Jdi na obsah Jdi na menu
 


Šošůvka - SKD 2:3 (1:2)

24. 10. 2016

12. kolo OP - 23. 10. 2016  14:30                   Rozhodčí: Kropáček – Beneš, Šikula

 

Ve druhém utkání venku jsme opět bodovali, tentokrát za 3 body a po velmi dobrém výkonu. Získané 4 body nás posunuli v tabulce vzhůru, a před podzimním finále doma Na mlýniskách proti Olomučanům se nám pozvedlo sebevědomí.

Úvod nám vyšel nad očekávání a již ve 4 min po pěkné akci jsme šli po střele hlavou Schucha A. do vedení. Domácími to dosti zatřáslo a naši měli hru pod kontrolou avšak bez vážnějších šancí. Do sedla se domácí dostali po vyrovnání, nadechovali se k náporu, který již v zárodku ve 24 min. zmrazil přesnou střelou Pijáček, opět vedeme. A mohlo být ještě líp, kdyby Kuběna těsně před půlí proměnil 100% gólovku. Ovšem i domácí měli několik nadějných šancí, které však dokázala vyřešit dobře pracující obrana v čele s Čahounem. Poločas tedy skončil zaslouženým naším vedením, všichni jsme čekali, s čím přijdou domácí do druhé půle s vědomím toho, co všechno je v Krmelec aréně možné.

Ve druhém poločase vsadili domácí na bojovnost na hranici (někdy i za) regulérnosti, fotbal naše borce ve druhé půlce dost bolel, ale chlapci se nezalekli a domácím se v bojovnosti a nasazení vyrovnali. Po šťastném vyrovnání to nevypadalo dobře, šance Pijáčka zůstala nevyužita, střela Kuběny skončila těsně nad. Povedla se až SS v 80 min Hubeného na Daňka 2:3. Domácí vše vsadili v závěru na útok, Čahounek čaroval, měli jsme i trochu štěstí (přeje připraveným) a proto zaslouženě odvážíme z horké půdy 3 body. I když v nastavení co zahodil Schuch O. s Vachem a na druhé straně domácí útočníci!!! Kdyby, kdyby na to se nehraje.

Teď bude důležité potvrdit získané body i doma a urvat vítězství i v posledním podzimním utkání.

Sestava:

Podloucký – Odehnal, Sáňka J. (Schuch O.), Svoboda, Hájek P., Hubený, Pijáček, Dvořák (Sáňka A.), Daněk J., Kuběna (Vach),Schuch A.(Zvejška),

Branky: Schuch A., Pijáček a Daněk J.

 

Lažánky - SKD B 0:2 (0:1)

Hrazděra – Veselý, Malach R., Štoudek, Hájek P., Štrof (Schuch A.) – Pokorný, Alexa (Vach)  Zvejška (Odehnal), – Sáňka J, Kubásek

Branka: Alexa, Malach

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ČAHOUN NA HRAD!!!!!!!

(Daglasan, 25. 10. 2016 14:54)

Honza jako vždy perfektní, v těžkých situacích(a že jich bylo) opět podržel svůj team. Daglas oléé!!!

Re: ČAHOUN NA HRAD!!!!!!!

(fanousek DG, 25. 10. 2016 16:46)

http://sosuvka.com/index.php?pg=info&sub=clanky&id=2581

Podle mě, napsáno celkem trefně a souhlas, ať žije Čahoun!!