Jdi na obsah Jdi na menu

Spolek rodičů a přátel ZŠ a MŠ Vyškov, Letní pole 

Spolek rodičů a přátel ZŠ a MŠ Vyškov, Letní pole vznikl dne 1. 6. 1994, kdy byla provedena registrace pod názvem Občanské sdružení při ZŠ Letní pole Vyškov na Ministerstvu vnitra České republiky. Z důvodu změny názvu školy a s ohledem na změnu legislativních podmínek fungování obdobných sdružení Novým občanským zákoníkem bylo sdružení dne 4. 2. 2016 zapsáno do Spolkového rejstříku pod názvem Spolek rodičů a přátel ZŠ a MŠ Vyškov, Letní pole.

Cílem Spolku je pomoc při vytváření optimálních materiálních a technických podmínek pro výuku žáků ZŠ a MŠ Vyškov, Letní pole. Spolek přispívá žákům na kulturní a sportovní účely a akce pořádané školou (návštěvy filmových a divadelních představení, koncertů, výstav, školy v přírodě, lyžařské  a plavecké výcviky, školní výlety). Pedagogickým pracovníků přispívá na vzdělávací akce související se zaměřením školy (soutěže, olympiády, vzdělávací a výchovné akce).

Spolek má možnost požádat o dotace např. od města. Spolek může být i příjemcem sponzorských darů. Ze získaných finančních prostředků jsou také nakupovány a spravovány potřeby pro zimní sporty a tyto jsou k dispozici v půjčovně Spolku.

V neposlední řadě Spolek pořádá tradiční společenské plesy, dětské dny na závěr školního roku a další zajímavé akce.

Členem spolku může být každá fyzická nebo právnická osoba, která souhlasí se stanovami spolku. Členem se stává po zaplacení členského příspěvku.

Při své činnosti se Spolek řídí svými stanovami.

 

A k t u á l n ě

DĚTSKÉ ZÁBAVNÉ ODPOLEDNE

      V pátek odpoledne to vypuklo, sluníčko svítilo, hudba hrála, limonáda se čepovala a děti se bavily na třinácti různých stanovištích. Akce se zúčastnilo mnoho dětí s rodinnými příslušníky a my doufáme, že si užili plno legrace. Po splnění všech úkolů byly děti odměněny zmrzlinou a kdo měl chuť, mohl si opéct na zahradě špěkáček.img_20220617_185317.jpg

       Děkujeme všem za hojnou účast a těšíme se zase někdy příště. Momentky a atmosféra celého odpoledne jsou zachyceny na našem facebooku..laugh

img_20220617_185552.jpg

 

 

sbizhub-c4522051813330.jpg                                           POZVÁNKA       

Tímto vás zveme

na Dětské zábavné odpoledne,

které se koná v pátek 17.6.2022 od 16h na školním hřišti Základní školy a Mateřské školy Vyškov, Letní pole.

pozvánka.pdf

Pokud by měl někdo z řad rodičů zájem se na této akci podílet a přidat se k nám, ozvěte se na email spolku,

uvítáme každou pomocnou ruku.