Jdi na obsah Jdi na menu
 


26. až 28. 10. 2007 proběhl Filmový festival (Areál Zbýšov)

ObrazekTřídenní filmový festival se letos uskutečnil ve vojenském areálu Zbýšov. Sjelo se mnoho členů nečlenů. Festival začal v pátek večer a končil v neděli ráno.

Doplněná tabulka výjedů.

.

19. 10. 2007 ( pátek) hrál v Horních Bučích od 21. hodin  Brutus.

Obrazek19. 10. proběhla v Horních Bučucích zábava se skupinou Brutus. Několik členů RSK se kůlturně bavilo. Akce se zůčastnili : Standa, Míra, Dušan. Pilo se pivo dvanáctka.

.

Doplněna tabulky výjezdu pro rok 2007.

Obrazek

Tak jsem konečně po pár dnech doplnil Tabulku výjezdů za rok 2007. Zatím proběhlo 10. akcí. Na prvních místecch jsou : Širša, Dušan, Standa, Míra, Háza a ....
(klikni na Tabulku výjezdů za rok 2007)

.

31. 8. až 2. 9. proběhla akce Cyklistický výlet z Ronova do Radostína.

ObrazekAkce se zůčastnil :

Standa, Káča, Míra, Dušan (3 dny)
Martin (sobota, neděle)
Širša (sobota)

.

18. 8. 2007 proběhla akce RSK CUP 2007 v nohejbale v Ronově n. D.

Obrazek18. 8. 2007 se uskutečnil každoroční turnaj v nohejbale RSK CUP 2007.

Přidány fotky v menu (Fotky Nohec RSK CUP 2007)

Nejzajímavější fotka je ta poslední.

.

13.7. až 15. 7. 2007 proběhla akce Hološiny (vypilo se 650 piv).

Obrazek
Akce se konala na počest narození dvojčat Vlasty a Martin měl  30cetiny.






Účastníci na akci 3 dny v tahu :

Míra, Háza, Standa, Dušan, Vlasta, Čeněk, Širša, Bonda, Martin, Káča H. Helena H.
Pátek :
Worf, Leoš
Sobota, neděle :
Hamsik, Tomis, Kuba Ventil

.

.

Konečně dána dohromady Tabulka výjezdů v roce 2007

Obrazek
Tak je konečně dána dohromady
tabulka výjezdů pro rok 2007.

V menu je Program oslav založení města Ronov nad Doubravou která se koná 27. 9. až 30. 9. 2007 

.

.

30.6. 2007 proběhla akce narozky Nesl, David, Erbísek - Vavřinec

ObrazekAkce se konala na zahrádce u Vavřince.

Účastníci na akci :

Míra, Háza, Standa, Erbísek, Dušan, Honza K., Tonda, David Č, Vlasta, Nesl, Vašek.




Akce začala v 15. hodin.Všichni pozvaní se pomalu trousili, až tak kolem 17. hodiny bylo plno u třech sražených stolů rezervovaných na tuto akci. Kolem 20. hodiny rozbalil Háza muziku a začalo se hrát. Říkal že má hodně staženejch písniček, no na dotaz jestli má něco od Zámku řekl že nemá a vlastně písničky na přání neměl vůbec co se poslouchá a tak Čeněk dojel pro cédéčka. No ještě kolem půlnoci skusil Háza prosadit svoji tvorbu, ala naštěstí za půl hodiny usnul a tak jsme začali hrát naší muziku.Konec akce byl v 1. 30 hodin kdy jsme složili aparaturu a vzbudili Házu, došli na pivo dovnitř do hospody a pokračovali v D Clubu se pila jenom  vodka.

.

.

10 ročník - Cyklistický výlet od 1. až 3. 6. se povedl.

Obrazek10. ročký cylistického výletu na kole se uskutečnil 1. až 3. 6.

Pátek jeli :
Míra, Háza, Standa, Leoš, Erbísek, Dušan, Mára P., Honza K., Tonda, David Č, Filip a Katka
Tonda, Filip a Katka jeli v Pátek pouze do Sokolovce.
Honza Klemák a David Čevela v sobotu ráno odjeli domů.

.

.

V rámci Čarodek proběhla mohutná oslava narozek a svátků.

Obrazek30. 4. 2007 proběhli Čarodky po dvou letech opět v Kalaháře. Přípravy byli složité. Už v prvním směru to, že v Kalaháře vše rozkradli od udírny, plátů na schodech až po drezínu a tím nastal největší problém jak dostat troubu, prase, sudy a další věci na místo. Po dohodě bylo jasné, že visí ve vzduchu průser no a ten se stal skutečností v 10. hodin 30. 4. ráno. Když totiž s troubou na prase, prasetem a sudy přejeli pole plné obilí tak majitel začal nahánět naše auto a v zápětí zavolal Policii která incident vyšetřla a odjela. Pak se v Kalaháře oběvil i majitel a když odcházel s nepořízenou nadával. Čarodky se rozjížděli potupně a večer bylo na místě asi 30 lidí. Druhej den se sešlo na místě už bohužel jenom několik lidí, dopil se sud odvezli věci a odešlo se do hospody.

.

14. 4. 2007 jsme byli v Krucemburku na skupině Brutus.

ObrazekNa zábavu jsme vyráželi ve 14. hodin. Jeli jsme nejdřív do Radostína. Po příjezdu se zhrozila paní od kaštanů že zas bude brajgl a při skandování Brno Brno buzerantů plno to bylo ještě zajímavější. Na chalupě jme otevřeli okna a zašli se ukázat do hospody k Šimákovi. No nic se tam nezměnilo. Příjemné a nepříjemné číšnice a Šimákův občasný hlídající pohled. Dali jsme několik piv a chovali se slušně.Když se blížila 17. hodina dohodli jsme se že vyndáme televizi na chalupě ven a budem se koukat na hokej. No televizi jsme vynesli ven a položili jí na popelnici. Hokej jsme dokoukali televizi uklidili a vyrazili do Krucemburku na zábavu.Až na to pivo Rychtář, byla akce suprová. Příjemní lidi, suprová kapela dost lidí.Domů jme přijeli kolen druhý hodiny. Sestava byla : Standa, Dušan, Míra (řídil).

.

9. 4. 2007 bylo každoroční velikonoční pondělí.

9. 4. jsme vyrazili jako každý rok na koledu. Sestava byla Nesl, Zajda, Standa, Hamsik, Míra, Dušan. Koleda začala v 8 hodin a končila v pozdních odpoledních hodinách. Obešli jsme známe tváře a popili jejich lahodné a osvěžující nápoje.Tímto všem děkujem za strpení s náma a příští rok opět nashledanou.

.

17. 3. 2007 hrál v Horních Bučích o 20. hodin  Brutus.

Obrazek17. 3. proběhla v Horních Bučucích zábava se skupinou Brutus. Několik členů RSK se kůlturně bavilo. Akce se zůčastnili : Standa, Míra, Martin, Dušan, Leoš + jejich přátelé. Opět se pilo pivo desítka jedenáctka a řezaný.

.

10. 3. 2007 proběhla u Vavřince oslava narození Adama.

Obrazek10. 3. proběhla u Vavřince oslava narození Adama syna Tondy. Akce se rozeběhla něco před 19 hodinou. K piti bylo Pivo , Rum, Slivovice k jídlu sekaná.
Účastníci : Tonda, Širša, Háza, Hamsik, Standa, Dušan, Bonda, Mára P., Helena H. Worf, Míra, Vašek, Nesl, Ventil.

.

17. 2. 2007 proběhla u Vavřince oslava narozky Hamsik a Worf.

Obrazek17. 2. proběhla u Vavřince oslava narozek Hamsika a Worfa. Akce se rozeběhla něco před 20 hodinou. Učast jak je to tradicí na "domácí" akci byla velká. K pití se podávalo pivo, a vodka. K jídlu byli řízky a výpečky. Někteří členové opouštěli akci dřív a ti poslední kolem druhé hodiny.Ti co toho neměli dost pokračovali v D Clubu až do ranníh hodin.

.

Expedice Račín byla oficiálně zrušena přesto jsme ji přes zákaz šli.

ObrazekTak EXPEDICE Račín 84 byla oficiálně zrušena kůli zákazu vstupu do lesa. Členové RSK a někteří další občané Radostína a oklolí jí, ale i přes zákaz šli.
Akce se zůčastnili : Vašek, Hamsik, Standa, Háza, Dzíno, Leoš, Vlasta, Dušan, Nesl, Brkos, Zajda, Širša.
Vzhlem k tomu že bylo málo sněhu tak se akce šla pěšky. No opět se stalo několik zajímavých scének po cestě.
Reportáž z akce přinesu během týdne.



Zatím se můžete podívat na pár fotek z pochodu na odkaze : Foto pochod Radostín 2007

.

Několik členů RSK bylo 12. 1. 2007 na koncertě Visacího Zámku.

ObrazekTak jme byli " Na statku" v Horních Bučicích na koncertě Visacího Zámku. Většina členů dostalo sms zprávy o tom že se jede v pátek ve 20. 30 h. od Vavřince. Když jsem přišel k odjezdu bylo připravenejch 7. členů RSK na odjezd. Jeli dvě auta. Jedno řídila Blanka druhý taxi Dag. Akce se zůčastnili : Standa, Míra, Dušan, Leoš, Blanka, Ventil, Dáša. Hamsik a Hájky (přijeli po práci).Bohužel fotak nikdo neměl, on by taky neměl kdo fotit. Akce byla suprová a byl jsem překvapen velkou účastí členů RSK (jen tak dál) !!! Protože jsme přijeli dost dlouho byl sál plnej. Vetřeli jsme se ke stolu k domorodcům. Pili jsme, rozlejvali piva po zemi někteří spali, další pařili nikdo neblil. Tuhle situaci jme řešili, protože je zavřená hospoda v Ronově Na rohu tak jsou všichni štangasti přestěhovaný U Vavřince a není si kde sednout. A proto jsme se dohodli že se bude jezdit Na statek na další akce. A vzhlem k dobrému a prostrornému prostředí by se zde mohla možná uskutečnit  i nějaká akce členů RSK.
Víc najdete na : www.nastatku.eu

.

Pozvánka na pochod EXPEDICE RAČÍN 2007 od 2 až 4. 2. 2007

ObrazekJako každý rok tak  i v roce 2007 se bude konat každoroční pochod kolem Dářka (Expedice Račín 2007). Loni jsme akci jeli porvé na bežkách. Letos když bude sníh tak se jede opět na běžkách. Většině se tato akce líbila. Tak už pomalu schánějte lyže kdo je nemá.Určitě by se měl konat 2. ročník závodu na běžkách kolem chalupy závod  Kateřin Nojman. Závod se koná vždy v pátek (2. 2. 2007) večer kolem 20 hodiny (Běží se kolečko se zastávkou na malého RUMA).
Tak hodně štěstí a hlavně ten sníh. 

.

Silvestr 2006 -Vavřinec (31. 12. 2006)

ObrazekNa silvestra se sešli u Vavřince Hamsik, Leoš, Dušan, Erbísek a Blanka (makali) po půlnoci Standa, Worf. Do půlnoci jsme seděli u prvního stolu vedle baru.Pilo se v pohodě (protože den předtím jsme u karet pěkně popili někteří nemohli najít ani dveře). Leoš seděl na pavlači, ale většinu času trávil u nás u stolu. Po půlnoci když se odpálili petardy se ještě vydrželo chvíli v hospodě a pak se vyrazilo do D clubu no a návrat to nikdo neví. Jinak akce nebyla nijak předem naplánovaná a takové akce jsou nejlepší.

.

I o vánočních svátcích klidu členová RSK sportují.

Obrazek25. 12. 2006 jsme se sešli v 19 hodin v hale v Ronově.
Šli jsme si zahrát nohejbal. Přišli Háza, Nesl, Leoš, Dušan, a dva další. Jedno družstvo tvořili hráči Háza, Leoš, Jiří Tlapák druhé tvořili Nesl, Dušan,  Petr (z Časlavě). Dušan a Nesl přišli po třech měsících a tak měli dostat nakládačku. Bohužel, ale vše bylo jinak. Nesl, Dušan, Petr už v prvním setu nedali Házovi, Leošovi, Jirkovi žádnou šanci si zahrát a vyhráli první set 10 : 1. Zbytek dvouhodinového utkání pokračoval obdobně a výsledek byl :
Nesl, Dušan, Petr - Háza, Leoš, Jirka - 14 : 1 na sety !!!
Potom jsme zašli na pět piv do hospody.

.

Vítězem soutěže Kalič roku 2006 (výjezdy 2006) se stává STANDA

Obrazek

Tak jako každý rok ta i letos je vyhlášen Kalič roku 2006.Letos byla soutěž vyrovnaná až do posledního dne. A právě poslední akce v Radostíně určila vítěze. Zatím zveřejnuji prvních 12 lidí. Celková Tabulka výjezdů 2006 (všech jmen) je zveřejněna v odkaze Tabulka výjezdů za r. 2006

1.
Standa / 28 dní, 2. Háza / 26 dní, 3. Vlasta /23 dní
4. Dušan / 20 dní, 5. Leoš / 19dní, 6. Širša / 18 dní
7. Hamsik / 17 dní, 8. Martin / 16 dní, 9. Míra / 12 dní
10. Worf  / 9 dní, 10. Blanka / 9 dní, 12. Nesl / 7 dní

.

Vánoce 24. 12. 2006 -Vavřinec

Obrazek24. 12. 2006 byli samozřejmě vánoce. V hospodě u Vavřince otvírali (jako v jediné hospodě v Ronově, U Čerta i Tunel byli zavřený) ve 21 hodin. Přišli Erbísek, Standa, Háza, Worf, Leoš, Dušan. Hospoda byla narvaná k prasknutí. Zavírali ve 2 hodiny ráno. Standa a Dušan ještě zamířili na RUM (v hospodě ho měli málo) do D Clubu. Samozřejmě někteří členové toho měli dost (byli přejedeni), ale vše se obešlo bez problémů.

.

Oslava Standa, Leoš, Martin - 24. až 26. 11. 2006 - Radostín

ObrazekV Radostíně na chalupě se v posledním listopadovém výkendu konala oslava Standy, Leoše, Martina. Sjelo se několik členů. Akce se celkem, až na vyjímku vydařila. Oslavenci trávili na chalupě celý víkend a ostatní se sjížděli postupně celou sobotu. Vypilo se vše co bylo a ještě to co se přivezlo navíc. V neděli se na chalupě uklidilo a jelo se domů.
Akce se účastnilo cca 14 lidí.

.

ZFF Dolní Sokolovec - filmový festival - 27. až 29. 10. 2006

ObrazekUrčitě zajímavá akce proběhla v Dolním Sokolovci na Závislém Filmovém Festvalu. Jako každý rok přijelo na akci konanou v 27. až  29. 10. 2006 několik členů RSK. Většina strávila na akci celý víkend, další pouze sobotu v den promítání filmů. Majitel hospodu na celou sobotu uzavřel pouze pro nás. Sice ve stísněných, ale krásných podmínkách se vše zdařilo. Určitě by nebylo na škodu přemýšlet příští rok udělat opět akci zde.
Akce se zůčastnilo cca 25 lidí.