Okurkový salát s olivami a jogurtovou omáčkou
Okurkový salát s olivami a jogurtovou omáčkou
2 salátové okurky
150 g balkánského sýru
150 g černých oliv
1 bílý jogurt
citronová šťáva
olivový olej
sůl
pepř
Okurky oloupeme a nakrájíme na kostičky. Osolíme je a necháme půl hodiny na cedníku, až pustí šťávu. Pak okurky posypeme kostičkami sýru, olivami a přelijeme jogurtovou omáčkou, kterou připravíme smícháním jogurtu, citronové šťávy, soli, pepře a oleje.
Komentáře
Přehled komentářů
olivy vymašte,nemám je ráda
Slano-kyselý salát.
(Denisa, 25. 11. 2007 16:11)Co třeba taky říct jak velký bílý jogurt, kolik té citrónové šťávy, kolik olivového oleje, soli,pepře. Udělala jsem to podle toho jak je to tu a teda vám povim, pěknej humáč!! Slané ze sýra a kyselé s citrónové šťávy a jogurtu. Fakticky mňamka!!
okurkový salát
(kakaka, 18. 12. 2007 18:35)