Jdi na obsah Jdi na menu

DALŠÍ ÚSPĚCH NA TURNAJI O HALOVÉHO PŘEBORNÍKA OFS BRUNTÁL PRO ROK 2012 TENTOKRÁT V KATEGORII MLADŠÍ PŘÍPRAVKY SI VRBEŇÁCI DOVEZLI KRÁSNÉ 3.MÍSTO A CENU NEJLEPŠÍHO STŘELCE TURNAJE

 

2012-02-25-15.08.38.jpg

 

 

HORNÍ BENEŠOV – V hornobenešovské sportovní hale se uskutečnil další z mládežnických turnajů „O přeborníka OFS Bruntál 2012“ v halové kopané. O titul nejlepšího halové týmu okresu zápolila kategorie mladší přípravky a po skončení celého vydařeného klání měli nejvíce důvodů k radosti malí fotbalisté Juventusu Bruntál.
Od sobotního rána zápolila ve sportovní hale v Horním Benešově bez opět omluvené Jiskry Rýmařov celá zbylá špička okresu kategorie mladší přípravky o pohár pro vítězný tým letošních přeborů. Týmy FC Slavoj Bruntál, FK Krnov, Sokol Vrbno pod Pradědem, TJ Břidličná, Juvenstus Bruntál a domácí TJ Horní Benešov se utkaly mezi sebou spravedlivým systémem každý s každým 2 x 10 minut. Slušně zaplněná hornobenešovská hala sledovala od úvodního utkání až do konce vcelku vyrovnaného turnaje výborné, bojovné a nadšené výkony všech účastníků. Od zahájení o sobě dávali vědět malí fotbalisté Juventusu Bruntál a pořádajícího Horního Benešova, kteří spolu svedli souboj o letošního přeborníka OFS. Domácí byli ve vzájemném zápase úspěšnější, ale remízové ztráty v utkáních s Krnovem a Vrbnem pro ně znamenaly nakonec druhou příčku. Výborně rozehráli turnaj dobře hrající naděje FK Krnov, ale v důležitém utkání s Vrbnem se střelecky neprosadili proti výbornému brankáři soupeře a byli odsunuti až na čtvrtou příčku. Vrbenští malí bojovníci přijeli na turnaj pouze s jedním střídajícím hráčem a nakonec mohli slavit výtečné třetí místo. Asi více čekali fotbalové naděje Slavoje Bruntál, které bez několika nemocných hráčů obsadili až předpolední, páté místo. Bojovné a obětavé výkony na letošních halových přeborech v kopané mladší přípravky odváděl také tradiční účastník z Břidličné. Velmi složité bylo mezi zúčastněnými týmy vybírat nejlepšího brankáře a hráče hornobenešovského klání. Ocenění pro nejlepšího brankáře nakonec obdržel Dominik Grajciar z FK Krnov a pro cenu nejlepšího hráče si přišel za jásotu domácích příznivců Antonín Žižka z Horního Benešova. Za deset nastřílených branek v průběhu turnaje získal cenu pro nejlepšího střelce Theodor Muller z Vrbna pod Pradědem.

Výsledky: Slavoj – Břidličná 3:0, Krnov – Horní Benešov 1:1, Juventus – Vrbno 3:1, Slavoj – Krnov 1:3, Horní Benešov – Juventus 1:0, Břidličná – Vrbno 0:5, Juventus – Slavoj 3:0, Vrbno – Horní Benešov 2:2, Krnov – Břidličná 7:0, Slavoj – Vrbno 4:1, Krnov – Juventus 2:3, Břidličná – Horní Benešov 0:5, Vrbno – Krnov 4:2, Juventus – Břidličná 7:0, Horní Benešov – Slavoj 7:0. (st)

Konečné pořadí

  • 1.Juventus Bruntál 4 0 1 16:4 12
  • 2.TJ Horní Benešov 3 2 0 16:3 11
  • 3.Sokol Vrbno p. Pr. 2 1 2 13:11 7
  • 4.FK Krnov 2 1 2 15:9 7
  • 5.FC Slavoj Bruntál 2 0 3 8:14 6
  • 6.TJ Břidličná 0 0 5 0:27 0
     

MLADŠÍ ŽÁCI SE STALI 11.2.2012 HALOVÝM PŘEBORNÍKEM OFS BRUNTÁL PRO ROK 2012 A DOSTALI DVĚ CENY ZA NEJLEPŠÍHO HRÁČE A STŘELCE TURNAJE

Třetí letošní mládežnický turnaj „O přeborníka OFS Bruntál 2012“ v halové kopané mladších žáků se uskutečnil minulou sobotu v hornobenešovské sportovní hale, po jeho skončení se z naprosto zaslouženého vítězství radovali mladí fotbalisté Vrbna pod Pradědem.
Bez na poslední chvíli se omluveného Rýmařova a Krnova zápolilo o titul přeborníka okresního fotbalového svazu Bruntál pro letošní rok 2012 celkem šest týmů. Mužstva FC Slavoj Bruntál A, Avízo Město Albrechtice, Olympia Bruntál, Sokol Vrbno pod Pradědem, FC Slavoj Bruntál B a domácí TJ Horní Benešov se utkala spravedlivým, ale náročným systémem každý s každým v hracím čase 2 x 10 minut. Od začátku turnaje si skvělým způsobem vedli mladí fotbalisté Sokola Vrbno pod Pradědem, kteří pod vedením Pavla Koždoně v sestavě Roman Nečesaný, Michal Nečesaný, Tomáš Popek, René Laníček, Denis Darmovzal, Jiří Strapek, Patrik Vojtek, Michal Koždoň a Daniel Mikula drtili jednoho soupeře za druhým. Titul přeborníka OFS Bruntál v halové kopané pro rok 2012 pak Vrbenští získali s plným počtem patnáct bodů a při impozantním poměr branek 44:5. Výborně zvládl turnaj také první tým Slavoje Bruntál, který absolvoval celé klání pouze v pěti hráčích ve složení Stanislav Slovák, Petr Skopalík, Milan Urban, Jan Musil a Dalimil Chylík a byl jako jediný Vrbenským vyrovnaným soupeřem. Rozhodující utkání výborné úrovně v závěru turnaje podlehl Slavoj A pozdějšímu vítězi z Vrbna pouze 3:4. Velký a hodně těsný byl boj o třetí příčku, kde musela rozhodovat minitabulka mezi Olympii Bruntál, Horním Benešovem a Avízem Město Albrechtice. Na bronzovou příčku nakonec přece jen dosáhli mladí fotbalisté Avíza Město Albrechtice ve složení Jelínek, Pospíšil, Caknakis, Hanzlík, Houdek, Pucher, Dudek a Martiník a napravili si alespoň částečně chuť po nedávném neúspěchu starších žáků. Horší poměru o jediný gól rozhodl o čtvrté Olympie Bruntál a páté pro domácí Horní Benešov. Poslední šesté místo pak obsadil bojovný tým Slavoje Bruntál B, který také odehrál celý turnaj s nízkým počtem hráčů a určitě také nezklamal. Při vyhlášení výsledků na závěr turnaje byli odměněni na základě ankety vedení jednotlivých mužstev i individuality turnaje. Cenu pro nejlepšího brankáře si po právu odnesl Stanislav Slovák ze Slavoje Bruntál, nejlepším hráčem byl vyhlášen Michal Koždoň z Vrbna a suverénně nejlepším střelcem hornobenešovského přeboru mladších žáků se stal s úctyhodným počtem dvaceti nastřílených branek Denis Darmovzal z vítězného týmu přeboru. „Turnaj měl dobrou úroveň a viděli jsme tady řadu talentů i mezi poraženými. Je jen škoda neúčasti Rýmařova a Krnova, mohla se sejít kompletní špička okresu kategorie mladších žáků. Myslím, ale že pořadí na čelních místech by to výrazněji neovlivnilo,“ řekl po skončení přeboru mladších žáků předseda KM OFS, Jiří Stanovský.

Výsledky: M. Albrechtice – Horní Benešov 2:3, Vrbno – Slavoj B13:1, Olympia – Slavoj A 1:5, M. Albrechtice – Vrbno 1:10, H. Benešov – Slavoj A 2:4, Slavoj B – Olympia 2:7, Vrbno – H. Benešov 4:0, Olympia – M. Albrechtice 1:3, Slavoj A – Slavoj B 8:6, Vrbno – Olympia 13:0, M. Albrechtice – Slavoj A 1:8, H. Benešov – Slavoj B 6:0, Slavoj A – Vrbno 3:4, Olympia – H. Benešov 4:2, Slavoj B – M. Albrechtice 3:7.

cimg1464.jpg

 

Naše výsledky:
Vrbno - Slavoj Bruntál B 13:1
Vrbno - Město Albrechtice 10:1
Vrbno - Horní Benešov 4:0
Vrbno - Olympia Bruntál 13:0
Vrbno - Slavoj Bruntál A 4:3

Pořadí:
1. Tj Sokol Vrbno p.P
2.Slavoj Bruntál A
3. Město Albrechtice
4. Olympia Bruntál
5. Horní Benešov
6. Slavoj Bruntál B

 

 

MLADŠÍ PŘÍPRAVKA USPĚLA 11.2.2012 NA TURNAJI BRUNTÁLSKÝ CUP 2012 A ZÍSKALA KRÁSNÉ 2.MÍSTO

 

420430_367420669952077_100000524407980_1342080_547248743_n.jpg

 

1. Sokol Slavonín

2. Sokol Vrbno pod Pradědem

3. SFC Opava

4. Slavia Orlová

5. FC Slavoj Staré Město

6. Juventus Bruntál

7. FK Šumperk

8. FK Krnov

9. FC Slavoj Bruntál

-

nejlepší hráč: Ruda Psota- Sokol Slavonín

 

nejlepší střelec: Filip Vala- 9 branek- SFC Opava

 

nejlepší brankář: Honza Lang- Sokol Slavonín

benjamínek turnaje: Vojta Zvědělík- r.2007- Sokol Vrbno p.P.

nejlepší rozhodčí: Ivo Buček

nejlepší fanoušci: Slavia Orlová

 

STARŠÍ ŽÁCI 4.2.2012 OPĚT USPĚLI A OBSADILI

„O halového přeborníka OFS Bruntál 2012“ 3.MÍSTO

 

100_3676.jpg

 Sestava - Roman Nečesaný, Michal Fabián, Vratislav Jarmar, Martin Kutlák, Valdemar Matuška, Dominik Vaško, Luděk Všetička, Jakub Hrubý, Michal Koždoň, Jiří Strapek, Dominik Darmovzal, Tomáš Popek.

 


Přebor starších žáků ovládl Slavoj Bruntál
HORNÍ BENEŠOV – Druhý letošní halový turnaj  v kopané „O přeborníka OFS Bruntál 2012“ se uskutečnil v sobotu 4.2.2012 ve sportovní hale v Horním Benešově. O titul nejlepšího halového týmu okresu mezi staršími žáky zápolila po delší době celá kompletní špička okresu. Družstva FK Krnov, FC Slavoj Bruntál, Olympia Bruntál, Avízo Město Albrechtice, Sokol Vrbno pod Pradědem, Jiskra Rýmařov, TJ Břidličná, TJ Světlá Hora a domácí TJ Horní Benešov byla rozdělena do svou skupin, kde se střetla systémem každý s každým. První dva celky ve skupinách postupovaly do semifinále, družstva na třetích a čtvrtých místech hrála o pořadí na pátém až osmém místě. Poslední družstvo skupiny A obsadilo poslední, deváté místo na letošním přeboru starších žáků. Ve skupině A si od začátku počínal suverénně Slavoj Bruntál, který hladce postoupil do semifinále z prvního místa. Boj byl o druhé postupové místo, kde selhali mladí fotbalisté Města Albrechtic. Ve hře tak byla Olympia a Vrbno pod Pradědem, které nakonec slavilo úspěch. S věkově mladým týmem se představil domácí Horní Benešov a své ambice prokáže určitě o víkendu, kdy se uskuteční turnaj mladších žáků. Ve skupině B se po dlouhých letech přestavil na halových přeborech OFS Bruntál tým FK Krnov a vedl si v celém průběhu výborně. Krnovští svou skupinu vyhráli se sedmi body a stali se první semifinalistou. O druhé postupové místo musela bojovat trápící se Jiskra Rýmařov, která za sebou přece jen o bod nechala Břidličnou a protlačila se do vyřazovacích bojů z druhé příčky. Bojovné výkony podala i Světlá Hora, ale na bodový zisk to nestačilo. Semifinálové duely přinesly divákům dramatickou podívanou. V první zápase se střetl Krnov s Vrbnem. Krnov byl útočnější, ale střelecky se neprosadil. Vrbno tak svůj velmi dobrý taktický výkon dotáhlo k bezbrankové remíze a penaltovému rozstřelu o postup do finále. I tam se rozhodovalo dlouho a střelce byli neomylní až do osmé série, kdy Vrbenský hráč trefil jen tyč a z postupu do finále se radovali mladí krnovští fotbalisté. Ve druhém semifinále se také o postup hrálo až do posledních vteřin. Rýmařovští výborně vzdorovali Slavoji a o jejich vyřazení nakonec rozhodla chyba v obrané fázi, která znamenala nejtěsnější porážku 0:1. Turnaj pokračoval zápasy o konečné umístění. Sedmou příčku si vybojovali fotbalisté Olympie Bruntál vítězstvím 3:2 nad Světlou Horou. V boji o páté místo završili své nevydařené letošní vystoupení na halových přeborech mladí fotbalisté Města Albrechtic, kteří podlehli Břidličné 0:2. Zápas o třetí příčku přinesl další vyrovnaný boj kvalitní úrovně až do konce, po kterém se z výhry 3:2 a zisku třetí příčky radovali mladí fotbalisté Vrbna. K utkání o titul halového přeborníka OFS 2012 nastoupil na hornobenešovské palubovce FK Krnov proti Slavoji Bruntál a ani v posledním svém vystoupení rozhodně nezklamal. V utkání velmi dobré úrovně ale nakonec prokázali bruntálští fotbalisté ve složení Ondřej Kubes, Tobiš Talla, Vlastimil Skopalík, Jakub Blažek, Michal Sidor, Jan Savický, Lukáš Žiga, Jan Mako svou fotbalovou vyspělost a své vydařené vystoupení na turnaji zakončili vítězstvím 2:0 a zaslouženým ziskem titulu přeborníka OFS Bruntál 2012 v halového kopané starších žáků. V závěru turnaje byli vyhlášení nejlepší hráči. Cenu pro nejlepšího střelce získal se sedmi góly Jan Mako ze Slavoje. Nejlepším brankářem byl Patrik Nevřela z Krnov a ocenění pro nejlepšího hráče se dočkal Jakub Blažek ze Slavoje Bruntál.

Výsledky skupiny A:
M. Albrechtice – Slavoj 1:6, M. Albrechtice – Vrbno 2:2, M. Albrechtice – Olympia 1:1, M. Albrechtice H. Benešov 4:0, Slavoj – Vrbno 4:0, Slavoj Olympia 4:0, Slavoj – H. Benešov 7:0, Vrbno – Olympia 2:1, Vrbno – H. Benešov 2:0, Olympia – H. Benešov 0:0. Pořadí: 1. Slavoj – 12 bodů, 2. Vrbno 7 bodů, 3, M. Albrechtice – 5 bodů, 4. Olympia – 2 body, 5. H. Benešov – 1 bod.

Výsledky skupiny B:
Rýmařov – Krnov 0:0, Rýmařov – Břidličná 0:0, Rýmařov – Sv. Hora 5:0, Krnov – Břidličná 2:0, Krnov – Sv. Hora 6:1, Břidličná – Sv. Hora 3:2. Pořadí: 1. Krnov – 7 bodů, 2. Rýmařov – 5 bodů, 3. Břidličná – 4 body, semifinále: Krnov – Vrbno 0:0 (PK 8:7), Slavoj – Rýmařov 1:0,

o 7. – 8. místo:
Olympia – Sv. Hora 3:2,


o 5. – 6. místo:
M. Albrechtice – Břidličná 0:2,

o 3. – 4. místo:
Rýmařov – Vrbno 2:3,

o 1. – 2. místo:
Slavoj – Krnov 2:0.

Konečné pořadí: 1. FC Slavoj Bruntál, 2. FK Krnov, 3. Sokol Vrbno, 4. Jiskra Rýmařov, 5. TJ Břidličná, 6. Avízo město Albrechtice, 7. Olympia Bruntál, 8. TJ Světlá Hora, 9. TJ Horní Benešov. (st)

 

 

 

STARŠÍ ŽÁCI TJ SOKOL VRBNO POD PRADĚDEM OBSADILI NA TURNAJI V BRUNTÁLE 28.1.2012 POŘÁDANÉ OLYMPII BRUNTÁL NAKONEC PO NEVYDAŘENÉM PRVNÍM ZÁPASE SE SLAVOJEM BRUNTÁL SKVĚLÉ 1.MÍSTO

 

fotky_112_.jpg

Výsledky ve skupině B

 

VRBNO - SLAVOJ BRUNTÁL 0:5

VRBNO - MĚSTO ALBRECHTICE 1:0

VRBNO - SK KRAVAŘE 1:0

Semifinále
VRBNO - BŘIDLIČNÁ 3:2

Finále
 VRBNO - OLYMPIE BRUNTÁL 4:0

 

1. TJ Sokol Vrbno pod Pradědem
2. TJ Olympia Bruntál
3. SK Kravaře
4. TJ Kovo Břidličná
5. FC Slavoj Bruntál
6. TJ Jiskra Rýmařov
7. FK Město Albrechtice
8. Horní Benešov

 

 

 

V NEDĚLI 2.10. V 15:30 h PŘED ZÁPASEM MUŽŮ JSME VYJÁDŘILI MINUTOU TICHA ÚCTU K PAMÁTCE NA NAŠEHO MILOVANÉHO UČITELE,SPORTOVCE A HLAVNĚ DOBRÉHO ČLOVĚKA

p.BOHUSLAVA RAŠŤÁKA

 

 

ftg_krbr_bohuslav_rastak0930_02_denik_clanek_hp.jpg

 

KTERÝ NÁS NAVŽDY OPUSTIL V NEDOŽITÝCH 90.LETECH

„Nikdy na našeho pana učitele nezapomeneme,zůstane v našich srdcích“

Více o p. Rašťákovi ZDE

sokol-cup-65-foto.png

 VÝSLEDKY TURNAJE SOKOL CUP 65 30.7.2011

Zůčastněné týmy:

TJ SOKOL VRBNO - OP

TJ DYNAMO JAVORNÍK - 1.B třída

TJ SVĚTLÁ HORA - OP

TJ HORNÍ BENEŠOV 1.B třída

p7300372.jpg

VÝSLEDKOVÁ LISTINA

p7300392.jpg

1.MÍSTO TJ SOKOL VRBNO POD PRADĚDEM

p7300391.jpg

 

 

VÍCE FOTO Z TURNAJE SOKOL CUP 65 ZDE

 

 

 

logo.png

 

dscf1978--800x599-.jpg

dsc00123.jpg

 

TABULKA TURNAJE

POŘADÍ

  

 

1. ŠK JUVENTUS ŽILINA (SVK)    18b
2. SK UNIČOV (CZ)    15b

3. TJ SOKOL VRBNO P/ P (CZ)    14b
4. SK SIGMA OLOMOUC (CZ)    12b

5. SLOVAN ČERNOVÍR (CZ)    10b
 6. JUVENTUS BRUNTÁL (CZ)    9b
 7. APN KNUROW (PL)    9b
 8. FC SLAVOJ BRUNTÁL (CZ)    9b
 9. KP UNIA RACIBORZ (PL)    3b

 

NAŠI KLUCI OBSADILI 3.MÍSTO 

dsc00140.jpg

 

NEJLEPŠÍ HRÁČ TURNAJE
MAREK HUDCOVSKÝ (ŠK J.ŽILINA)

NEJLEPŠÍ BRANKÁŘ TURNAJE
JAKUB KATA (APN KNUROW)

NEJLEPŠÍ STŘELEC TURNAJE
 JIRKA STRAPEK (TJ VRBNO)

V DOVEDNOSTNÍ SOUTĚŽI
DAVID KŘIVÁNEK (SK UNIČOV)

 

 

HRÁČ TURNAJE MAREK HUDCOVSKÝ

BRANÁŘ TURNAJE JAKUB KATA

STŘELEC TURNAJE JIŘÍ STRAPEK

 

ales-137.jpg

 

 FIRMA CK SPORTEVENTS VĚNOVALA CENU PRO NEJLEPŠÍHO STŘELCE TURNAJE,KTEROU ZÍSKAL DOMÁCÍ HRÁČ JIRKA STRAPEK AŽ V DRAMATICKÉM ROSTŘELU S DALŠÍM DOMÁCÍM HRÁČEM S DENISEM DARMOVZALEM OBA NASTŘÍLELI NA TURNAJI PO 6 GÓLECH

 ZÁJEZD PRO 2 OSOBY V HODNOTĚ 4580kč

NA AUDI CUP DO NĚMECKÉHO MNICHOVA

 

 

viewer.png

 

TURNAJ BYL ZAŘAZEN DO DOPROVODNÉHO PROGRAMU HLAVNÍCH VRBENSKÝCH OSLAV

HLAVNÍ ORGANIZÁTOR
PETR LINDNER ml.

CENY PŘEDÁVALI
MÍSTOSTAROSTA MĚSTA
p.MILOŠ LASOTA

PŘEDSEDA FOTBALOVÉHO ODDÍLU
p.JIŘÍ SEDLÁŘ

VELKÉ PODĚKOVÁNÍ p.KOŽDOŇOVI,R.STRNADELOVI,p.HORNIKOVÉ,p.KOZOVÉ, p.BULAVOVÉ,p.SEDLÁČKOVÉ,p.VÍTKOVI, manželumSTRAPKOVÝM, p.MOTYKOVI,p.HROBKOVI, p.SAKALOVI,p.TRLIČÍKOVI,p.KOTALOVI, 
ZA POMOC PŘI ORGANIZACI TURNAJE.

VELKÉ PODĚKOVÁNÍ
I NAŠIM PSOVODŮM POD VEDENÍM p.HRADILA,KTEŘÍ NA TURNAJI UKÁZALI DĚTEM A DIVÁKŮM NĚCO ZE SVÉHO UMU A TO VE SVÉM VOLNÉM ČASE A ZCELA ZADARMO.

VELKÉ PODĚKOVÁNÍ
VŠEM NAŠIM SPONZORŮM
 

 

VÍCE FOTO Z TURNAJE ZDE

 

 

 

 

logo_mcdcup.gif

 

KLUCI 4-5 TŘÍD ZŠ SI PŘIVEZLI Z OSTRAVY Z KRAJSKÉHO FINÁLE 5.MÍSTO

NAŠE VÝSLEDKY

VRBNO - OSTRAVA 0:5
VRBNO - TŘINEC 1:1
o 5-6 místo VRBNO - KARVINÁ 2:1

1.OSTRAVA
2.TŘINEC
3.BÍLOVEC
4.HLUČÍN
5.VRBNO
6.KARVINÁ

VÍCE ZDE

 

 

DNE 5.5. A 6.5 2011 SE VE VRBNĚ POD PRADĚDEM NA HŘIŠTI  USKUTEČNILO FINÁLOVÉ OKRSKOVÉ KOLO MC DONALDS CUP

ZUČASTNĚNÉ TÝMY:

6.5.V 9h ŽÁCI 1-3 TŘÍD ZŠ                        5.5. V 9h ŽÁCI 4-5 TŘÍD ZŠ

ZŠ VRBNO POD PRADĚDEM                  ZŠ VRBNO POD PRADĚDEM

ZŠ RÝMAŘOV                                            ZŠ JESENICKÁ BRUNTÁL                     

ZŠ OKRUŽNÍ BRUNTÁL                            ZŠ OKRUŽNÍ BRUNTÁL 

ZŠ CIHELNÍ BRUNTÁL                               

VÝSLEDKY+FOTO 1 až 3. A 4.a 5. TŘÍDY ZŠ ZDE

 

 DNE 12.5.2011 PROBĚHLO V KRNOVĚ OKRESNÍ FINÁLOVÉ KOLO 4-5 TŘÍD MC DONALDS CUPU

NAŠI KLUCI OBSADILI KRÁSNÉ 1.MÍSTO. POSTUP DO KRAJSKÉHO FINÁLE DO OSTRAVY 24.5.2011 A CENU NEJLEPŠÍHO HRÁČE TURNAJE,KTEROU ZÍSKAL:

 DENIS DARMOVZAL

KLUCI GRATULUJEME JSTE NAŠE JEDNIČKY

VÍCE FOTO ZDE

 

2011-05-12-12.05.31.jpg

 

2011-05-12-11.53.13.jpg

 

DNE 11.5.2011 PROBĚHLO V KRNOVĚ OKRESNÍ FINÁLOVÉ KOLO 1-3 TŘÍD MC DONALDS CUPU

NAŠI KLUCI OBSADILI KRÁSNÉ 2.MÍSTO A CENU NEJLEPŠÍHO BRANKAŘE TURNAJE,KTEROU ZÍSKAL SAŠA LINDNER

VÍCE FOTO  ZDE

 

2011-05-11-12.01.03.jpg

 

2011-05-11-11.51.20.jpg

2011-05-11-12.00.35.jpg 

tenis-dorost.png

 

 
 
Na tomto turnaji si kluci vybojovali 1.MÍSTO
22.01.2011SLAVONÍN  (hala KOŽUŠANY U OLOMOUCE)  ÚČAST POTVRZENA
Nahlášené týmy - Slavonín,SK Sigma Olomouc,1.HFK Olomouc,FS Napajedla,Spartak Hulín,TJ Vrbno p.Pradědem,FK Chropyně
 
Na tomto turnaji si kluci vybojovali 1.MÍSTO a cenu nejlepšího střelce,Kterou získal Jirka Strapek.
Naše výsledky
Vrbno - Slavonín 3:1
Vrbno - Chropyně 3:0
Vrbno - Napajedla 2:1
Vrbno - Hulín 2:1
Vrbno - HFK Olomouc 1:1
Vrbno - Sigma Olomouc 2:0
 
KLIKNĚTE NA FOTOGRAFII(VÍCE FOTO)

p1220058.jpg


Pořadí
1.Vrbno   16b
2.Napajedla  10b
3.Hulín   10b
4.HFK Olomouc  9b
5.Sigma Olomouc  9b
6.Slavonín   4b
7.Chropyně   1b

AKTUALITY 23.5.2010

 

Sport nebo studium ? U nás zvládnete obojí !
Sportovní gymnázium Vrbno pod Pradědem a Sokol Vrbno pod Pradědem - oddíly kopané a tenisu
vám nabízejí:                                      
                                                                            
-          individuální studijní plán pro studenty osmiletého i čtyřletého studia
-přestup na naší školu bez přijimácího řízení (mimo primu a kvintu )
-celoroční využívání tělocvičny, posilovny, spinningového centra
-regenerační procedury (masáže, perličková lázeň)
-spolupráci se sportovní psycholožkou
-pro dojíždějící příspěvek na dopravu podle vzdálenosti
-ubytování na internátě s ostatními sportovci školy

-sportovní činnost pod vedením kvalifikovaných trenérů

 

Obrazek

 

 

kontakty:         www.sgvrbno.cz

 

https://tjsokolvrbnopodpradedem.estranky.cz/

 

studium :          Ing.Jitka Krätschmerová        

tel. 554751086

email : reditel@sgvrbno.cz

 

sport:               Mgr. Richard Klech               

tel. 554751086           

email: klech@sgvrbno.cz

 

 

kopaná:            Martin Kotala                       

tel. 554751943

mob.775294944          

email: m.kotala@tiscali.cz

 

 

tenis:                Zdenek Valenta          

mob.603587957 

email:zdenek.valenta@crystal-bohemia.com

 

AKTUALITY 11.5.2010

MC DONALDS CUP

VRBENŠTÍ SI Z OSTRAVY DOVEZLI BRONZOVOU MEDAILY V KATEGORII ŽÁKU 1 až 3 TŘÍD A KRÁSNÉ 6.místo V KATEGORII ŽÁKU 4 a 5 TŘÍD

 

(kliknutím na foto více fotek) 

 

 

p5110239.jpg

  

p5110181.jpg

Semifinále-Vrbno - Hlučín 1:3

O 3-4.místo-Vrbno - Karviná 3:1

Finále

Vítkovice - Hlučín 1:1 (na penalty vyhráli Vítkovice 4:2)

 

Konečné pořadí žáci 1 až 3 tříd 

1.Vítkovice

2.Hlučín

3.VRBNO pod PRADĚDEM

4.KARVINÁ

5.JABLUNKOV

6.NOVÝ JIČÍN

Velká gratulace klukům za krásné 3.místo v kraji mezi zakl.školama nestratili jste se i mezi týmy z fotbalových škol za to Vám velké díky.Děkujeme jste naše JEDNIČKY

Poděkování i klukům ze 4 až 5 tříd za krásné 6. místo v kraji a reprezentaci Vrbna.

 

 

Aktuality 5.5.2010

 

HURÁ DO OSTRAVY

 

 

 SRÁZ NA TENTO TURNAJ DO

OSTRAVY JE V ÚTERÝ 11.5.2010

V 5:55h NA HŘIŠTI

 
 

HYMNA MC DONALDS CUP ZDE

 

Obrazek

 
PO VZORU NAŠICH NEJMENŠÍCH FOTBALISTU TO DNE 5.5.2010  DOKÁZALI I ŽÁCI  3 až 5 TŘÍD.STALI SE ABSOLUTNÍMI
OKRESNÍMI VÍTĚZI A PŘIPOJÍ SE 
11.5.2010 KE KLUKUM Z 1 až 3 TŘÍD  A ODJEDOU SPOLEČNĚ NA KRAJSKÉ FINÁLE DO OSTRAVY.
 
HOŠI DĚKUJEME ZA VÍTĚZSTVÍ A POSTUP DO KRAJSKÉHO FINÁLE JSTE SUPER.
 
výsledky MC Donald cupu 5.5.2010.
Skupina:
Vrbno - Jesenická Bruntál 3 : 0
Vrbno - Krnov  4 : 0
Finále:
Vrbno - Krnov  2 : 1
 
 
 
Horní řada zleva Lukáš Koudelka, Miloš Beránek, Michal Nečesaný, Petr Stolarik, Michal Koždoň,Jan Burda, Patrik Vojtek.
Dolní řada zleva Denis Darmovzal, René Láníček, Tomáš Popek, Roman Nečesaný, Jirka Strapek.
 
 
AKTUALITY 4.5.2010
 
 
NEJLEPŠÍ 1-3 tříd NA OKRESE
 
NAŠI NEJMENŠÍ FOTBALISTÉ Z VRBNA SE STALI OKRESNÍMI VÍTĚZI   ,KTERÉ SE
 
KONALO DNE 4.5.2010 V KRNOVĚ.
 
VRBNO - BRUNTÁL 3:1
VRBNO - RÝMAŘOV 7:0
VRBNO - LICHNOV 14:0
VRBNO - KRNOV 5:1

 

Obrazek

TÍMTO VÍTĚZSTVÍM SI NAŠI KLUCI VYBOJOVALI JAKO JEDINÝ TÝM Z OKRESU POSTUP DO KRAJSKÉHO FINÁLE,KTERÉ SE USKUTEČNÍ 11.5.2010 V OSTRAVĚ.

Stojící z leva - Kuba Koza,Filip Škopec,Tomáš Tomčík,Saša Lindner,Vojta Fňukal,Lukáš Bulava,Adam Faluši,Robin Kapitán
klečící z leva - Pavel Drtil,Dan Mikula,Jirka Strapek,Martin Demel,Denis Darmovzal,Přemek Pechal
 
Těmto klukům patří velké díky za jejich obětavou hru v nepříznivém počasí.Jste naše jedničky DĚKUJEME za vítězství a postup do krajského finále.
 
více Foto ZDE
 
HURÁ DO OSTRAVY - Vzkazy klukům pište ZDE