Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zelené potaviny, chlorella,mladý ječmen a borelioza, mononukleóza,epilepsie,děti a nemoce,stáří,rakovina,chemoterapie,deprese,chronické nemoci,Dna,ekzemy, alergie,lupenka bércové vředy, zelené potraviny a pomoc v boji s rakovinou, zelené potraviny jako podpora při onemocnění rakovinou, dna, roztroušená skleroza, zelené potaviny a roztroušená skleróza

 Proč  Já a GW  Zelené potraviny?hubnutí-efektivně.cz, redukce, redukce váhy, tvarování postavy, jak zhubnout, rady k hubnutí, hubnutí pardubice

 Zelené potraviny jsou komplexní a přirozené  -  " Jejich účinek nelze srovnat s žádnou umělou kombinací. Látky jsou propojeny a doplňují se. Dohromady tvoří chemickou reakci, podobnou "dominovému efektu". postavte články domina, vynechejte jediný kousek uprostřed a hra končí. I život je chemickou řetězovou reakcí, která končí ztrátou byť jediného prvku.Vyčerpaná půda živý plodiny, ty sytí nás, a proto i přes plná břicha umíráme hlady. Co myslíte - chybí našemu tělu minerály jako například železo či vápník? Ano chybí! A chybí nám na talíři? Nechybí! Naopak jsme jimi přejedení jako žádná generace před námi! Žádná generace před námi se necpala masem, sýrem a mlékem, které těmito látkami přetékají. Žádná generace se neucpávala sušenkami, bonbóvy, jogurty, dětskými výživami obohacenými vápníkem a vitamíny. A přesto žádná generace tolik netrpěla nedostatkem těchto látek, kterými se mi krmíme od rána do večera. A i kdybychom se vápníkem opravdu krmili od rána do večera - bez fytolátek a bez pohybu nám pouze zanese ledviny. Bez zásaditého prostředí nám železo pouze zabetonuje stolici a tím potrhá konečník. Mnozí se úzce zajímají o nutriční hodnoty, ale nerozumí tomu, že látky účinkují v přirozeném prostředí 1000x silněji Proto pozitivní raekce vyvolá již malinká dávka správné stravy "                 použitá literatura  -  Kniha o nápojích z trávy - Václav Rathouský

Originální produkty firmy GW se prodávají pouze formou osobního prodeje. 

V případě zájmu o Mladý ječmen a Chlorelu pro jakýkoli zdravotní problém Váš, Vašich dětí, rodičů a domácích mazlíčků mě kontaktujte  na :   ivahkinez@seznam.cz,      , ozvu se vám, co nejdříve a domluvíme se na dalším postupu

 Naučte se naslouchat tkz. lehkým problémům, není normální, mít křeče, trpět bolestí hlavy, migrénou, plynatostí, pálením žáhy. To vám, dává tělo  informaci, že něco není v pořádku, že máte něco pozměnit ve vašem žití a není to jenom o správném stravování. Je to o celkové spokojenosti s Vaším životem. A pokud nic nepozměníte, tak přijdou  nemoce složitější.

                                                 

  Mladý ječmen a Chlorella Pirenoidosa od spol. Green Ways patří mezi nejkvalitnější Zelené potraviny dostupné na našem trhu. Veškeré zkušenosti z mé poradny, které si na mých stránkách dozvíte, se týkají výhradně těchto potravin. GW Zelené potraviny nelze prodávat, jak lékárnách, tak přes internetový obchod.

 Dejte si pozor na sice levnejší, ale nekvalitní Mladý ječmen, jehož hlavní rozdíl je v tom, že se nejedná o vylisovanou šťávu z listů mladého ječmene, ale o nadrcené a usušené listy. Tyto listy (usušená tráva) mají pro člověka až nebezpečné dopady, protože obsahují nerozpustnou vlákninu, kterou lidský organizmus nedokáže zpracovat (sudokopytníci k tomu mají 4 žaludky). tato vláknina je tak ostrá, že dráždí zažívací ústrojí člověka a při dlouhodobé konzumaci způsobuje vážné zdravotní problémy. Totéž platí o řase - levnější variantu poznáte jíž podle chuti a zabarvení. Chlorella Pirenoidosa od spol. Gw má krásně smaragdovou barvu (bez tmavých teček).

  Jak zelené potraviny pomáhají vypořádat se s vnějšími vlivy?

Člověk je velmi dokonalý organismus, který se dokáže vypořádat s mnoha obtížemi. Ale jenom tehdy, dostane-li vše potřebné. Díky tepelným a chemickým úpravám je naše strava ochuzována o velmi důležité látky.

Lidské zdraví = plynulý přísun ČERSTVÝCH živin, jak rostlinného tak živočišného původu.

Zelené potraviny nám mohou nám poskytují, to co čerstvé ovoce a zelenina, nejkvalitněji vypěstovaná :

Klíčem ke zdraví je dostatek živých (v našich podmínkách spíše rostlinných) ekologicky pěstovaných živin. Díky výzkumu se zjistilo, že chlorella pyrenoidosa s mladým ječmenem jsou přímo přeplněny tím, co nám "civilizačně postiženým" lidem chybí.

Neexistuje jednotné dietní opatření, které by mělo stejný přínos pro všechny. Ale stejně jako kouření ubírá životu na kvalitě a délce, konzumace plnohodnotné zeleniny dokáže život velmi výrazně zkvalitnit.

Co tedy dělat pro přísun kvalitních živin?

Jednoduše přidejte do svého jídelníčku zelené potraviny a tělu se vrátí "chuť a síla" bojovat proti nepříznivým vlivům, oslabujícím váš organismus.

Nemoc je vyústění nerovnováhy v těle. Současná medicína ("díky bohu za ni") se většinou zaměřuje na nemoc, ale znovu navodit harmonii v těle už ve většině případů nedokáže...

Zelenina dokáže velmi důležitou věc. Váže na sebe prakticky všechny škodliviny. Bohužel to rostlinná strava dokáže, už při pěstování, v půdě. Určitě je na místě, vždy se zamýšlet nad původem toho, co máme na talíři.

  • Cílem léčby zelenými potravinami je dodat do těla nejzákladnější látky a tělo si už poradí samo
  • Zelené potraviny neobsahují "zázračné látky z deštného pralesa".
  • Obsahují pouze to, co se nám věčně uspěchaným lidem žalostně nedostává. Není potřeba hledat zázračné bylinky, jednoduše přidejte více kvalitní zeleniny!

Co Zelené potraviny neobsahují?

Zelené potraviny neobsahují žádná barviva a přísady, ochucovadla, stabilizátory, lepek, glutaman sodný, atd...

Zelené potraviny jsou jen čistá příroda, dokonale prozkoumaná a připravená pro nás, lidi-pacienty, postižené civilizačními chorobami...

Co když začneme přijímat to nejlepší, co nám příroda dala? Se zelenými potravinami se vrátíme zpět k přírodě.

Co se stane s tzv. civilizačními chorobami? Zelené potraviny s nimi zatočí.

Existuje mnoho důvodů, proč užívat zelené potraviny od GW.

Domnívám se, že nejdůležitější věcí pro každého člověka je zdraví nejen jeho, ale i celé jeho rodiny. Jsem přesvědčená, že zde najdete informace, které budou pro Vás přínosné, Vaše dotazy ráda zodpovím a budu moc ráda, když zelené potraviny pomohou i Vám.

V případě zájmu o zelené potraviny pro Váš zdravotní problém mě  kontaktujte na
ivahkinez@seznam.cz                      

   Zelené potraviny -GW  Mladý ječmen a chlorela Pirenodoisa jsou celostní (plnohodnotné potraviny), které vám do těla dodají vše, co v dané chvíli potřebujete ke svému uzdravování, jak psychickému, tak fyzickému. Dodají vám vše v celé šíři takže, žádné jiné potravinové doplňky nepotřebujete!!!

 Výrobce GW Zel. potravin, certifikáty , tabulky s obsahem živin v Zel. potrwww.gw-int.net   

  Konzumací Mladého ječmene a Chlorely do sebe přijímáte všechny hodnotné látky, které obsahuje(kvalitně vypěstované) ovoce a zelenina na obrázcích a které, tak nutně potřebujeme k našemu žití. Bohužel v supermarketech ji v požadované kvalitě nekoupíte!!!     

  Jak nám příznaky odhalují, co v těle chybí.

Podívejte se, je to zajímavé… po dosažení určitého věku máme téměř všechny z těchto příznaků způsobených nedostatkem potravin uvedených zde - chybějící živiny můžete tělu dodat prostřednictvím zelených potravin - Mladého ječmene a Chlorelly Pirenoidosy

  Obtížnost hubnutí
Co chybí: esenciální mastné kyseliny a vitamíny
Kde získat: lněné semena, mrkev a losos - mimo specifických doplňků

 Zadržování tekutin v těle
Co chybí: ve skutečnosti je to nerovnováha mezi draslíkem, fosforem a sodíkem
Kde získat: kokos, olivy, broskve, švestky, fíky, mandle, vlašské ořechy, špenát,
koriandr, lněné semínko a doplňky

 Sladké nutkání
Co chybí: nedosatatek chromu
Kde získat: celá zrna, ořechy, zrní, banán, špenát, mrkev + doplňky…

 Křeče, bolesti hlavy
Co chybí: draslík a hořčík
Kde získat: banány, ječmen, kukuřice, mango, broskve, třešně, pomeranče a vody

 Střevní potíže, plynatost, břišní nadýmání
Co chybí: živé lactobacilly

Kde získat: zakysaná smetana, jogurt, miso, a jako Yakul

 Špatná paměť
Co chybí: acetylcholin, inositol
Kde získat: sojový lecitin, vaječný žloutek + doplňky

 Hypotyreóza (způsobuje zvýšení tělesné hmotnosti bez zjevného důvodu)
Co chybí: jód
Kde získat: mořské řasy, mrkev, olej, hrušky, ananas, mořské ryby a mořské soli

 Lámavé vlasy a slabé nehty
Co chybí: kolagen
Kde získat: ryby, vejce, libové maso, želatina + doplňky

 Slabost, malátnost, nevolnost
Co chybí: vitamíny A, C, E a železa
Kde získat: zelenina, ovoce, libové maso a doplňky

 Vysoký obsah cholesterolu a triglyceridů,  Co chybí : Omega 3 a 6
Co chybí: Omega 3 a 6
Kde získat: sardinky, losos, avokádo, olivový olej

 
 


Poslední fotografie



Facebook


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 412140
Měsíc: 2103
Den: 83