Jdi na obsah Jdi na menu

ZÁPAS OP 4.9.2011 Vrbno pod Pradědem - Lichnov

7. 9. 2011

Zpráva o utkání Vrbno pod Pradědem - Lichnov 2:1


Domácí mužstvo nastoupilo v oslabené sestavě,kde chyběli nemocní 2 hráčí a také 2 hráči si ještě užívali plánovanou dovolenou.Mužstvo sokola začalo nařízenou ofenzívou s napadáním hostujících obránců,ale hráči Lichnova si poradili rýchlými nakopávánými balony na své dva utočníky,kteří svým výborným krytím balonů a tvrdými střelami na branku dokázaly domácí obranu dost potrápit. Domácí hráči se snažili tyto vysoké míče hrát v mezihře a křižnými přihrávkami překvapit hostující obranu,kde dominoval stopér  Lichnova asi v desáté minutě nastřelil domácí útočník Adam Lasota břevno a vzápětí po chybě obránce  uvolnil do vyložené šance Richarda Rustlera,který si s nabídnutou šancí nedokázal poradit.Hosté odkopávali míče a hra se přesunula do středu hrací plochy.Mužstva se rozešla poločasovou zemízou.
Druhá polovina zápasu se odvíjela na polovině soupeře,kde křižnou přihrávkou od Jardy Klimeše našel záložníka Davida Odstrčila,který se dostal přímočaře do hostujícího vápna a vsítil první góól.Hra se začala kouskovat což nám vyhovovalo a domácí mohli ze standartních situacích ohrožovat branku a zvýšit své chudé vedení . Po vystřídaní zraněných hráčů se podařilo mužstvu domácích zvýšit na rozdíl dvou branek po pěkném centru do vápna,kde hlavou nastřelili břevno a pohotovým dorazem Adama Lasoty domácí vedli. Hostující mužstvo vrhlo všechny síly do útoku a domácí už polevili v důsledném bránění,což využil hostující hráč a tvrdou střelou z dvaceti metrů orazítkoval břevno což bylo pro domácí první varování,které vyvrcholilo velkým tlakem na domácí obranu kde po dvou rozích a závaru v pokutovém území se podařilo hostům z Lichnova snížit svuj nepříznivý stav  na rozdíl jedné branky v samotném závěru domácí mužstvo podržel brankař Hojgr,který chytil na brankové čáře jistý gól.
Branky - David Odstrčil , Adam Lasota
Vyjádření trenéra.
Měli jsme marodku,ale ukázalo se,že mužstvo má kvalitní lavičku která plně nahradí chybějící hráče byl jsem spokojený s hrou obrany,která konečně dohrávala souboje s hostujícími útočníky a nepustila je do vyložených šancí.Ze začátku jsme si nedokázali poradit s nákopy hostujících obránců,ale zvlášť v druhém poločase záloha dostávala míč pod svoji kontrolu a rozdávala míče utočníkům. utočná řada mně nezklamala navázali na sebe hodně faulů,což nám vytvářelo hodně standartních situací. Čeká nás zápas v Břidličné,kde doufám budeme kompletní

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář