Jdi na obsah Jdi na menu
 


10. 6. 2012

2. Ročník Deblu žen na Sokoláku

 Hezký zvykem se u nás stává, že na ukončení sezonu (či její části) sehrajem nějaký malý turnaj. Po dokončení jara to jsou Debly žen na Sokoláku. Letošní ročník byl v neděli 10.6. Přihlásilo se nám 9 dvojic, některé již v klasickém složení. Všichni se těšily, jak si krásně zahrajeme, ale bohužel nám letos nepřálo příliš počasí. Zpočátku se zdálo, že i za deště zvládnem hrát, ale liják to byl opravdu stálý a další hra tak byla nebezpečná. 

Stačily jsme odehrát sotva základní skupiny (a to některé týmy hrály již za vydatného deště). Od Dany Hejretové jsme měly přislíbeno masíčko na grilování a po vyřešení problém s grilem (který byl se značným zpožděním na Sokolák vrácen) jsme se pořádně nadlábly. 

Aby mohly být rozdány symbolické ceny, musely jsme rozhodnout o umístění jednotlivých týmů. Dodržely jsme sice jednotlivé tabulky a pavouky, ale zástupci týmů si vždy střihly kámen, nůžky, papír, čímž spolu sehrály napínavý zápas a vítěz mohl postoupit výš. Nečekaným vítězem se tak staly Hoholki (Mirka Linková a Eva Vlčková).

Snad nám bude počasí příští rok více přát a třeba se nám podaří rozšířit počet týmů na 20.