Jdi na obsah Jdi na menu
 


23. 6. 2013

Zakončení sezóny mladších žákyň a minivolejbalistek

Za pár dní zakončíme další sezónu, proto přináším malé shrnutí posledních měsíců.

Mladší žákyně sehrály poslední dva mistrovké turnaje 20.4. v Benátkách a 12.5. v Kralupech. V obou případech se týmu nedařilo a nepřivezl jediný bod. Naše umístění v tabulce to již ovlivnit nemohlo, skončily jsme na celkovém sedmém místě z devíti hrajících týmů.

V dubnu jsme také řádně zakončily Superminitour. Nejlepé se umístila dvojčata Volfovy, která na pátem místě o 16 bodů předstihla tým F (Sára, Bára, Kamča, Terezka). I začátečnický tým E vyšplhal docela vysoko, skončil na 17 místě z celkových 26. Modré kategorii nás úspěchy spíš míjely, áčko skončilo 12., béčko 14. a céčko 23.

V březnovém kole minivolejbalu v barvách se v červené kategorii skvěle umístila Natálka s Míšou na pátém místě a hned za nimi Lada s Adélkou. Výsledky zde: stc.cvf.cz/1213/minivolejbal/vysledky/cerveny-3-tj-neratovice

Modrá kategorie výsledky zde: stc.cvf.cz/1213/minivolejbal/vysledky/modry-3-tj-kralupy

Krajské finále MV v barvách skvěle zorganizovali neratovičtí. Ačkoli jsme podle předchozích výsledků mohli postavit jen dva týmy v každé kategorii, všichny hráčky si svůj poslední trojkový turnaj v sezóně velmi užily.

Víkend s volejbalem v Loutí se nám letos mimořádně vyvedl. Přispělo k tomu výborné počasí a skvělá parta dospěláků, která se o děti starala.

Školní rok zakončíme v úterý turnájkem dvojic a ve čtvrtek turnajem R+D.

Těšíme se na Vás.

E.