Jdi na obsah Jdi na menu
 


pomoc při boji s rakovinou, zelené potraviny a rakovina, zhoubné nádory a zelené potraviny, zhoubné nádory a mladý ječmen a chlorela pyrenoidosa, rakovina a mladý ječmen, chlorela a rakovina, rada při rakovině

 

Dvě zákonitosti :

 1. Jakmile vyléčíte emoce , pocity provázející vzpomínky, vyléčíte stres 

2. Jakmile vyléčíte stres, vyléčíte své problémy (psychické i fyzické)

 

                ZELENÉ NÁPOJE -  POMOC PŘI RAKOVINĚ (dále např. bércové vředy, cukrovka,roztroušená skleróza, borelióza , mononukleóza... a další

 

11.3.2019 jsem pro vás spustila nové webové stránky. 

 Ceník naleznete na konci každé terapie (nové stránky)

 www.ivahemska.cz

Rakovina není nemoc,ale přírodou řízené prodloužení života. Rakovina není nic víc než poslední projev extrémního překyselení organismu a toxicity tělesných tekutin a tkání.Za těchto podmínek a při dysfunkci imunitního systému by tělo předčasně zemřelo.Proto na svou ochranu moudře začne shromažďovat vnitřní toxiny,obalovat je oslabenou super-kyselou tkání a zapouzdří je pod nepropustnou ochrannou vrstvou.,aby zabránilo jejich dalšímu šíření.S tímto důvtipným řešením obdrží majitel smlouvu na delší život.My ovšem tomuto procesu říkáme choroba.Tělo vytvoří tumor proto,aby potlačilo a uklidilo jedy,které nemůže jinak vyloučit a prodloužilo si život na tak dlouho,jak jen je možné,poskytujíc svému majiteli dostatek času na k eliminaci interní toxicity.Metastázy jsou poslední pokus těla ke své záchraně.Jestliže je tato interní toxicita úspěšně potlačena ,tělo postupně bezpečně odstraní všechny nádory a navrátí se mu zdraví.Pokud tento proces není úspěšný,osud majitele těla je definitivně určen a umírá- ne na rakovinu,ale na extrémně jedovaté léčebné postupy,intenzivní emoční zhroucení,zoufalství a stres.
Zkuste své tělo z celého srdce co nejvíce milovat a co nejdříve začněte s jeho výživou a detoxikací s  pomocí Zelených potravin - (Mladý ječmen a Chlorella Pirenoidosa GW)

Je potřeba, aby jste o vašem vyléčení nepochybovali, pak bude ve váš prospěch. Všechna onemocnění vč. onkologických jsou výsledkem chronického stresu, ten nám oslabude imunitu a nemoc je tady, je potřeba se ho zbavit. Pomyslnou třináctou komnatu vám pomohu vymést pomocí Kineziologie metody One Brain a Bachovy terapie , zamknete ji , vezmete si poučení z dané situace a už se k tomu nebudete vracet.

  Zkušenosti z mé poradny :1.Vyhledala mě 65 letá (březen 2012)paní, které zjistili nádor v tlustém střevu .Po všech vyšetření byla objednaná na operaci. Naštěstí se vše z různých důvodů odkládalo, takže jsme získaly dostatek času. Ihned jsme nasadily šťávu z Mladého ječmene a postupně jsme nastoupaly na větší množství chlorel denně. Dále jsme upravily jídelníček.  Klientka jedla, co nejjednodušší stravu, vyloučily jsme maso, přísně dodržovala pitný režim,  na dálku se vyhýbala cukru a sladkým pochutinám a užívala javorový sirup.  Toto vše jsme si mohly dovolit, protože užívání Zelených potravin do sebe dostávala všechny  složky potřebné k vyživování těla (toto Vám žádný potravinový doplněk nezajistí !!!                                                                                                                                                                        Velmi důležitou součástí uzdravování je práce  na příčině nemoci pomocí kineziologie One Brain. Pokud človíček zjistí, že je vážně nomoc, tak je otřesena jeho psychika a proto jsem klientce míchala  Bachovy esence vhodné v tu chvíli na její psychický stav.  Předoperační testy vyšly velmi pozitivně, za měsíc se ji srovnal cukr, krevní tlak a choresterol, paní zhubla (měla nadváhu), ze stresu ji ani moc nechutnalo. Jelikož klientka zodpvědně užívala Ječmen a Chlorelu, tak jsem měla jistotu, že jejímu tělu ( i přes absenci jídla) nic nechybí.

Operace byla velmi náročná, paní nakonec vyoperovaly i žlučník. Klientka vše velmi dobře zvládla. Na JIP ležela  3dny, po 8 dnech byla propuštěna do domácí léčby. 3 týdny po operaci byla jizva krásně zhojena (zasypávala ji Ječmenem). 5 týdnů po operaci se paní cítila fyzicky velice v pořádku, až jsem mi musela zdůrazňovat potřenu klidu a odpočinku . Pochopitelně Zelené potraviny dlabe ve větším množství dále. Bachovy  esence užívá také, jelikož na psychice je důležité pracovat neustále.

Zdravotní stav duben 2013 (všechny testy v naprostém pořádku),zdr. stav - říjen 2013 (všechny testy v naprosté pořádku). Zdr.stav - říjen 2015 - v pořádku

Leden 2014 - paní je vyřazena z evidence na onkologickém oddělení - zpráva zní - ZDRAVÁ         

 Rakovina je v nás stále. Na nás je, zda-li ji dáme možnost růst. Rakovinu není potřebné léčit, ale nepřipustit ji střídmým a spořádaným životem. A když už je - přestat ji živit. Žádná nemoc na světě není a nikdy nebyla zapříčiněná jedním faktorem. A také není nikdy v organismu sama. 

http://www.seberizeni.cz/na-jidle-zalezi/ - Naše jídlo je pro náš "provoz" stejně důležité jako kvalitní pohonné hmoty pro  automobil (žádný "hňup si úravděpodobně nebude tankovat nekvalitní  palivo  do svého auta. A mnoha lidem je jedno čím krmí sebe a své děti :-(((.

Rakovinu nedokáže vyléčit žádný lék, žádná bylinka ani žádný lékař na světě. Jedině a bez pochyb ji dokáže vyléčit silný a bezchybný imunitní systém, když funguje, tak jak má. Rakoviny se nelze zbavit jako jednoho problému. Rakoviny je nutno se zbavit - a určitě je to možné - jako nemoci celého těla. Jedině z pohledu celkového posílení imunitního systému, který tělo přirozenou cestou přivede do rovnováhy a zákonitě navrátí člověku zdraví.

K posílení imunitního systému je vhodné aplikovat pitný a stravovací systém s cílem, co nejvíce snížit negativní vliv stravy a tekutin na Váš organismus, což jste schopni ovlivnit sami, jakož i dodržování biorytmů.

Rakovina není v 96% důvodem úmrtí člověka v nemocnicích, ale hlavní příčinou jsou léky, chemoterapie a radioterapie vědomě snižující imunitní systém natolik, že člověk zpravidla umírá na obyčejnou infekci. 

Rakovina jsou stresy a strachy, které jsme si v sobě nashromáždili, větinou během desítek let, se kterými nejsme ochotni pracovat. Když se strachy nepracujeme, narůstá v nás zloba . Zloba je rakovina.

Všem chci vzkázat : „Pokud Vám lékař řekne, že „něco“ nejde vyléčit, nebo že „ony prášky budete brát do konce života, tak si to za své neberte, to je pouze jeho názor, jelikož on v dané situaci neumí nic jiného "udělat“                                                                 Já sama mám zkušenosti s  vysokým krevním tlakem, také mi lékař oznámil, že prášky budu užívat do konce života a ejhle NEUŽÍVÁM, tlak jsem si srovnala pomocí Bachovy terapie (jelikož jsem emotivní človíček a nemám potřebu své emoce sdělovat) a Zelených potravin.

 Ale samo se za Vás nic nevyřeší, jak říkám s oblibou svým klientům : „Život je proces a vy se tohoto procesu musíte 100% zúčastnit, bez Vaší iniciativy se z místa nehnete“

Když jsme schopni odpustit cokoli, jsme zdraví. Lehká nemoc znamená vyrovnávání se se situací, vstřebání nových informací, či touhu po odpočinku. Je potřeba tělo poslouchat a odpočinout si. Dát si čas vše promyslet. Pokud lehčí nemoci přecházíme, tělo nám dává najevo svou nespokojenost silněji - v podobě těžších a komplikovanějších nemocí (většinou záněty). Když ani potom nereagujeme, přejde nemoc v chronickou, potom přijde chronický zánět a nakonec rakovina

   Je dobré začít se poslouchat. Z nás všech mluví naši rodiče a vzorce, které nám předali. Některé jsou dobré, jiné jsou zcela nepotřebné, jiné nebezpečné. Udržují nás ve strachu, či napětí. Mluvte pozitivně a začnete pozitivně i myslet. Tím se omezí příliv nových stresů na minimum. Vše si děláme sami a dokud budeme to, co se nám v životě děje svalovat na ostatní, nic jsme nepochopili a budeme stále běhat v kruhu. 

Dále je třeba založit život na chytré výživě, cvičení, rozumném vystavování slunečnímu svitu a vyhýbání se chemikáliím způsobujícím rakovinu. To, co jíme, může proměnit naší psychiku, naší osobnost, naší podobu (vzhled) a ovlivňuje, jak rychle a jakým způsobem budeme stárnout!

Zjistil to již před lety doktor Weston A. Price, který objevil, že nedostatečná výživa zužuje obličej a úzká zubní klentba způsobuje křivé zuby (kolik dětí dnes nosí rovnátka?), zužuje pánev, což ztěžuje porod ...(kolik je dnes normálních porodů?)

  Originální produkty firmy GW se prodávají pouze formou osobního prodeje. 

               Ortodoxní onkologové však tvrdí, že problém leží uvnitř buňky, v samém jádru DNA. Ve zkratce, je to buňka s geny, jež se z nějakého neznámé­ho důvodu, se kterým bychom si neměli lámat hlavu, staly zhoubnými a deviantními. Jde o problém mutace umožňu­jící zrození „zlovolného potomka“, a proto je třeba buňku odstranit. Celostní terapeut však v tuto chvíli zvedá prst a říká: „Počkejte, ne tak rychle. Vynechali jste zásadní otáz­ku. Buňky se nestanou zhoubnými jen tak bezdůvodně a s vysvětlením, že jde o náhodu či náhlou, nevysvětlitel­nou mutaci, na nás nechoďte.“ Pokud je mutace spouští, pak musel spoušť zmáčknout nějaký vnější faktor. Je to samotné tělo, buněčný metabolismus v okolních tkáních způsobuje proměnu buněk. Jednoduše řečeno, buňka vy­růstající ve zdravém prostředí se bude nadále vyvíjet zdra­vým způsobem. Buňka vyrůstající v nezdravém prostředí se stane deviantní. Stane se deviantní, protože je to jedi­ný způsob, jak může v nezdravé tkáni přežít. Pokud tedy změníme stav prostředí z nezdravého na zdravé, může se rakovinná buňka proměnit zpět v normální buňku.

Celostní terapeuti jsou přesvědčeni, že proměna těles­ných tkání ve zdravé stačí k uzdravení z rakoviny. Vidíme tedy, že pohlíží na rakovinné buňkyjako na symptomy ne­moci, nikoli jako na nemoc samu o sobě. Jestli je to tak, co je tedy onou nemocí? Nemoc je jednoduše řečeno ne­zdravý stav těla. Co znamená „nezdravý“v tomto kontex­tu si podrobněji rozebereme později.

Jinak řečeno, rakovina není zlo ani neznámý nepřítel. Je ve skutečnosti naším přítelem, možná přítelem v přestro­jení, přesto přítelem. Přítelem, který zuřivě signalizuje, že je v těle velký problém.

Myšlenka, že rakovina je přítelem, vás možná překva­pí. Pro ty, kteří si to uvědomí a uvědomí si to opravdu, ne s obavami, ale jako signál k probuzení, je taková reakce přirozená. Herečka Mandy Patikin napsala: „ Nejdůležitější událostí v mém životě bylo onemocnění rakovinou, protože mi ukázala, jak moc miluji život, svou rodinu, přátele a svou práci. Naučila mě, že si musím každý den dopřát nějakou klidnou chvíli a trochu duševní pohody. Nikdy jsem nebyla schopná vydržet dlouho při meditaci, ale v současnosti ji praktikuji každý den. Jsem jako malý začátečník, Zen Buddhista.“

Má smysl zastřelit posla? Má smysl ignorovat vzkaz?Zdroj: Jonathan Chamberlain - Jak se uzdravit z rakoviny

  Lidské tělo se skládá přibližně z 60 bilionů buněk, v každém z nás se nachází okolo 200 000 rakovinných buněk. Všichni v sobě tedy nosíme rakovinné zárodky, je to naprosto přirozený stav, organismus automaticky degenerované buňky ničí. Nebezpečí vzniká, když zablokujete (stresem, duševní zátěží, dlouhodobým špatným životným stylem, stravováním

    Třetina všech nádorových onemocnění má souvislost s tím, co jíme, strava je  jeden z nejdůležitějších faktorů zevního prostředí. Obecně se její vliv může uplatňovat buď nepříznivě tím, že podporuje vznik a růst nádoru, nebo příznivě, kdy strava může působit ochranným způsobem. Zařaďte do svého jídelníčku potraviny, které posilují imunitní systém. Zkuste vyloučit nebo minimalizovat potraviny rizikové. Strava působící preventivně proti rakovině obsahuje vysoké množství vlákniny, každodenní porce ovoce a zeleniny a poměrně nízké množství živočišných tuků.

      Odborníci se shodují, že za nárůstem výskytu některých typů rakoviny v posledních desetiletíchstojí především několik faktorům : stresy, narušená psychika, nespokojenost se životem (tyto faktory probereme v jiném článku) a strava chudá na živiny a zvýšené množství toxinů v potravě, vodě, ovzduší a předmětech denní potřeby.

  Nevyhovující strava negativně ovlivňuje schopnost těla bránit se proti rakovinovým procesům.Zvýšené toxiny v potravě mohou přímo způsobovat změny genetického materiálu buněk našeho těla.

 

  •         Spolehlivý test, jestli jste zakoupili usušenou šťávu z ječmene nebo rozemletou rostlinku ječmene. 

Na českém trhu se nachází mnoho výrobků z mladého ječmene o kterých dodavatel uvádí, že jsou z usušené šťávy, avšak jsou z usušené rozemleté rostliny a klame tím spotřebitele. Tedy, jak odhalit skutečnou šťávu z mladého ječmene a jak rozemletou rostlinu? 

V usušené šťávě z mladého ječmenu je vysoké procento nedenaturovaných bílkovin. Pokud zalijeme šťávu z mladého ječmene vařící vodou bílkoviny denaturují (stejně jako bílek z vajíčka) a srazí se na povrchu, čím je poté zbylá tekutina ve sklenici čistší, tím je produkt kvalitnější. Pokud zalijeme rozemletou sušenou rostlinu, nic se nestane, jelikož velké procento vlákniny zabrání pospojování denaturovaných bílkovin. Teď už Vás nikdo neoklame

 

 Mladý ječmen GW a Chlorela Pirenoidosa GW

posilují obranný aparát. Dostupné studie dokazují aktivaci imunitního systému při dlouhodobém užívání zelených potravin. Zelené nápoje GW vytváří lepší "bojové podmínky". nasycením organismu vitálními látkami podpoří tvorbu obraných látek, zásadotvorným působením změní postavení vojsk směrem z kopce a pitným režimem napojí žíznící vojsko. Díky těmto a dalším mechanismům pomáhají zelené potraviny tělu, aby si pomohlo samo.  

   Barbara Simnsohnová, autorka publikace o Mladém ječmeni, popisuje první setkání se zelenou šťávou takto: Na jednom semináři jsem šla připravit bylinkový čaj. Potkala jsem Davida, dobře vypadajícího Izraelce. Viděla jsem, jak připravuje sytě zelenou šťávu. "Copak to děláš?" podivila jsem se. "Ale!" řekl rozpačitě, "připravuji si výtažek z Mladého ječmene." "A proč?" Nato David vyprávěl, jak prodělal rakovinu žaludku a od doby, co pije zelený ječmen, nemá potíže. Jeho zkušenost ji zasáhla a po studiu faktů vstoupila na zelenou cestu také.  

   Mladý ječmen GW určitě pomáhá v prevenci i v podpůrné léčbě. U skupiny myší s rakovinou užívající extrakt z mladého ječmene došlo k překvapivému pozitivnímu vývoji. Cílem úsilí bylo zjistit, která složka výtažku má protirakovinné účinky. Tak došlo k objevu, že rakovinné buňky účinně potlačuje ve vodě rozpustná bílkovina obsahující enzym SOD (superoxiddismutáza). Úžasné působení SOD bylo potvrzeno i v USA, kde byl enzym klinicky aplikován pacientům s rakovinou za účelem prevence vedlejších účinků radioterapie. V roce 1976 Takashi Sugimura objevil, že spálené zbytky ryb obsahují silné karcinogeny Try-P1 a Try-P2. Ty se vyznačují až 20krát vyšší karcinogenitou než benzpyren obsažený v tabáku. Stejně mutagenní substance vznikají spálením různých aminokyselin (při každém pečení masa). Látky jako Try-P1 a TryP2 vyvolávají změny v genech lidské DNA a podněcují růst rakovinných buněk. V extraktu zeleného ječmene je enzym,který tyto karcinogeny zneškodňuje. V roce 1979 se podařilo tuto látku izolovat. Vyvolalo to velkou senzaci. Mezi mutageny se látky Try-P1 a Try-P2 vyznačují nejvyšším stupněm nebezpečnosti, a přesto je zelený extrakt zneškodňuje.

 Podle zprávy japonské farmaceutické společnosti z roku 1982 podporuje ochranu před  rakovinou  enzym peroxidáza v mladém ječmeni, který dokáže neutralizovat toxický efekt látky jménem BHT obsažené v mléce a tepelně upraveném mase. 

   Američtí vědci zaznamenali mimořádnou roli SOD,  jak v obraně těla před zhoubným bujením, tak i lepším snášením chemoterapie, radioterapie    

  Hlavním úkolem SOD je neutralizovat toxické působení superoxidů, látek, které jsou v buňkách produkovány při normálních metabolických procesech. Ve velké míře pak jejich produkce stoupá, když je organismus vystaven působení radiace, škodlivin z ovzduší a potravy či po požití léků, drog a chemických aditiv. Pro tělo jsou superoxidy toxické – když se v buňkách hromadí mohou způsobit poškození DNA, lipidů a struktur, které obklopují a chrání buňky. 

     V tomto okamžiku tedy přichází chvíle pro superoxid dismutázu, která superoxidy reaktivuje : nejprve je rozloží na kyslík a peroxid vodíku, který je pak dalšími enzymy přetvořen na kyslík a vodu (tento proces po kterém získal enzym pojmenování, se nazývá dismutace.( Zásoby SOD však nejsou bezedné. Pokud jsou vyčerpány, buňky jsou zaneseny superoxidy,  klesá schopnost jejich sebeobnovy a předčasně umírají. Proto také nejstarší buňky v těle vždy obsahují nejvíce superoxidů. (SOD  superoxid dismutáza – má silné oxidační vlastosti a podporuje ochranu proti předčasnému stárnutí buněk). 

   Řešením, jak buňky před zhoubným působením superoxidů  uchránit, je tedy jedině dostatečné zásobení superoxid dismutázou zvenčí. Užívání syntetického SOD je ovšem takřka neúčinné, neboť agresivní kyseliny v žaludku jej téměř dokonale zničí. Série výzkumů publikována v letech 2004 a 2005 prokázala, že pokud jsou molekuly Sod spojeny s ochranými molekulami bílkovin, většina z nich v neporušeném stavu doputuje až do tenkého střeva, odkud mohou být vstřebány do krevního řečiště. Řešením je konzumace rostlin, které SOD obsahují – třeba právě mladý ječmen. Výzkumy italských vědců z roku 2004 prokázaly, že právě v ní je hojně zastoupen jak SOD, tak i další enzymy s antioxidančním účinkem.

  Důvodů, proč mladý ječmen GW, který obsahuje superoxid dismatůzu konzumovat ve velkém, je opravdu dost :

   Vědci například zjistili, že v buňkách osob trpících některými druhy rakoviny, je extrémně nízká hladina SOD. V roce 2005 byl deficit tohoto enzymu objeven ve vazivech, chrupavkách a synoviální tekutině pacientů s artrózou. Synoviální tekutina, která vyplňuje prostor uvnitř kloubu a chrání jej před mechanickým poškozením, je na škodlivé působení superoxidů zvláště náchylná. Ve studii publikované v časopise Arthritis and rheumatism dostávali pacienti s artrózou třikrát denně injekce SOD přímo do poškozených kloubů. Většina z nich zaznamenala výrazný ústup bolestí a byla opět schpná normální chůze i chůze do schodů. Další výzkumy ukazují, že SOD pomáhá potlačit zánětlivé procesy v kloubech. 

  Biolog Jasuo Hotta z university v Jižní Karolíně pro změnu zkoumal efekt mladého ječmene na poničenou DNA, což je schopnost při ochraně před rakovinou obzvlášť důležitá. Když aplikoval mladý ječmen do buněk se zničenou DNA, byly schopné se sami opravit dvakrát rychleji než skupina kontrolních buněk odkázaných pouze na vlastní opravné mechanismy.  

  V jiném experimentu byly kultury beněk vystaveny současnému působení karcinogenů a radiace. Kultury, ke kterým byl přidán mladý ječmen, se poté opravovaly třikrát rychleji. 

  Mladý ječmen také obsahuje mimořádně vysoké množství mukopolysacharidů, které přímo ovlivňují schopnost imunitních buněk bojovat s rakovinou.

 

Dr. Allan L. Goldstein z university ve Washingtonu zase prokázal schopnost mladého ječmene zpomalovat růst nádorových buněk prostaty.  

 

  Chlorela

velmi významně podporuje imunitní systém a vykazuje další příznivé vlastosti, díky tomu hraje svou roli nejen v prevenci choroby, ale i v podpoře její léčby. Kromě toho je dosti schopná organismu pomoci vyrovnat se s nepříjemnými vedlejšími efekty, kterými je léčba zhoubných nádorů proslulá (padání vlasů, zvracení mdloby, bolesti atd…velmi nepříjemných vedlejších účinků je skutečně hodně ..:-((((   - ze svých zkušeností z poradny vím,  že užíváním  mladého ječmene Green Ways  a chlorely Green Ways  jsou vedlejší účinky skutečně redukovány . 

   Chlorela je zelená sladkovodní řasa, která se na zemi vyskytuje asi 2,5 miliardy let. Dnes je chlorela nejvíce prodávaným dietetikem v Japonsku, kde se používá jako součást preventivní i terapeutické medicíny.

  Chlorela obsahuje 2x více bílkovin než všechny druhy luštěnin, tj. 60 %, 20 % polysacharidů a 10 % tuků.  Je dalším rostlinným zdrojem všech esenciálních aminokyselin.

  Bílkoviny této sladkovodní řasy jsou proto srovnatelné se živočišnými bílkovinami, obsahují pouze méně methioninu. Toto však může být výhodou při některých typech rakoviny, které potřebují právě methionin pro svůj růst. Chlorela dále obsahuje více než dvacet různých vitamínů a minerálů. K těm nejdůležitějším patří beta-karo-ten, chránící proti poškození kůže ultrafialovými paprsky a opět i vitamín B12. Z minerálních látek je nejvýznamnější obsah železa (30x více než ve špenátu), jódu, zinku a kobaltu. K terapeuticky nejdůležitějším látkách chlorely patří chlorofyl, beta-karoten, růstový faktor chlorely - CGF a vlastní buněčné stěny.

Nejvýznamnějším účinkem chlorely je její detoxikační schopnost, díky kterému je ideálním doplňkem všech očistných kůr a redukčních režimů. Snižování nadváhy je podporováno i zpomalením štěpení bílkovin v žaludku a střevech a následným prodloužením doby sytosti. Je vhodným doplňkem terapie vysokého krevního tlaku a stavů se zvýšenou únavností, kdy je vhodné řasu užívat 3 až 12 měsíců. Ve stadiu zkoumání je příznivé působení chlorely při vředových postiženích, u diabetiků, v terapii chronické zácpy a plynatosti, dále se sleduje působení na játra, alergie, akné, bradavice a artritidu.  

    Naše tělo je za normálních okolností obdařeno výkonným imunitním systémem, který je schopný potenciální rakovinové buňky rozpoznat a zničit ( na těchto procesech se podílejí především tzv. makrofágy a T-buňky). Pokud je ale naše tělo oslabeno( tím i imunitní systém ), ať už v důsledku stresu, škodlivin z potravy a ovzduší, špatnou výživou či zvýšeným množstvím  škodlivých volných  radikálů, obranné procesy fungují  hůř a riziko vzniku rakoviny stoupá.  Chrolela je schopná přirozené mechanismy organismu výrazně posílit. Laboratorní studie naznačují, že obsažené glykoproteiny mají přímý protinádorový účinek. 

   Výzkumy na myších se zhoubnými nádory, kterým byly podávány léky používané při chemoterapii, ukázaly, že přídavek chlorely ve stravě pomáhá redukovat doprovodné infekce,respirační infekce,  zvyšuje délku přežití a snižuje riziko dalšího růstu nádorů.  

  Vláknina z buněčných stěn chlorely je velmi důležitou součástí prevence vzniku nádorů tlustého střeva, která je druhým nejčastějším typem rakoviny. 

Každý kdo má problém se zácpou, měl by začít s konzumací zelených potravin!!!!

Oceňovaným přínosem chlorely je působení proti zácpě. Ta je totiž vzhledem k nezdravé stravě a nedostatku pohybu v naší civilizaci velmi častým problémem. Chlorella a mladý ječmen GW pomáhá normalizovat nízkou aktivitu střeva třemi způsoby : dodáním vlákniny, podporou množení probiotických bakterií a obsahem CGF, který působí proti zánětům a poškození střevní sliznice.  

Společnost, která vyrábí surovinu pro tento výrobek, vlastní certfikát ISO 9002 a certifikát mezinárodní kvality. Ve světě je uznávána jako společnost určující standard kvality.                 

            Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem  -  Maria Dallen

 

 

 
 


Poslední fotografie



Facebook


Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 411853
Měsíc: 2090
Den: 58