Potřebujeme: RÝŽE (NA RIZOTO POUŽÍVÁM LAGRIS V SÁČCÍCH A JSEM MOC SPOKOJENÁ), SŮL, KUŘECÍ PRSÍČKA, MRAŽENÁ ZELENINOVÁ SMĚS (HRÁŠEK, MRKEV, KUKUŘICE), ČESNEK, ŽAMPIONY ČERSTVÉ NEBO V PLECHU, CIBULE, RAJČATOVÝ PROTLAK (POUŽÍVÁM TEN KRABIČKOVÝ V KAUFLANDU, TAKOVÉ TO PYRÉ), SÝR NA POSTROUHÁNÍ, OLEJ ( JÁ JSEM TO TENTOKRÁT OPĚT DĚLALA DRUHÝ DEN PO PEČENÉM KUŘETI A POUŽILA JSEM ZBYTEK PEČENÉHO KUŘETE + OMASTEK A BYLO TO VÝBORNÉ!!!
POSTUP PŘÍPRAVY
UVAŘÍME SI RÝŽI... NA OLEJI OSMAHNEME CIBULI, ORESTUJEME MASO A PŘIDÁME MRAŽENOU ZELENINU... KDYŽ JE ZELENINA MĚKKÁ, PŘIDÁME ŽAMPIONY, RAJSKÝ PROTLAK, ČESNEK, OSOLÍME.. VMÍCHÁME UVAŘENOU RÝŽI A MŮŽEME PODÁVAT... POSYPEME SÝREM...
JE VÝROBNÉ A JÁ OSOBNĚ ČESNEKEM NEŠETŘÍM A MÁ TO ŘÍZ!!! JE TO VLÁČNÉ A I PRO LIDI, KTEŘÍ NEMAJÍ RÝŽI JAKO TOP JÍDLO, JE TO MOC DOBRÉ.. MŮJ MANŽEL NEMĚL NIKDY RIZOTO MOC RÁD, ŽE JE SUCHÉ A TOHLE SI UŽ MOC OBLÍBIL... TAK VYZKOUŠEJTE.