Jdi na obsah Jdi na menu
 


Negativní emoce se mohou  stát naším velkým pomocníkem.

 

Negativní emoce se mohou  stát naším velkým pomocníkem, pokud pochopíme jejich význam..

                     

 

Podrobné informace k nabídce terapií, metodách, technikách, o mně a ceníky naleznete na zbrusu nových stránkách:

www.ivahemska.cz

 

​Možnost on-line konrultace

 

 

Psychika a civilizační choroby - lidé začátku 21. století jsou zajatci tržní ekonomiky. Duchovní rozměr člověka je zatlačen do pozadí a psychický stres a nekvalitní potraviny způsobují závažná onemocnění, která lékařská věda označuje za nevyléčitelné, vrozené nebo dědičné. Přitom za nimi stojí stres způsobený  nedostatkem naší vitální (životní) energie a lásky. A týká se to i alergii   (zdroj : časopis Meduňka)

 Neustále mějte na paměti že:  nezpracované emoce způsobují nemoce !!!  Čím déle v sobě   emoce hromadíme a  potlačujeme, tím vážnější jsou naše problémy a choroby ! 

Vysvětlím na příkladu z poradny:   

Klient si přišel vyřešit problémy se žlučníkovými kameny. 
Při druhé návštěvě poradny na dotaz, jak se mu vede, odpověděl: 
"Cítím se dobře. Kameny zmizely. Možná zmizely proto, že po své návštěvě u vás jsem si přestal dělat zbytečné starosti, přehodnotil jsem svůj jídelníček a teď vycházím mnohem lépe s manželkou a dětmi a kolegy na pracovišti...."  

U tohoto klienta tak proběhlo nejprve /změna/léčení na úrovni mentální (začal jinak přemýšlet o problémech, dokázal si s nimi lépe poradit, otevřely se mu nové možnosti, přestal si brát vše osobně, odstranily se vnitřní bloky apod.) a úrovni emocionální (celkové zklidnění, vyrovnanost, vnitřní klid, odstranění strachů a pochybností, depresivních nálad...apod.)

Teprve poté se dostalo do rovnováhy i fyzické tělo a problém s kameny zmizely následně sami.  Mnoha lidem připadá takováto rychlost účinku Kineziologie One Brain, NLP, Bachovy terapie a Numerologie nemožná, ale po mých zkušenostech v poradně  mohu s klidem říci, že takhle rychle a účinně skutečně působí

Když máme dobrou náladu a jsme šťastni, cítíme se nejen v dobré kondici, ale i vnitřně uspokojeni..Procházíme tak životem s lehkostí, kterou pak předáváme dál své rodině či přátelům.

 

Pomocí Kineziologie One Brain, Access Bars terapie, NLP (Neurolingvistické programování), Bachovy terapii a Numerologie můžeme pochopit proč se nacházíme v situaci, ve které nejsme zrovna v pohodě,proč jsme ve stresu, trpíme obavami,smutkem děláme si starosti o budoucnost, o své blízké, anebo se nedokážeme smířit s nějakou událostí, která nastala v minulosti, vzpomínkou.

Proč se cítíme unaveni,  podráždění, nervózní, máme strach ze sebekontroly, trpíme jakoukoli fobii, máme bezdůvodné strachy, neumíme si rozvrhnout čas, necháme se ponižovat, trpíme nejistotou i v otázce životní cesty, neumíme se přizpůsobit změnám.

Pokud jsou naše děti vzteklé, hyperaktivní, ubližují druhým, žárlí na sourozence, neumějí se soustředit, mají nedostatek sebedůvěry,  Tak to jsou některé z projevů, se kterými si umí MEDos - Metoda Emočního Dosycení, jejíž základním pilířem je Kineziologie One Brain, poradit.


Access Bars terapie, NLP, Numerologie a  Bachova květová terapie poradit . 

NEEXISTUJÍ  dědičné nemoci, pouze dědičné myšlenky.          

Není přitom důležité, jestli nás následkem napětí, či stresu začne bolet hlava, žlučník,žaludek,záda anebo břicho. Důležitý je člověk, jeho pocity a emoce, které v nás vyvolává vzniklá situace.Většina chemických léků, která nabízí klasická medicína člověka jen utlumí,případně mu po dlouhodobém užívání způsobí návyk anebo poškodí žalude, játra a jiné orgány 

Kineziologie One Brain,NLPNumerologie, Access Bars terapie,Bachova terapie, pomohou  lidem všech věkových kategorií včetně miminek, těhotných žen, ale také domácím mazlíčkům – zvířátkům, i květinám
 

Oblasti působnosti Kineziologie, Access Bars terapie NLP, Bachovy květové terapie a Numerologie :

  • odstrańují i dlouholetou zácpu (tento problém je opravdu nutné řešit, vzhledem k velkému počtu úmrtí na rakovinu tlustého střeva!!!)
  • úprava dyslexii, dysgrafii a problémů s učením, potíže s vyjadřováním
  • upravuje ekzémy a alergické reakce, atopický ekzém, závislostí, fobii ( strach ze zkoušky, z návštěvy lékaře, z nemocnice, ze zvířat, hmyzu, z malého nebo velkého prostoru), koktavost
  • poúrazové bolesti, otoky, malá hybnost
  • zvýšení imunity organizmu, harmonizace a posílení organizmu
  • zbavování strachu (ztráta partnera, odchod do důchodu, menopauza (návaly horka)
  • zlepšení komunikace (partnerské nebo vztahové, na pracovišti, s autoritou
  • prosazování se ve společnosti, vztahy v rodině
  • zbavuje člověka vnitřních zábran k sobě a jiným, žárlivosti, podezíravosti,závisti
  • vede k pochopení vlastních přirozených dispozic, k rozvoji harmonického stylu života
  • pomáhá při psychosomatických poruchách
  • odstrańují příčiny pomočování, jakékoli bolesti (hlavy, zad,břicha..atd.)
  • velice urychluje proces uzdravování např. při zjištění žaludečních vředů, žlučníkových kamenů,ledvinových kamenů, cysty atd.
  • harmonizuje vztahy v rodině
  • atd.......................................................

 

Kineziologii One Brain, Access Bars terapie, NLP, Numerologii a Bachovu květovou terapii je vhodné použít naprosto vždy, buď samostatně, nebo jako podpůrný prostředek klasické medicíny yes.

 
 


Poslední fotografie



Facebook


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 412840
Měsíc: 2528
Den: 204