Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápis ze schůze samosprávy dne 13. 4. 2015

15. 4. 2015

Zápis ze schůze osadního výboru v Domaníně

konané dne 13. dubna 2015


V druhé polovině května bude do kulturního domu svolána schůze občanů, na které budou oznámeny přesné informace ohledně budování jednotlivých kanalizačních přípojek.

Samospráva souhlasí s prodejem stavebního pozemku parc. č. 1478/8 ( poslední volná stavební parcela za bytovkami ) panu Vojtěchu Pečinkovi za následujících podmínek :

* kupní cena bude v obvyklé výši 100,- Kč/m2

* obec zajistí na své náklady odbočení z hlavního kanalizačního řadu v cestě v délce cca 7 m a zakončení tohoto řadu šachtou, z tohoto místa si zajistí vybudování kanalizační přípojky na hranici svého pozemku stavebník, obec se bude podílet polovinou na nákladech zemních prací a současně si do výkopu připoloží druhou kanalizační trubku pro případ budoucího napojení nějaké novostavby na „Žváčkově zahradě“

* podloží přístupové cesty na hranici stavebního pozemku si zajistí stavebník, obec zafinancuje po skončení stavby zpevnění povrchu asfaltovým recyklátem

Bylo zakoupeno uhlí do KD, samospráva zaplatí 300,- Kč za složení.

Dne 25. dubna proběhne v kulturním domě Sousedské posezení s harmonikou. Samospráva uhradí z obecního rozpočtu odměnu harmonikáři, drobné občerstvení na stoly a dekoraci stolů a sálu.

Příště se samospráva sejde v pondělí 4. května 2015 v 18.00 hodin.

Přítomni : Vladimír Šmerda

Zdeněk Skula

Aleš Sitař

Tomáš Novotný

Antonín Havelka