Jdi na obsah Jdi na menu

CESTA KE ZDRAVÍ SKRZ OVLÁDÁNÍ MYSLI

1. 3. 2011

S ohledem na celkový povyk kolem systému zdravotní péče jen připomínám, že zdraví je dostupné všem! Ta správná cena kterou máte za zdraví zaplatit je několik okamžiků Vašeho času věnovaného k tomu, abyste našli přístup ke svému tělu. Vy sami vytváříte své zdraví nebo svou nemoc a nepotřebujete aby Vám někdo říkal, jestli jste zdraví. Ze všeho nejdříve, když se dotýkáte svého těla - při sprchování nebo při mytí, můžete cítit nebo i znáte hladinu toho, jak na tom jste - Vy víte, jestli jste zdraví nebo nemocní.

Můžete si vybrat, mít strach - nebo důvěru ke svému tělu. Když se obáváte o své zdraví, pak si sami vše vytváříte. Vaše tělo vždy následuje představu, kterou ji krmíte. Jestliže investujete do strachu, že můžete něco chytit nebo, že ve Vás "hlodá" to či ono, nebo cokoliv čeho se chcete bát, je pravděpodobné, že i když to dosud ve Vás "nehlodá", začnete to velice brzy vytvářet. Jestliže jste přesvědčeni, že jste zdraví, pak také jste!! Je to docela jednoduché. Připomínáme Vám, že Vaše síla končí tam, kde začíná Váš strach!

 

 

Když se bojíte, je to jako když si na krk pověsíte tabuli a říkáte - "Vítej, jsi očekáván." Účelem strachu je chránit Váš život, aby Vám připomněl Vaše teď, proto abyste mohli jednat. Často Vám slouží, aby Vás vyvedl z nebezpečí. Avšak když v sobě udržujete strach jako svůj životní styl a když vyzařujete strach ze života, ničíte své tělo a zabíjíte svou vitální sílu. Vytváří to stres, nemocné zdraví a mrzutost. Vaše myšlenky tvoří Vaší skutečnost, Vaší realitu!

Součástí iniciace-posunu vědomí, je abyste prošli toxicitou. Vaše fyzické tělo potřebuje projít mnoha přípravami a čištěním toho, co by se dalo nazvat zájmem, nebo odvahou. (Bobříkem odvahy). Jestliže dlíte ve strachu, všechno zaháníte. Zaháníte svoji vlastní sílu. Takže abyste mohli potkat něco, co je velmi cizí Vaší logické mysli, musíte udržovat čistou svých zájmů a mít ohromný smysl pro odvahu, ochranu a bezstarostnost. Cokoliv Vám brání v dosažení něčeho, je prostě jen myšlenka!! Během příštích několika let - období, na které si každý z Vás kupuje velikou jízdenku do předních řad sedadel - v tomto pozemském amfiteátru - se bude dít mnoho změn... Chápejte, na planetě jsou hluboce zakořeněny kancerogenní ideje a myšlenky… Lidé na "pohromy" myslí a tím jsou jimi přitahovány.

 

 

 

 Nyní se třeba obávají slunce. Bojí se chodit ven, jakoby v přírodě byla nějaká chyba. Lidé, kteří takto myslí, budou přicházet na to, že jejich strach je poškozuje daleko rychleji než-li jakékoliv paprsky slunce. Strach je zabiják!

 

Když strach běží Vaším tělem, zanechává za sebou chemikálie, které jej provázejí a plní jimi Vaše tělo. Aktivují stáčející se spirálu směrem dolů a podporují ideu smrti. (energie stoupající vzhůru naopak regeneruje a omlazuje)… Uvědomte si, že naprosto vše, včetně nemocí a výtržností je plozeno lidmi a jinými zdroji a šíří se elektromagneticky.

 

Elektromagnetismus má veliký elektrický proud, který je všude kolem Vás. I ve Vašem mozku aktivujete magnetické částice! Magnetismus je gravitační síla udržující vše pohromadě a tak se nedivte, že vše co má podobný vzor vibrace, přitahuje samo sebe z jednoho nosiče na druhý: "Myslím stejně jako ty. Pošli mi své myšlenky." A vy na to odpovídáte: "Věřím stejnému strachu jako ty: Mám zmatek v tom, kdo si myslím že jsem. Nezasloužím si to. Nemám ve svém těle žádnou sílu, atd." Tento druh myšlení je tak přitažlivý, je to jako kdybyste na sobě nosili znamení, plakáty a pořádné antény kolem své aury, ohlašující to co si myslíte že jste.

Chronický strach pak začíná zabíjet! Přitahuje k Vám věci a události kterých se bojíte, o nichž jste si jisti, že se Vám stanou. Ze všech možností na celém světě, proč si vybíráte to co děláte? Vězte, že úplně vše ve vesmíru, včetně virů, je vyzařováno elektromagneticky, takže může být nakonec zamořeno celé velkoměstské prostředí. Každý je přitahován, aby žil v jistém městě nebo jistém prostředí, jak z důvodů své karmy, tak i vibracemi lidí podobného smýšlení. Proto mnozí z nás dostávají impuls, aby se přestěhovali…
 

Zemi můžete přirovnat ke gigantickému zrcadlu, ve kterém se odráží to co je uvnitř lidských bytostí! Země je v této době nasáklá toxicitou. Drží to v sobě již tak dlouho. Po mnoho, mnoho let byla Země plněna jedy nejen z radioaktivních odpadů a všech jiných druhů smetí, ale také kolektivním smetím lidské zloby. Lidé myšlenkami modulují energii a emocemi vytvářejí kolektivní sílu, kterou pak vyzařují.

Nevyzařujete jenom chaos a strach, což je základ v čem jako kolektiv žijete již dlouho, ale vyzařujete i zlost. Zloba pochází z toho co hluboko ve svém nitru zamítáte. Je nás již šest miliard. Co si myslíte, že zloba s člověkem udělá? Vytváří se rozruch a zrcadlení vlastní zloby planety - přírodní živly - z nedostatku péče a lásky. Toto všechno nyní bude vyplivnuto a tak se poběžíte pěkně čistit. Všichni přicházíme k novému uvědomění! Jsme tlačeni jak lidé tak planeta k novým hranicím. Jsme posilováni, abychom si určili nové hranice, před kterými zůstaneme nebo nezůstaneme stát.
 

Nikdo nezůstane sedět doma jako brambora, aby to promeškal. Všichni se toho musíte zúčastnit a jestliže ne, více než pravděpodobně se budete převalovat z jedné tělesné formy do druhé. Připomínám Vám, že si vytváříte svou vlastní zkušenost a že kolektivní zloba, kterou cítíte má co dělat s diskreditací Vaší představivosti. Na chvilku to pociťte. Představivost je klíčem ke spojování pojmů a k přivádění idejí k jejich projevování.

Kdy jste v minulosti byli pobízeni na regulérních základech ke své vlastní představivosti? Olupovali jste sami sebe o vrozené kvality, skrze které se můžete chránit, měnit a znovu obnovovat svoji svobodu. Představivost je pravou jízdenkou na prchavý pozemský karneval… Představujte si jak se Vaše tělo plní světlem, zaplavuje a čistí Vaše buňky a všechny části těla vzájemně ideálně spolupracují …
 

Na stejném principu pracuje s pravdou Vaše srdce. Zrovna tak jako se elektromagneticky šíří viry, lze také zaktivovat otevírání srdce a přijímání Bohyně. (éterické, duchovní energie - Lásky, jež každému z Vás nabízí srdeční čakra). Můžete tuto myšlenku použít, abyste pomohli ostatním lidem otevřít svá srdce… Celý život má systém čaker. Jsou skladištěm energie kolem a uvnitř životních forem a propojují vnitřní pracovní fyziologické třídimenzionální operace s multidimenzionálními pokračovateli na éterické hladině. Přenášejí energii z nefyzických říší do fyzické, jsou-li správně používány! Všechny formy života mají energetické brány, jako vstupy a místa, kde si mohou znovu nabrat palivo.

Co každá forma života dělá se svým palivem je v plánu nebo v DNA formy života samotného. Když se Vaše DNA přeměňuje do nového vyjádření sama sebe, frekvence Vaší identity, kterou nosíte, o tom něco říká na nefyzické hladině. Na každé místo kam přicházíte, nesete mutační energii, která nabízí sama sebe. Vaše vědomí nabízí samo sebe všem životním formám
 

 Chceme abyste chápali, že je neustále v pohybu mnoho plánů. Lidé říkají: "Proč jsou v pohybu špatné, negativní, nízkofrekvenční plány?" Protože na ně lidé čekají. Lidé bohužel neočekávají, že by se jim mělo dít něco vzrušujícího a dobrého. Sedí si, houpou se v křeslech, kouří cigára, doufajíc, že jim bude "auto" přistaveno až do obýváku. Proč? Protože se dívají na televizi. Vaše hlavní ovládání přichází skrze mašinérii kontroly mysli, která Vás ve svém základu ovlivňuje strachem...

Nemůžeme ani dostatečně zdůraznit, abyste přestali naslouchat veřejnosti a oficiálním verzím "pravdy"! To neznamená nerespektovat naši společnost, to znamená mít svoji volbu! Přejít most mezi sociálním já a Duchovním Já bude nejtěžším úkolem a největším zlomem pro každého z nás !!
 

 Zdroj: http://www.trefy.cz/eter/magnetismus%5Cindex.htm

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář