Jdi na obsah Jdi na menu
 


9. 10. 2010

7. MISTRAK

Nymburk - Brandýs nad Labem

3:0 (14,13,13); 3:0 (19,16,14)

Nahrávačky: Bára, Kristýna

Blok: Radka, Káťa

Smeč: Andrea, Lucka, Eliška

 + Eva H., která opět vystřídala všechny posty :)

 

Poslední bitva podzimní části. Soupeřky se rozhodly hrát v hale a my příliš neprotestovaly (i když počasí bylo tak krásné, že jsme venku v pohodě mohly hrát). Očekávaly jsme drtivý nástup soupeřek a naši jednoznačnou prohru, přeci jen je Nymburk - 1. v aktuální tabulce a předchozí ročníky soutěže vyhrál. Nic z toho se ale nekonalo. Ano, prohrály jsme a to poměrně jasným skórem při pohledu na celkové výsledky, ale soupeřkám jsme nedaly nic zadarmo a bojovaly jsme, seč nám síly stačily. Bohužel se nám stále nedaří příjem a zde jsme odevzdaly mnoho bodů. Celková hra však byla koukatelná.

Příjemné pro nás bylo, že s námi na zápas jel náš nový pan trenér, který si tak udělal obrázek o naší hře a především nám dobře radil. Důležitá pak byla i podpora Hejretovců, kteří zas všichni přijeli, a my se opět mohly cítit, jak na domácím hřišti.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Podpora

Evička, 12. 10. 2010 15:40

Opět se ukázalo, jak důležitá je pro nás podpora. Jakmile naši fanoušci začali dělat trochu rámus, hrálo se nám hned mnohem lépe a podávaly jsme nějaké výkony. Taky pro mě bylo velice příjemné, že jsem nemusela řešit, kdo a jak bude střídat.