Jdi na obsah Jdi na menu

ANALÝZA VLASŮ

Analýza prvků z vlasů (APV) - Zdravotní program je vyšetření stavu výživy těla na základě počtu a poměru prvků ve vlasech. Jedná se o moderní diagnostickou metodu, která umožňuje zjistit nejdůležitější prvky v těle člověka – 24 bioprvků a 5 toxických prvků.

close-up-1866841_1280.jpg

 

Rozdíl mezi Analýzou prvků z vlasů (APV)  a vyšetřením krve.

Základní materiál pro vyšetření v medicíně je krev. Vyšetření krve se používají především k identifikaci nemoci a sledování jejího průběhu. Složení krve se může rychle měnit v závislosti na fyziologickém stavu a způsobu výživy. Proto na základě analýzy minerálního složení krve není možné určit nutriční stav těla.

blood-4303021_1280.jpg

Vlasy odráží biochemický stav těla, a na rozdíl od krve umožňují přesné stanovení tohoto stavu z období několika týdnů, a nejen pár hodin.

Na rozdíl od krve, která poskytuje informace o stavu těla pouze z relativně krátkého časového období (několik hodin), vlasy umožňují sledovat biochemický stav těla za období několika týdnů. Tímto způsobem je tato metoda užitečná pro získání dlouhodobějších informací o výživě a expozici toxickým látkám.

Vlasy jsou ideální materiál pro vyšetření, protože mají stálé chemické složení, což umožňuje jejich snadné uchovávání a přepravu.

 

woman-2917779_1280.jpg

A PROČ PRÁVĚ MINERÁLY A STOPOVÉ PRVKY?

Mikroživiny tedy  vitamíny a minerály, které tělo potřebuje ve velmi malém množství. Na druhou stranu i tito malí pomocníci umí dělat v těle divy. Jsou nejdůležitější složkou metabolických procesů, enzymatických a hormonálních reakcí těla. Bez nich si je tělo bohužel nemůže vytvořit.  Jejich dopad na zdraví organismu je tedy nesmírně důležitý a nedostatek kteréhokoliv z nich může způsobit zdravotní potíže. A při dlouhodobém nedostatku jsou příčinou vzniku mnoha nemocí.

salad-2756467_1280.jpg

Vitamíny a minerály jsou životně důležité pro růstimunituvývoj mozku a mnoho dalších procesů v těle Pomáhají tělu produkovat enzymy, hormony a další látky potřebné pro normální růst a vývoj nebo utužují naši obranyschopnost tedy imunitu. Vitamíny a minerály musíme získávat především z potravy, tělo si dokáže samo vyrobit jen některé. 

Grafická ukázka rozboru:

rozbor-vlasy-1.png

Existuje několik laboratorních postupů, jak zjistit, které mikronutrienty vám v těle chybí. A analýza vlasů je jednou z nich.   Vlasy totiž rostou obvykle 2–8 let, než vypadnou. Kořínek každého vlasu tvoří mnoho drobných cév – během této doby tedy vaše vlasy absorbují chemikálie z látek, které jíte i z jakýchkoliv léků, které užíváte, samozřejmě se zde absorbují také živiny a minerály a veškeré toxiny kolem vás.

U JAKÝCH ZDRAVOTNÍCH PROBLÉMŮ VYUŽÍT AVP?

Nejčastěji se analýza provádí při problémech: trávících, hormonálních, neurologických, kožních, srdečních poruchách, imunitních  i poruchách kostního a kloubového systému. Ale tato znalost je vhodná i jako prevence.

drugs-1728381_1280.jpg

Já jsem například tuto analýzu nechala udělat své 14ti leté dceři, abych věděla jak je na tom nejenom metabolicky a hlavně zda jí dostatečně pestrou stravu.

person-1053543_1280.jpg

A jak takový kompletní výsledek vypadá si můžete stáhnout zde:  Ukázkový rozbor

Kde si tuto speciální analýzu objednat? 

Pokud Vás tato možnost analýzy vašeho stavu organizmu zaujala, objednat si službu můžete v této laboratoři: https://www.lifelinediag.eu/cs/objednavka/

Cena služby: 2490,- Kč

Použijte slevový kód: Kinder24  a získáte slevu 200,-Kč na analýzu.

----------------------------------------------------------------

Od KVĚTNA 2024 se budeme moci také potkávat online a Vaše rozbory společně rozebrat včetně doporučení jak pokračovat dál. Děkuji za Vaši důvěru. 

img_20240126_152753.jpg

Ing. Andrea Kindermann, Specialista zdravotní prevence

Kompletní nabídku mých služeb najdete od května 2024 také na webové stránce:

http://WWW.SUPERIMUNITA.COM