Jdi na obsah Jdi na menu
 


JEDOVNICE - SKD 2 : 2 (2:1)

 Sestava a hodnocení

V předehrávce posledního kola se potkala mužstva s nejlepším útokem (Jedovnice ve 4 utkáních 17 branek) a s nejlepší obranou (SKD ve 4 utkáních pouze 3 obdržené branky). Podařilo se nám zastavit brankostroj domácích, na dvě inkasované branky jsme dokázali odpovědět a tak zápas skončil zaslouženou remízou.

Zápas ovlivnil silný vítr, který fučel od rybníka. V prvním poločase domácí po větru nás celkem lehce přehrávali a výsledkem jejich tlaku byl první gól v 16 min po pěkné střele z pravé strany. Nám se podařilo vyrovnat ve 21 min po autu Sáňky se krásně trefil z dálky Vach M. Pomalu jsme vyrovnali hru, když soupeř udeřil ze vzduchu, ve 36 min po dlouhém nepřímém kopu jsme zapomněli na domácího útočníka , který v pohodě hlavou zakončil. V první půlce jsme měli ještě jednu gólovku, po přesně vhozeném autu zakončoval akci Vladík hlavou nad, běžela 32 min.

Druhý poločas byl však v naší režii a bylo otázkou času, kdy vyrovnáme a vstřelíme vítězný gól. Hráli jsme na polovině domácích, ale šancí bylo pramálo. Rozhodla tedy 75 min, kdy si Vladík naběhl na prudký centr Hubeného a hlavou nedal brankáři šanci. Stále jsme měli hru pod kontrolou, ale vsítit rozhodující branku se nám nepodařilo, domácí v závěru měli několik standartních situací, také bez gólového efektu a tak z Jedovnic vezeme aspoň bod. 

Podloucký 2 - Císař 2, Hájek 2, Hubený 2, Sáňka 2 - Daněk J. 3, Aujeský 2, Vach M. 2, Daněk M. 2 - Kuběna 3 (60 min Schuch 3), Vladík 2

 

Branky: Vach M., Vladík J.    Asistence: Sáňka J. a Hubený Z.

Počet diváků: 51

Úroveň zápasu: 2

Celkové hodnocení:  Jedovnice 2   SKD 2

Držení míče: 48% ku 52%

Střely na bránu: 3 ku 4

Střely mimo: 2 ku 3

Rohy: 2 ku 6

Žluté karty: 3 ku 2

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

???

(jedovnice, 9. 5. 2013 19:11)

Aspon bod....dekujte bohu za nej!!!

Re: ???

(Pajasx, 9. 5. 2013 20:36)

si děláš prdel ne, dyť ste jako domácí nic neukázali ( na to že ste dali ve 4 zápasech 17 golů) a od 50 min ste se jen branili, nebejt 1 rohu a vymyšlené standartky tak ste 2 poločas nevystřelili ba bránu.
trochu soudnosti ty "jedovnice" diváci s kerejma sem se bavil říkali že bod po průběhu druhýho poločasu berou. ty bože