Jdi na obsah Jdi na menu
 


Všeboj 2012 15.ročník

Drazí Všeobojáci,

Jako každý rok proběhla schůze na téma organizace Všeboje,kde se sešli ti ,co chtěli dorazit a nebylo jich příliš,ale přeci ...

Dopado to jako vždy - po několika kolech panáků a piv  jsme se odpotáceli domů s tím,že nevíme kolik se nás sejde,kdo co má zajistit ,jaký bude průběh(ačkoli to všichni vědí) ,ale s pocitem,že kdyby schůze neproběhla nemohl by Všeboj začít..... Přesto jedno bylo dohodnuto naprosto jasně a to den ,kdy se Všeboj 2012 - 15.ročník koná a tím dnem byl 14.duben 2012!

A skutečně nastal ten den,na který jsem čekali a postupně ( řekl bych,že švábi jsou rychlejší) se sešla skupina skalních,pro které tento den znamená nejenom zábavu,ale i vzpomínku na našeho kamaráda,který v nás zanechal vzpomínku na to jak se má žít každý den a to znamená na plný plyn,protože nikdo znás neví ,co nám přinese nový den ,pokud přijde?!

Ale nyní už trochu veseleji:Sešlo se nás 10 statných junáků,abychom pokořili 2 sudy ,tedy 1,5 a neodmyslitelně si dokázali,že jsme všichni natolik fyzicky na tom dobře,že při průběžné konzumacii alkoholu dokážeme nemožné výsledky s napětím až do konce,kdo bude ten kýžený vítěz a s obavou ,kdo bude ten poslední tedy "Gumák".

Vše začalo až k neuvěření blankytně modrou oblohou i přes skeptické předpovědi všech rosničkářů a rosniček a po standardním nástupu s pietní vzpomínkou na Pepana a letos s předáním trika Kořalovi k jeho 40 tinám jsem se dostali k nejobávanější disciplíně "Pivo na Ex" a pak už šlo vše jako na drátkách - nohejbal,jízda a cesťáku,šipky,hod na koš, kop na bránu a závěrečnou disciplínou hod špalkem.

Výsledky byly možná překvapující možná ne ,ale tak už to při Všeboji chodí a bylo takto :

8.místo : BOB alias Gumák ,15 bodů

7.místo: Grospa,Kořala, 17 bodů

6.místo:Willi ml.,18 bodů

5.místo:Hatla, 21 bodů

4.místo:Filip K.,22 bodů

3.místo : Pirda,Willi , 23 bodů

2.místo: Mářa , 26 bodů

1.místo: BAMBINO ,28 bodů

vysledky_bambino_1_20120414.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Po vyhlášení výsledků proběhla oblíbená odměna vítězovi v podobě koupele

No a pak už jenom žranice,chlastání piva a panáků ,hraním nohejbalu až do 1 ráno a se závěrečným oblíbeným i zpěvy různých písní jako "Když se ti postaví ten tvůj Franta" jsem se rozešli do svých domovů,někteří s větším či menším úspěche ať již po svých,či na kole nebo odvozem autem ,ale s pocitem a odhodláním,že se sejdeme opět,aby se opět utkali v tomto nelítostném klání

Zde bych ukončil zkrácený popis průběhu letošního Všeboje s očekáváním dalšího ,který bude minimálně tak skvělý jako letošní .

Pepanův zdar !

Zapsal : Mářa

PS : Očekávám další komentáře

 

Náhledy fotografií ze složky Všeboj 2012

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář