Jdi na obsah Jdi na menu
 


Archiv 2012

 

 ODBĚR DNA

14.10. jsme si udělali výlet do Kralup nad Vltavou, abychom se podívali na bonitaci a provedli odběr DNA, a po delší době trochu otestovali socializaci - jízda v autě bezproblémová, s cizími psy i lidmi nekonfliktní :-) Samo, že jsme odlovili i "Psí kešku" poblíž cvičiště.

----------------------------------------------------------------- 

BONITACE

9.9. jsme se zúčastnily bonitace - výsledek CHOVNÁ. Mám neuvěřitelnou radost, moc chci poděkovat Veronice Timkové, protože mi na poslední chvíli připomněla, že se musím přihlásit :-D A poté chci poděkovat opět Veronice Timkové a Katce Čubernové za podporu a spoluúčast na bonitaci ve Zbraslavi, zvládly jsme to všechny tři, a naše lištičky jsou uchovněné :-)

 

Bonitační posudek

Chovná fena, 63/67 cm – typická hlava, méně vyplněné líce, ucho vysoko nasazené, široko nesené, velké, dlouhé, konvexní. Oko otevřené, správně uloženo, světlé, chrup úplný, skus nůžkový, krk kratší. Hrudník mělký, sudovitý s nedostatečně vyvinutým předhrudím, hřbetní linie pevná a dlouhá, bedra dlouhá, záď lehce spáditá dle standardu, břicho dle standardu. Hrudní končetiny se širokým postojem, vybočené lokty, vtáčená tlapka, strmé úhlení, pánevní končetiny se správným postojem i úhlením, ocas správně nasazen i nesen, delší o 2 cm. Srst krátká, délka na hranici standardu, v línání, fauve výrazný teplý tón, oranž, charbonáž zvýrazněná méně po celém těle, malý bílý znak na hrudi, úplná maska, pigmentace sytá. Pohybová mechanika lehká, pružná, lehce vázaná, typ standardní, pohlavní výraz vyjádřen správně. Kondice pracovní, celkový vzhled méně kompaktní a méně elegantní, povaha vyrovnaná, temperamentní, hravá a přátelská. Reakce na střelbu žádná.
Doplňující poznámky: krýt psem střední výšky
Povahový test: 8 – 10 – 20 – 5/10 – 15 – 10 – 8 – 10 = 96 bodů
 

-----------------------------------------------------------------

DOGTREKKING

Dogtrekkingový závod

Šlapanický vlk Moravským krasem

kategorie MID 42 km, DTW1

čas: 6:03 h

Výsledky: http://slapanicky-vlk.dogtrekking.info/vysledky/MID_12.xls

Umístění: 8 z 40, 15 z 86

skenovani0001.jpg

 

skenovani0004.jpgimg00319.jpg

 

                  img00110.jpg                                                                           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

skenovani0003.jpg