Jdi na obsah Jdi na menu

Prodlužování řas

article preview

Prodlužování řas metody

KLASIK 

metoda prodlužování řas - řasa na řasu.

3D EFEKT GLAMOUR -  nejžádanější varianta 

proti předešlým způsobům přináší tato metoda aplikaci dvou až tří ultratenkých “nic nevážících” řas na jednu řasu přírodní, což umožňuje aplikaci neuvěřitelného množství řas na každé oko. Maximální objem s akcentem na naprosto dokonalou krásu a přirozenost. Objemové prodlužování řas je nyní velmi žádanou metodou v prodlužování řas takzvaná 3D metoda efekt GLAMOUR  pro běžné denní nošení. Tuto metodu si zamilujete. V kombinaci s materiálem a touto novou technikou budete nosit naprosto dokonalé řasy. Pozor! Nejedná se o lepení řas ve tvaru Y nebo W. Nejedná se ani o techniku lepení přírodních norkových řas. Nejedná se  o tzv.technologii "Vějíř na prodloužení řas".Jedná se o prodlužování řas, jako je klasická metoda s tím rozdílem, že jich na oku je 3x tolik než u běžného prodloužení takzvaný 3D efekt. Jedná  se o takzvané vrstvení

 

VOLUME RUSSIAN

Tato metoda umožňuje aplikaci tří až pěti ultratenkých “nic nevážících” řas na jednu řasu přírodní, což umožňuje aplikaci neuvěřitelného množství řas na každé oko. Maximální objem s akcentem na naprosto dokonalou krásu a přirozenost. Objemové prodlužování řas je nyní nejžádanější metodou v prodlužování řas takzvaná, VOLUME RUSSIAN.  V kombinaci s materiálem a touto novou technikou budete tvořit naprosto dokonalé husté řasy.

 

3D EFEKT GLAMOUR NOREK

Dopřejte si luxus se 100% přírodními řasami. Permanentní prodlužování řas není už žádnou novinkou, ovšem donedávna byly k prodloužení používány pouze syntetické řasy. Nyní k nám přichází trend celebrit jako jsou Jennifer Lopez, Kim Kardashian nebo Heidi Klum- trend pravých norkových řas.

Velmi jemné přírodní řasy ze srsti  norka sibiřského  jsou jedinečným materiálem. Jsou charakteristické svou neskutečnou lehkostí a jsou dokonalou imitací lidských  řas. Tyto přírodní řasy jsou ručně vyráběné ze 100% čisté norkové srsti. Jsou neuvěřitelně jemné, ultra lehké pro naprosto přirozený vzhled. Velkou výhodou je podobnost vláken s přírodními řasami pro dokonalý finální efekt. Jsou tedy ideální volbou pro klientky, které touží po krásně dlouhých a hustých řasách a zároveň po naprosto  přirozeném vzhledu. Ani milovníci zvířat se nemusí norkových řas vzdávat. Řasy  jsou získány z ručně vyčesávané srsti z živých zvířat, která je poté dále zpracovávána.

 

Výhody : maximálně přirozené a pohodlné,nezatěžují řasy, jsou podstatně lehčí, stejný profil jako lidské řasy, norkové řasy poznáte dotekem, jsou neskutečně jemné, natočení lze upravovat kulmou  nebo fixační řasenkou

 

Prodlužování řas aplikace
Na jakém principu permanentní prodlužování řas funguje?

Na vlastní řasy se aplikují umělé řasy z lehkého syntetického materiálu speciálním medikálním adhesivem, jednotlivě řasa na řasu. Vaše řasy dále rostou dle svého přirozeného cyklu i s novou řasou. Spojení je tedy neviditelné, přirozené a zároveň pevné.

Permanentní řasy se vyrábějí v různých délkách v  a v několika tvarech a tloušťkách. Díky tomu lze vhodným výběrem aplikovaných řas korigovat tvar oka i přizpůsobit vzhled dle přání zákaznice. Od naprosto přirozeného po vysoce extravagantní.

 

Aplikace trvá cca 1.30 hod. dle počtu aplikovaných řas. Umělé řasy odpadávají s vlastní řasou v rámci jejího životního cyklu 2-3 denně  proto se  doplňovaní provádí během 3-4 týdnů. S doplňováním je možné prodloužené řasy nosit stále, neboť vlastní řasy nezatěžují.

 Pracuji s výrobky od firmy JB Cosmetics, B-lashes a Smart lashes.

 Vysoká kvalita, díky přímému odběru od výrobce v USA  a Holandsku. Zaručuji profesionální přístup a perfektní výsledek.

 

Pokyny před a po prodloužení:

Před aplikací řasy pečlivě odličte a opláchněte vodou,24hod před nepoužívejte oční krém ani jiná oční líčidla,řasenku atd. Odložte kontaktní čočky.Doporučuji před aplikací umýt  si vlasy.

V době do 2 hodin po prodloužení je nutné zamezit styku vody s umělými řasami. Prvních 48 hodin je pro Vaše nové řasy zásadních, proto se držte těchto rad:   

následující 2 dny se vyvarujte styku páry s obličejem, parních lázní, plavání nebo umývání obličeje horkou vodou,vaření,nedotýkejte se řas, neličte oční víčka,nenasazujte kontaktní čočky

 nepoužívejte ani řasenku určenou na umělé řasy, ta může mít stejný efekt jako odstraňovač umělých řas ( napomáhá k jejich odstranění ). Po aplikaci není vhodný spánek s obličejem zabořeným v polštáři, protože lepidlo vyžaduje čas  pro úplné zaschnutí

 

 

Celková péče o prodloužené řasy

 Nepoužívejte kulmu na zvlnění řas, ta může zničit jak pravou tak umělou řasu. Netřete si oči nebo umělé řasy , když si umýváte obličej. Vždy jemně řasy osušte.  Zamezte tření očí, tahání za řasy, otírání froté ručníkem. Používejte bezolejová odličovací přípravky na bázi vody. Vyhýbejte se pomůckám z vaty, vhodnější jsou např. papírové kapesníčky. Řasy je nutné každé ráno pročesat kartáčkem. Neměla by  se používat řasenka, která není určena speciálně na prodloužené řasy. Pokud budete používat normální řasenku, nikdy nesmí být vodě-odolná, musí mít řídkou konzistenci.  

Pokud používate řasenku: (nedoporučuji)

nanášejte vždy pouze na horní polovinu řas, aby nedošlo k poškození spoje řas.
řasenku odstraňte vždy pouze vodou a krouživými pohyby prstů směrem nahoru.
řasenku musíte odstraňovat každý den, jinak se vytvoří vrstva, která se velmi těžko smývá. 
oční krémy nikdy nenanášejte na řasy, vždy jen na pokožku kolem očí.
oční Make-Up odstraňujte opatrně, nikdy ne přes řasy.