Jdi na obsah Jdi na menu
 


Člověk

16. 12. 2011

 

ČLOVĚK

Neutrální bytost

 

Člověk je jedna z nejrozporuplnějších z bytostí. U tohoto druhu záleží jen a jen na jedinci jaký je. Druh není snadné popsat jako celek.

 

Původ

Člověk vznikl fyzicky přírodní evolucí, ale po stránce mentální už jeho vývoj není tak jednoduchý. Zasahovalo do něj velké množství bytostí, což může být důvodem rozkolísanosti a různorodosti lidí. Přírodní vývoj ukončil člověk v době zemědělské revoluce, noboť tehdy si začal přírodu upravovat a přetvářet ku prospěchu svému. Tehdy se započal proces, který vyústil v přesvědčení lidí, že jsou jediní a všemocní páni tohoto světa.

 

Popis

Člověk jako jednotlivec je poměrně fyzicky slabý tvor. Nemá, jako všežravec silně, vyvinuté smysly a drápy, či pořádnější zuby si musí nahradit nástroji.  Inteligencí je v průměru bytostí humanoidních, tzn. lidského, nebo téměř lidského vzhledu.

Jeho síla je v počtu, vychytralosti. Je velice expanzivní druh. Většina jedinců je schopná nevidět, co nechce.  Ovládá mnoho aspektů magie. Je agresivní, vyhledává konflikty, ať už slovní, tak fyzické

 

Lidé a magie

Lidská magie není zdaleka ta nejsilnější, má však výhodu v tom, že je nejkomplexnější. Lidé mohou ovládat největší oblast magie ze všech známých tvorů hrubohmotné sféry.

Co se týče působení magie lze najít jisté rozdíly mezi předivem kouzel žen a mužů.

Alespoň minimální magické předpoklady má 70% populace, ale nějaké rozvíjitelné má 15%. A silné méně než 2%

 

Zachraněné informace ze ztraceného webu.

 

Belltor Lux

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář