Jdi na obsah Jdi na menu
 


O nás

Jsme rádi, že jste zavítali na naše stránky.

 

 

    Firma TOP-kamnářství , Tomáše Podsedníka se již řadu let zabývá výstavbou     a  rekonstrukcemi sálavých, akumulačních kachlových kamen, sporáků, teplovzdušných a teplovodních krbů. Stavbou zahradních krbů a grilů i vytápěním celého domu pomocí hypokaustu.  Region působení Vysočina, .

 

 

  Máme již dlouholetou tradici s mnoha zkušenostmi. S případnými dotazy nás, prosím,

 

kontaktujte.

 

   TOP kamnařství.

 

 

 

kamna-o-nas.jpg

 

Zastoupení známých výrobců krbových vložek, kamen a kamnářských materiálů

 Široká nabídka materiálů od českých i zahraničních výrobců pro stavby krbů a kamen uspokojí nejen laiky ale i profesionály.

 Stavební Liaporové desky fi. Brula jsou nejvíce rozšířeným materiálem pro stavbu horkovzdušných krbů, stejně tak izolační desky Silca, Promasil nebo Superisol. Pro stavby akumulačních kamen používáme kamnářský šamot, akumulační tvarovky Brula, Hein, Ortner, šamotové tahové tvarovky, keramický systém Ortner KMS nebo akumulační spirály Ortner.

  Na kamna a krby používáme keramické kachle od renomovaných výrobců HEIN, MK Profi, Prudký/ Hladil Letovice atd.. Nemůžeme opomenout ani přírodní kámen, který je stále velice oblíbený pro obklad krbových říms. Často používaný a oblíbený pro svou širokou možnost opracování je pískovec, pestrobarevnější jsou mramory a žuly. Nabídku přírodního kamene pro nás zajišťují naši subdodavatelé – Granit s.r.o.

 

Doufáme, že na následujících stranách naleznete veškeré potřebné informace. V opačném případě rádi poradíme osobně. 

 

 
 

 

Portrét


Přihlášení


Poslední fotografie


Kontakt

TOP Kamnářství Tomáš Podsedník

+420 731 173 774

topkamnarstvi@seznam.cz



Statistiky

Online: 4
Celkem: 614856
Měsíc: 5825
Den: 312