Jdi na obsah Jdi na menu

PŘÍRODNÍ KOSMETIKA V BIOOO.CZ

29. 7. 2017

Péče o tělesnou krásu byla, je a bude součástí lidské kultury. Přírodní a bio kosmetika bez chemie navazuje na to nejčistší, co má člověk z přírody k dispozici, ať už pro ošetřování pleti nebo její krášlení. Správně zvolená přírodní a bio kosmetika je nejlepší volbou nejen moderní ženy, ale celé rodiny, neboť podporuje zdraví člověka i planety.

 

A tak jsem při svých toulkách Prahou objevila v centru, v nákupním domě Kotva, vzadu v přízemí,  velikou prodejnu bio-kosmetiky a ekodrogérii BIOOO.CZ

 

Stejně jako příroda nejsou pouze zvířata a květiny, tak BIOOO.CZ není pouze přírodní kosmetika nebo zdravá výživa.

Na jediném místě u nich naleznete vše, co souvisí se zdravým životním stylem. Bio a přírodní kosmetika pro každodenní krásu, ekologická drogerie pro čistou a útulnou domácnost, biopotraviny a potravinové doplňky pro zdraví, svíčky, čaje, vonné tyčinky, kosmetické doplňky, lůžkoviny z ovčí vlny, knihy, Bachovy esence, potřeby pro domácí mazlíčky…

Neustále zvětšují výběr zboží, aby si vybral skutečně každý - od člověka, který chce jen pár zdravějších alternativ až po skutečného nadšence, puristu či esoterika. 

Značka BIOOO.CZ neodkazuje k trendu či certifikátům, ale k samotnému původu slova - k bios neboli životu. Milují život ve všech jeho formách a snaží se zlepšovat ten kolem nás. Pojďte do toho s námi!

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář