Jdi na obsah Jdi na menu
 


5. 8. 2013

Díky všem zúčastněným

 Chtěla bych poděkovat všem, kteří byli na cvičení jógy v Poděbradech. Byly to úžasné čtyři dny strávené v lázeňském městě se skvělou partou. Počasí bylo ryze letní a mohli jsme využít možnost koupání v místním jezeře upraveného na koupaliště. Ocenili jsme zdroje léčivé Poděbradky na mnoha místech ve městě. Díky tomu jsme ani nemuseli kupovat žádné petky. Cvičili jsme nakonec od pěti hodin a to nám dalo možnost trávit večery společně v jedné z hospůdek na promenádě. Zapovídali jsme se několikrát až do půlnoci. Ranní rozcvičky pak byly každým dalším dnem namáhavější.:)))) Užívali jsme si Gambrinus jako boží dar po parném horkém dni.:))) Naše výlety na kole podél Labe byly  fakt super. Dokonce ani mě nebylo zima:))) Večerní cvičení jsme první den zakončili kruhovými tanci, které všichni skvěle pochopili!:)))) Druhý den jsme tleskali našim děvčátkům za krásné taneční vystoupení, jež si pro nás během dne připravily a pak jsme kreslili mandaly, ty si užil obzvlášt' Petr!:)))) Třetí den jsme již neotáleli a uháněli směr Dětenice, kde nám Karolínka zamluvila stůl. Hodně jsem o této středověké krčmě slyšela, ale předčila všechny mé představy a očekávání. Připadala jsem si jak v nějakém filmu. Bylo tam horko, tma, jen světlo svíček a bylo tam tolik lidí, že tolik lidí jsem pokupě v hospodě ještě neviděla. Plné byly obě obrovské patra i prostor venkovní. Program byl pojat velkolepě, protože několik skupin se střídalo a přecházelo z místnosti do místnosti. Viděli jsme tanec za zvuku středověké hudby, divoké bojovníky, šermíře, inkvizitory i pohádkové bytosti. Vše bylo tak opravdové, že naše děvčátka utekla a celou dobu čekala venku. Prý to není nic pro ně. Asi nebylo. Jídlo bylo luxusní, což oceniliy zejména obě Jany, které si objednaly Loupežnický talíř s několika druhy masa. No byl to opravdu ojedinělý zážitek a doporučuji k návštěvě. Do zámku jsme se nedostali, protože ho zavírají v pět. Tak někdy příště. Ubytování bylo příjemné, jídlo jsme si tam nakonec nedávali, protože ve městě byla nabídka daleko zajímavější a atraktivnější. Místnost na cvičení byla příjemná, protože tam byl chládek. 

Fotky už jsem dala do fotoalbumu a kdyby někdo měl nějakou, která stojí opravdu za to, tak mi ji pošlete mejlíkem. Jinak přeji všem krásný zbytek prázdnin a těším se na všechny naviděnou v září!!  Ještě upřesním, zda třetího nebo desátého.:)))

 

Náhledy fotografií ze složky S jógou v Poděbradech

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

V Poděbradech bylo báječně

Petr, 8. 8. 2013 21:23

Děkuji Hance,že pro nás připravila báječné čtyři dny.Já jsem si to užíval.Byla to ideální kombinace cvičění a koupání ,projížďky na kole nebo výletu po okolí. Celý pobyt mohl klidně mohl být delší O krčmě v Dětenicích jsem několikrát slyšel a jsem rád, že jsem se tam také podíval..Také jsem netušil, že mě Janička s pomocí ostatních přimějí něco veřejně malovat.To jsem dělal naposledy ve škole.Na pobyt v Poděbradech rád vzpomínám a doufám,že se budu moci zúčastnit i toho příštího.Přeji všem hezký den