HRK - HRK buchta
Zákusek můžete obměňovat podle fantazie - můžete vynechat kakao a mít jako základ světlé těsto, můžete použít kakaový puding bez vaření, místo ananasu lze do krému dát kompotované mandarínky, broskve atd. Vše záleží na vaší chuti a fantazii - krém je opravdu rychle hotový a výborný.
Komentáře
Přehled komentářů
Jéé, tak to jsem moc ráda, že se Vám to tentokrát podařilo :o) Jestli budete chtít vyzkoušet nějaký další recept, tak doporučuji Eskymo řezy - mňam :o) Marcela
repečení
(jitka, 1. 10. 2010 19:01)Dobrý den, tak dnes jsem upekla znovu hrk hrk buchtu a musím napsat že je vynikající, chybami se člověk holt učí , takže díky za recept určitě vyzkouším další:o)
...
(Marcela, 25. 9. 2010 18:06)Jituš, mrzí mě ty suroviny... ale věřím, že s Créme Olé už mě nebudete proklínat. Všechny recepty tady jsem opravdu sama odzkoušela. Nedovolia bych si zde prezentovat něco bez vlastního odzkoušení... Držím pěsti na příští týden :o)
pudingový omyl
(jitka, 25. 9. 2010 16:59)Dobrý den Marcelo, děkuji vám , tak tohle mě fakt nenapadlo, samozřejmě jsem tam dala obyč puding, teď mě to je zcela jasné a proto do toho půjdu znovu ale až za týden. Mějte se
Puding bez vaření - Créme Olé
(Marcela, 24. 9. 2010 20:30)Jitko, asi jste dala klasický puding - s tím to nezhoustne - musí se dát puding bez vaření - nejlepší je Créme Olé od Dr. Oetker a šlehačka se nešlehá - všechny suroviny na krém se jen společně párkrát promíchají ve vyšší nádobě - takto krém opravdu zhoustne
hrk - hrk buchta
(jitka, 24. 9. 2010 17:48)takže to dopadlo jak jsem předpokládala, z receptu není jasné zda šlehačku ušlehat, nýbrž z něho vyplývá vše do hrnce, milé dámy takže nejdříve si šlehačku ušlehejte jinak budete mít kuchyň celou bílou krém tekoucí , ale korpus O.k. Mimochodem celá náplň skončila v odpadu. Receptum zdar
hrk - hrk buchta
(jitka, 24. 9. 2010 14:56)Právě dělám tuto buchtu jsem zvědavá jak to dopadne, popravdě řečeno mám strach z toho krému moc se mě to nezdá. Dám vědět.
hurááá
(Marcela, 1. 10. 2010 20:38)