Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ráječko B - SKD 2:3 (2:1)

2. 4. 2017

15. kolo OP   1. 4. 2017   Rozhodčí: Mrázek - Šebela, Stloukal

Je tady opět fotbal o body  a s ním moje subjektivní komentáře výkonů našeho mužstva.

Úvodem něco ke stavu hrací plochy a arbitrům. Jestli má někdo problém s hřištěm Na Mlýniskách, tak potom nechápu, jak se může hrát župní přebor na takovém mlatě (tvrdost podle Brinella vysoká, nerovnost šílená). Profesionální úroveň rozhodčích odpovídala hrací ploše. Bez dalších komentářů, kdo neviděl, neuvěří.

Od prvních minut bylo jasné, které mužstvo jde za ziskem tří bodů. Naši, po zimní přípravě skvěle fyzicky připraveni a s jasnou taktikou šli rozhodně za vítězstvím. Hráli jsme velmi aktivně, šance Schucha O. a Hájka M. gólem neskončily, šli jsme však do vedení po penaltě, kterou s přehledem proměnil Hájek M. Penaltě předcházel hrubý faul na exekutora, kdy se po autovém vhazování  chytře uvolnil a byl zezadu sražen. Domácí využili naší slabší 10 minutovky a výsledek otočili. Po naší nepřesnosti ve středu hřiště prostřelil útočník našeho gólmana a do vedení šli domácí po akci, kdy míč byl již mimo hru, pomezní nereagoval (asi sluníčko). Poločas sice domácí vyhráli, ale bylo otázkou času, kdy výsledek otočíme.

Druhý poločas hrálo opět jedno mužstvo, domácím se nedařilo a tak se nám snažili zápas otrávit neustálou debatou s rozhodčím, provokováním, filmováním a zákeřnou hrou. Vyrovnali jsme po pohledné kombinaci celého útoku, kdy na konci byl střelec Schuch O., který zblízka nedal domácímu gólmanovi šanci. Další šance: Schuch O. tyčka, Hájek M., hlavička, Vach střela a skóre stále 2:2. Po faulu jsme rozehrávali TK asi z 25 metrů, první střela skončila v síti, rozhodčí nechal opakovat, druhá střela opět v síti, vedeme 3:2. Tímto gólem hrající trenér Hájek M. zakončil svoje povedené vystoupení, svým nasazením dokázal strhnout ostatní k výkonu, který je příslibem do dalších kol. Hlavní se potom snažil seč mohl: vyloučení, prodloužení, nic nepomohlo, domácí, na začátku přesvědčeni o svém jasném vítězství, padli.

Pár poznámek k domácím: někteří borci potřebují zlepšit fyzičku, nabízím bezplatné kurzy pro redukci hmotnosti pro stopéra a hráče číslo 8, čekám Vás v úterý na první TJ. Samostatná kapitola je neustálá diskuse s hlavním hráče číslo 13, ten snad rozumí úplně všemu. O fair play play domácích svědčí jedna situace: domácí hráč přiznal jasnou teč a  aut pro nás, ostatní, v čele s 8 ho málem lynčovali, ať žije fotbal, olé.

Vykročili jsme pravou, teď jen potvrdit dobrý výkon v domácím utkání s Kunštátem B, před, jistě zaplněným hledištěm.

Hubený-Sáňka A., Daněk M., Pijáček. Hájek P. - Sáňka J. (Vach), Hájek M., Daněk J., Trubák (Tomek), - Schuch O. (Kuběna), Schuch A. (Zvejška).

Branky: Hájek M.  2, Schuch O

Asistence: Hájek M., Vach M., Daněk J.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

župní přebor

(pozorovatel, 4. 4. 2017 12:32)

když už, tak snad krajský přebor

dobrá práce

(jerzy, 3. 4. 2017 7:48)

pro družstvo; přes zřejmou subjektivnost výborná pro komentátora:-)

gratulace

(sansnomF, 2. 4. 2017 23:15)

Autor článku by si měl dát umělecký pseudonym Švitorka. Ale na cenných bodech to nic nemění.