Jdi na obsah Jdi na menu
 


Očkování - Rakovina děložního čípku

30. 12. 2011

Tohle je hlavně pro lidi, kteří se nechají zmanipulovat reklamou či uměle  vyvolávanou hrůzou z rakoviny děložního čípku své dcery.

Přitom je normální zdravý člověk schopen vypudit virus přirozenou cestou. Vir, který má způsobovat tuhle rakovinu je v každém člověku, ale tělo ho dokáže samo zpracovat.

Očkování je jen další vytvořený nesmysl pro další zisky farmaceutického průmyslu.

Zajímalo by mě zda li víte, když dáváte svou dceru očkovat kolik obětí už má očkování na svědomí. To bohužel nelze říci přesně, ale v roce 2010 bylo odhadnu, že asi 16 400.  Ale to už na plakátech s zaručením, že je to nejbezpečnější vakcína na světě asi psát nebudou, že? Co by to potom bylo za zisky.

(PS: Media oficiálně udávají počet 30 obětí)

Doporučují očkovat ještě před začátkem sexuálního života, takže oběti mají přibližně od 13 do 20 let. Kvůli ziskům je zmařeno tolik mladých životů a  lidé to nevidí? Už otevřete oči.

Vedlejší účinky byli prokázané několika organizacemi, ale vakcína je stále v objehu. Příjde vám to normální? A na internetu nenajdete nic jiného než reklamy, vyvolávání strachu a propagandu : Např  : Denně zemře 1 žena na rakovinu děložního čípku. Dále, že je možná si vzít očkováníá na splátky. A plno dalších věcí. Obrňte se a nenechte se oblbovat reklamou a ovládat strachem.

A teď ji chtějí dokonce začít dávat zdarma!? Nevím co si o tom myslet.

Kdo schválil vakcínu (Gardasil nebo Silgard) : Profesor Heinz-Josef Schmitt - předseda očkovací komise, která schvaluje preparáty. Zajímavé je, že finanční odměnu od výrobce obdržel on (10 000 eur). Neměli by to být spíše firmy, které měli podíl na kontrolách a další věcech? Očividnější podplacení snad ani nelze představit. To byl ale pouze začátek : Když v roce 2007 v březnu byl preparát schválen k masovému používání byli velmi brzy zaznamenány oběti. Časopisy a některá velká media začala kritizovat uspěchané nasazení vakcíny na trh aniž by byli pořádně ověřeny účinky. Ovšem pak se začal objevovat pouze názor pana Schmitta : Používáme nejbezpečnější a nejúčinější vakcínu na světě dostupnou.

A tohle svinstvo  se podává dětem doteď. Jak daleko to ještě oVčané necháme zajít?


Asi jediná možná zmíňka s úmrtím, kterou lze nalézt.  A pak že cenzura neexistuje.

1. Natálka 14 let. (zemřela)  - Asi hodinu po očkování začala být Natalie hrozně bledá. Přestala dýchat. To bylo asi kolem oběda. Omdlela na chodbě,“ popisuje tragédii Nataliina spolužačka, „pak přiběhl muž z ambulance. Viděla jsem, jak jí masíruje srdce. Učitelé nám řekli, že máme jít ven.“

PS: Stalo se to na církevní škole v Británii. (V Británii je dovoleno očkovat bez svolení rodičů)


Zdroj : Internet

            Bez cenzury : Co masmédia zamlčují - Andreas von  Rétyi

Vypracoval : Belltor Lux

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Vakcína

(Mazrim Taim, 24. 8. 2013 4:40)

Toto není zdaleka jediná taková věc... a bohužel mnohde to ve skutečnosti není omylem