Jdi na obsah Jdi na menu
 


Narození: 1980 okres: Kladno

Povolání: mám jich víc (kontrolor ve veřejné správě, pedagog, účetní, fotograf)

Záliby: Cestování (hlavně na biku), historie (zejména hrady a zámky), sport (fotbal, floorball, tenis, ping-pong, cyklistika, a spousta dalších), příroda (hezké vyhlídky, procházky i rozhledny), focení (motorek, přírody, zvířat i osob)

- Zajímám se o jakýkoli motosport, ať už se jedná o motoGP, trial, motokros, F1 či závody do vrchu. Bohužel v poslední době na sledování závodů nemám mnoho času, a tak můj přehled dostává čím dál větší trhliny.

- Osobně nejsem závodník a raději si užívám pohodové jízdy a kochám se přírodou kolem ve stylu "pane Doktore, Vy jste se zase kochal".

- Občas jsem vyrazil na paintball. Je to super adrenalinová záležitost, je ovšem nutné to brát jako zábavu, skvělé odreagování a protáhnutí si těla. Většinou jsme hráli na známých místech v přírodě. Né všechny místa jsou ale pro tento sport ideální. Bohužel už dlouho jsem nehrál, ale rád bych se k někomu připojil.

- V poslední době rád fotím. Kdyby někdo chtěl cvaknout, můžeme se domluvit.

 

Oblíbené Jídlo: pořádný kus masa s bramborem, prostě mám rád steaky na jakýkoli způsob

 

Pití: vínečko (nejraději bílé - super je chardonnay), nějaká ta pálenka (mám tip na super slivovičku) a pivíčko

 

Film: oblíbených filmů mám celkem dost a většinou se jedná o známé profláknuté věci (S tebou mě baví… , Vesničko má…, Mazaný Filip, Doba ledová…), no a také mám rád staré filmy s V.Burianem (Přednosta stanice, C.a K. polní maršálek…) – prostě komedie všeho druhu. Mám rád i někým zavrhované parodie, a není mi cizí udělat si legraci i sám ze sebe. 

Představení: mám rád činohru a muzikály