Jdi na obsah Jdi na menu
 


KORONAVIRUS - něco trochu víme

21. 3. 2020

Koronaviry jsou obalené jednovláknové RNA viry s pozitivní polaritou.

KARUNA (sanskrt) je v buddhismu SOUCIT  A POMOC DRUHÝM, to se teď učíme. Také se učíme vážit si rodiny, přírody, života, starých lidí, svobody a volnosti.

 

PREVENCE

Já osobně preventivně ráno užívám 30 kapek ořešáku černého - do vody před jídlem a za 10 minut beru černý rybíz 30 kapek, po jídle vitamíny skupiny B a přírodní vitamín C  od VITAHARMONY (nebo šťávu z citrónnu, celý grep).

Dále někdy piju šalvějový a zázvorový čaj se skořicí, lapacho čaj, čaj s lékořicí - to střídám podle chuti. Protože jsem bývalý astmatik s alergií na kočky (máme dvě v noci v posteli) - piju, když se někdy dusím - diviznu malokvětou (léčí i rozedmu plic, chrání plíce), průduškový devíti bylinný čaj od Grešíka a Tatranskou bylinnou směs se slézem maurským.

Není to tak dávno, co mi horká plena na plicích (namočená v povařené šalvěji) zachránila život při silném zánětu průdušek, pomohla mi při už velkém dušení, během několika minut zlepšila mé dýchání. Šalvěj mám na zahrádce. 

Oscillococcinum

OSCILLOCOCCINUM je homeopatický léčivý přípravek užívaný tradičně v homeopatii k prevenci a léčbě chřipkových stavů, jako jsou např. horečka, zimnice, bolest hlavy, únava a bolesti svalů.

Silicea AKH por.tbl.nob.60 C118-C319-C919 — Heureka.cz

Posílení imunity před chřipkovou sezónou, protizánětlivé homeopatikum, křemík

 

STRAVA - ROSTLINNÁ, PESTRÁ, BAREVNÁ viz v menu recepty

polévky, ovoce, zelenina (špenátové listy, česnek, mrkev, celer, petržel, pažitka, řeřicha, saláty atd.), semínka, mandle, lískové a vlašské ořechy

POBYT NA SLUNCI, POHYB, MEDITACE - velmi posiluje imunitní systém, SPÁNEK, ODPOČINEK, SMÍCH!

JEZME POTRAVINY S DRASLÍKEM! (červená řepa, špenát, banány, avokádo, pomeranče, sušená rajčata, sušené meruňky).

BUĎME DOBRÝM ČLOVĚKEM! 

Antabus je zřejmě levná a dostupná možnost antivirové léčby. Hledejte videa s Milanem Calábkem. 

 

PREVENCE TROCHU PODROBNĚJI

1. Vyhýbat se zasaženým oblastem a lidem, hygiena

2: Dezinfekce - antibakteriální mýdla, roztoky, gely a  dezinfekce prostorEUCALYPTUS - olej, spray, (další oleje do aromalamp a difuzérů -  TEA TREE , CITRONELA, HŘEBÍČEK, KAJEPUTOVÝ OLEJ, ŠALVĚJ, TYMIÁN, ROZMARÝN atd, samozřejmě střídat, ne všechno najednou).

3. Viry se po vdechnutí vážou na povrch buněk v plicích, srdci, lymfatickém oběhu a slezině. To částečně blokují a buňky chrání šišák bajkalský, hloh, lékořice lysá, černý bez plod, a skořice.

4. Napadené buňky posilují a chrání šalvěj červenokořenná, jinan a hloh, rakytník, andělika čínská, kozinec (posiluje plíce), ostropestřec mariánský, kopřiva.

5. Počet T - lymfocytů zvyšují lékořice a černý bez.

6. Další rostliny antivirotické (některé zabíjejí také virus HIV) a protizánětlivé jsou: echinacea (když mi něco je, tak si jí kapu přímo na jazyk a nechám jí vstřebat), dub "chaparral",  kurkuma, lapačo červené, líčidlo americké, mahonie, ořešák černý, třezalka.

7. Houby - šitake, lesklovka, reichi atd. Např. Houbové kvarteto od firmy Hemann. Dřevokazné houby vyladí a posílí imunitní systém.

JE TOHO PROSTĚ MOC, jen zvolit to pravé, vybrat si svou posilující cestu. ČTĚTE TAKÉ DALŠÍ PŘÍRODNÍ WEBY. Kdo se zabývá přírodní medicínou svou léčbu zná, těžší je to pro lidi, kteří se mají nově rozhodovat teď.

Doporučuji přečíst knihu:  Robert S. Morse, ZÁZRAČNÁ DETOXIKACE - vzadu je krásné zpracování rostlin a jejich účinků. Dr. Morse je lékař, naturopat, biochemik, iridolog a znalec bylin. Je považován za jednoho z největších terapeutů naší doby. V roce 1974 založil na Floridě kliniku a od té doby pomohl tisícům lidí zvítězit nad rakovinou, cukrovkou, roztroušenou sklerózou, Crohnovou chorobou, sklerodermií, alergiemi atd.

 

klikněte na

DOKUMENT O MOŽNOSTECH PŘÍRODNÍ LÉČBY KORONAVIRU,

od  MILANA CALÁBKA

 

 

VZKAZ LIDEM A JOGÍNŮM

Ať nás chrání Bůh, Bohové, Bytosti Světla, děkujeme. AŤ se lidé uzdravují, ať se uzdravuje celá planeta, ať jí dokážeme chránit. 

Veď nás Bože, ať čistě vnímáme, myslíme, mluvíme, jednáme. Děkujeme.

 

PRO JOGÍNY

 Cviky: Mám uvolněná ramena - zahazuji, shazuji zátěž, rozšiřuji auru, otvírám srdce ....

Jsem Velký chlupatý šťastný pes a drbu se na zádech - to vyžene všechny viry!

Meditace: Ležím u moře na dřevěném lehátku, jsem bezstarostná/ý, odpočívám, absorbuji zlaté světlo Slunce, zářím jako Slunce. Přichází Bůh a Bohyně Slunce, energeticky komunikujeme, chrání mě. 

Sedím na vrcholku hory. Běžím krásnou krajinou.

Mantry: Óm arkája Namahá. ÓM SÚRJAJA NAMAHÁ. (napsáno foneticky)

Gajatri mantra.

RAM -  získávám Světlo Slunce     JAM - otvírám srdce, jsem VAJU

HAM - mám prostor, volnost, svobodu.

ÓM, AUM 

 

VZKAZ PSYCHOPATŮM

 Děkujeme odejděte!

 10 znaků psychopata

1. Nedostatek empatie. Psychopat pozitivní emoce jen předstírá. Nechápe - nemá pocity soucitu, porozumění, důvěry, odpuštění. Ve skutečnosti ho ovládá závist a hněv. I jeho smích je jen narcismus.

2. Manipulace a intriky. Zamotají Vás do svých sítí a nemůžete pryč, nedokážete se jich zbavit.

3. Impulzivní jednání a nezodpovědnost. Odpovědnost za finanční a jiné chyby, to u psychopatů nehledejte. Jednají bez rozmyslu, bezohledně a nezodpovědně. Ze svých chyb obviňují druhé. Vzbuzují u druhých pocity viny. Vyvíjejí emoční nátlak.

4. Narcismus. Psychopat je přesvědčený o své dokonalosti a nadřazenosti, je lhostejný vůči druhým. jde přes mrtvoly. 

5. Patologický lhář. Lžou i bezdůvodně. Téměř vše co psychopat řekne, je lež. 

6. Charisma. Psychopati se dokážou chovat jako gentlemani. Dokáží být pro okolí veselí, pomáhají, radí, dávají věci. Nenápadně lichotí. Vedou nápadité a líbivé monology. Dokáží si omotat kolem prstu kohokoliv. Vše, čím psychopat okouzluje (manipuluje), je jen falešná fasáda. Omotává si vás. (Mě naštěstí dlouhodobě ne. Vidím jejich auru, emoce, jsem ve střehu. Znám jich hodně). 

7. Nemají výčitky. Psychopati věří v právo silnějšího. V to, že člověk je predátor, že je ze své podstaty agresivní. Potopí i svého partnera, člena rodiny, přátele (moc jich nemají). Neví, že základní lidskou vlastností je soucit - porozumění druhým.

8. Vyhledávání vzrušení. Potřebují vzrušení. Přitahují nebezpečné a stresující situace. 

9. Agrese a pronásledování. Jednají spíše skrytě. Za oběti si vybírají lidi, kteří u nich probudili závist.

10. Touha mít moc nad druhými. Jsou majetničtí, touží vlastnit a ovládat. Ženu, děti, podřízené, přítele atd. Jejich moc spočívá zejména v manipulaci, ne v jejich síle.

Image result for babiš kreslené

 

21. 3. 2020 napsala, něco opsala Petra Randáková

 
 

 

Portrét



Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>