Jdi na obsah Jdi na menu
 


hrůzostrašné wellness - hotel Morris Česká Lípa

1. 5. 2017

Tohle je zážitek cca 4roky zpátky, nicméně vzpomínky jsou stále živé :-D

S holkama jsme se rozhodli, že už jsme dlouho nebyli a je třeba uspořádat nějaký dámský výlet a tak jsme projížděli slevové portály a hledali nějaké pěkné víkendové wellness. 

Nakonec jsme narazili na hotel Morris v České Lípě - podívali se co je k vidění v okolí a zjistili, že na případné výletování je toho víc než dost. Koupili voucher, objednali vhodný termín a těšili se. Bohužel zádrhel nastal ještě než jsme vyjeli, hned na začátku jsem zjistila, že parkoviště před hotelem Morris, které se nachází na náměstí je placené a to i pro hosty hotelu v ceně 20kč/h. Což po propočítání vycházelo snad víc než celý slavný wellness. Nakonec tedy místo autem jedeme autobusem. Dorazíme na místo, zvenku i zevnitř je hotel fakt pěkný a krásně zařízený. (Fotky jsou použity ze stránek hotelu Morris)

Hotel Morris Česká LípaHotel Morris Česká Lípa

Hotel je propojen s restaurací, která sídlí hned vedle a dá se tam dobře najíst, obsluha velmi milá. 

A protože wellness procedur máme celkem dost, je třeba se do toho hned vyrhnout a tak vyrážíme hned na začátku do solné jeskyně - já nadšena neb solnou jeskyni jsem absolvovala už v Liberci v hotelu Babylon, nicméně ta Morrisovská se liší poměrně dost :-D

Fotka uživatele Jana Šobotníková.

místnost je to podlouhlá, na stropě jsou buď vodovodní nebo odpadové trubky obmotané nějakou záclonou, na stole je solná lampa a na zemi trochu kuchyňské soli. Židle jsou všechno jen ne pohodlné na půlhodinovou relaxaci. Po 10ti minutách už nás to tam nebaví a zbývá nám ještě 20 :-D

Po dotazu na recepci, co to jako mělo bejt, že takhle solná jeskyně rozhodně nevypadá, je mi řečeno, že to není solná, ale inhalační jeskyně. 

Nicméně, když se teď po několika letech podívám na nabídku hotelu Morris, stále je v ceníku napsané označení solná jeskyně. Vstup do jeskyně 30min./150kč za osobu

Po tomhle super zážitku jsem zvědavá co nás čeká dál, večer se rozhodnem, že ještě zavítáme do sauny a vířivky, na tom naštěstí není co zkazit :) i když by tam mohlo být o pár stupňů tepleji. cena za 50min sauny a vířivky je 300,- za osobu.

Hotel Morris Česká Lípa

Další den se fakt těším na rašelinový zábal, mám zatuhlá záda a těším se, že mi to potom aspoň trochu povolí. Na zábal jdeme po dvojicích, takže si můžeme těch 20min i povídat. 

Jenže, místo teplého zábalu, je mi na záda vkydnuto ledové bahno, aneb zahřej si sám. Takže za 20min, ho tak akorát zvládnu prohřát svým vlastním teplem, o povolení zatuhlých svalů se rozhodně nedá ani uvažovat. Tahle sranda vyjde dle ceníku na 390,-.

Následuje pivní koupel, pěkná místnůstka, tuším,že i hudba tam hrála. Ponořím nohu do napuštěné vody a s řevem jí zase tahám pryč. Voda je neskutečně vařicí, musím si tedy připustit půl vany studené vody, abych tam mohla vůbec vlézt a to jsem teplomil a sprchuju se fakt horkou vodou. Zatímco se napouští vana, procházím se po místnosti až narazím na lahvičku, na které je napsáno pivní koupel značka DM :-D To už jdu opravdu do kolen, já jsem tak nějak čekala, že to bude přírodní a ne, že si dojdou do drogerky nakoupit :-D Cena této zábavné pivní koupele 20min/290kč.

To je naštěstí vše co jsme z nabídky hotelu Morris ochutnali, po této zkušenosti totiž odmítám absolvovat masáž v rámci hotelu Morris, která se pohybuje kolem 900,- za 50min a serfuju po netu, abych zjistila, zda-li na masáž nemůžeme jít někam ve městě. Nacházím malý salónek, kousek od náměstí, hodinová masáž tu stojí cca 250kč. K paní se nahlásíme rovnou všechny 4. Masáž je skvělá a tak jí tam každá ráda necháme o něco více. 

V rámci našeho pobytu jsme měli zaplacené i večeře, které byli chutné, krásně nazdobené, i když porce poměrně malé. Jediné co mě zarazilo bylo, že za litr kohoutkové vody s citronem chtěli 80kč. 

Rozhodně je to wellness na které se nedá zapomenout i kdyby jste chtěli :-D 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář