Jdi na obsah Jdi na menu
 


Testovací turnaj SCM a družstev extraligy juniorek

27. 9. 2006
  
   Ve dnech 22. - 24. 9. se uskutečnil testovací volejbalový turnaj SCM a družstev extraligy juniorů a juniorek.
 
   Pořadatelstvím turnaje juniorek byla pověřena Slavia VŠ Plzeň a zúčastnilo se jej 13 družstev včetně reprezentačního družstva kadetek. V týmu extraligových juniorek TU Liberec se ukázala i naše odchovankyně a stále kmenová hráčka Jičína Marcela Kinská, která v Liberci bude letos již třetím rokem hostovat. A i když se Liberci na tomto turnaji herně příliš nevedlo (obsadil 12. místo), tak v případě volejbalových testů dopadl velice dobře - 4. místo. A nemalou měrou k tomu přispěla i Marcela, která se celkově umístila na více než slušném 34. místě ze 135 přítomných hráček. A když vezmeme v potaz, že kromě zmíněného repre družstva kadetek, se v jednotlivých týmech extraligy objevily i hráčky juniorské reprezentace, tak ten výsledek vypadá ještě lépe...
 
   Výsledky testů přikládám a je možno si je prohlédnout zde (PDF soubor - nutný nainstalovaný Acrobat Reader). U jednotlivých testů je vždy na prvním místě udáván výkon a ve druhé kolonce počet bodů  za něj dosažených.
 
   Tak co, jičínské juniorky a kadetky? Jak jste na tom vy a jaké by bylo vaše umístění? Nějaké otestování bychom si taky někdy mohli udělat, že... Ať víme, jak na tom jste... Ale to až budem v hale.
 
Petr Hanke
(podklady k turnaji a testům čerpány z článku M. Žáka na http://www.cvf.cz/?clanek=956)
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář