Jdi na obsah Jdi na menu
 


Škoda autosalon a nebo: Vesničko má středisková

Škoda autosalon a nebo taky: Vesničko má středisková!

Pavlík dnes přijel na návštěvu s tím, dědo já mám rýmu, mamka říkala, že ven smím nejdéle na půl hodiny! Ale já chci na výlet. Doma se už týden nudím. No a teď honem něco vymysli, mně to doma už nebaví!

Dobrá, jde se do muzea Škoda auto , je tam príma dětský koutek . Pohraješ si jak dlouho budeš chtít, a je tam teplo. Volba asi měla správný směr, ani po 2 a půl hodině se mu odtud nechtělo. Ale pak , že pojedeme na hlavní nádraží vlakem, ale bohužel , z místního vyjížděl vláček až za několik hodin. No tak vlak se odkládá na příště, tak jsme šli do obchodního domu Bondy, povozit se na pohyblivých schodech. Jo ,to byl docela úspěšný nápad! Jeli jsme to - pro velký úspěch asi 30x - ale byl v tom malý háček. Pavlík není přes zábradlí pohyblivého schodiště vůbec vidět. Schodiště projíždí restauračním zařízením! S těmi co seděli nejblíže u schodiště, asi při patnáctém "přestupu" jsem si již vyměňoval lehké pousmátí! Ano, připadal jsem si lehce, jako jeden z hrdinů filmu : "Vesničko má středisková" Ale co na tom. Rozzářené oči vnoučka , jsou určitě přednější!!!!

Pár obrázků z Automuzea Škoda. a pro toho kdo by si chtěl celé muzeum prohlédnout, račte prosím za mnou, budeme přestupovat. Klikněte tady.