solidarity v celé zemi. :))

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář