Jdi na obsah Jdi na menu
 


Moje první akce

10. 7. 2010

Dne 4.7. 2010 jsem se šel v noci projít.Šel jsem kolem areálu Rudolfa Jelínka.po druhé ruce jsem měl  a za nima byl velký křáč.Najednou jsem v tom křáči uslyšel lámání a dupod a podobně.Myslel jsem si že je to jen ježek nebo něco.Ale i přes to jsem povolával ať to vyleze atd.Při odchodu jsem ale zrychlil jenže to co bylo v tom křáčí šlo podél mě ale pořád schované.Potom naštěstí křáš skončil a začínala asfaltka a tam už jsem viděl světla z nádraží.Došel jsem domů a přemýšlel jsem nad tím.

Druhý den mi to nedalo a ve stejnou hodinu a stejné místo jsem tam šel sic ze strachem ale zvědavost vyhrála.Došel jsem ke stejnému místu kde minulý den a zavolal jsem párkrát ať to jsem přide atd. A co se nestalo opět dupod a lámání k keřích.Po výzvě ať to vyleze že jsem ochotný být v míru nic.Překousl nejistotu a šel blíž slyšel jsem funění.FAKT psycho stojíte na proti křáče a slyšíte jen funění.Snad pochopíte že odvahu na odhrnutí křáče už jsem neměl!!! Potom jsem kousek dál slyšel další kroky tudiž soudím že jich je tam víc.

Dnes 10.7. 2010 jsem tam byl asi o půl deváté tudiž za světla.Mám fotky sice na nich není ta bytost ale je to zajímavý.Je tam malý jezírko plné celekm velkých ryb!!! Popřípadě mraveniště atd. Fotky jsou V tématu Fotky s první akce. PS: I při focení za bíleho dne mě to pozorovalo a běhoalo to tam.Na 100% jsou dva ale myslím si že jich je víc.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:-(

(ann, 11. 7. 2010 11:17)

brej článek ..


jak si to tak čtu

běhá mi mrááz po záádech