Jdi na obsah Jdi na menu

TO,ŽE SE OČKOVANÉ NEMOCI VRACEJÍ, JE I DÍKY VAKCÍNÁM

26. 1. 2014

 CITUJI JEDEN ČLÁNEK:

Možná vám připadá moderní své děti neočkovat. Vždyť přece vakcinace jejich organismus příliš zatíží. Problém je, že každý, kdo takto uvažuje, pomáhá návratu starých zabijáků. 

Mé vyjádření:

Je zvláštní, že se tak děje jen v Čechách,zatímco např.v Německu, kde je očkování naprosto dobrovolné a proočkovanost populace je "jen"75% nemoci(očkované či jiné) prostě ustupují (kromě spalniček -to je virové onemocnění a boj s ním je stejný jako s chřipkou -neexistují na světě léky proti virovým infekcím, s těmi si musí tělo poradit samo –to ví každý lékař a občas i někdo jiný,vše co na viry existuje je jen potlačení symptomů nikoli léčby příčiny nemoci a je navíc studiemi prokázáno, že neočkované děti se celkově nemocem ubrání lépe, než ty očkované-tyto studie bohužel neexistují v ČR, zde je téměř 100% proočkovanost dětí, takže není koho zkoumat a porovnávat – moje neočkovaná dcera je toho důkazem-za celé 4 roky života byla jen jednou nemocná, přestože je od 2,5let v dětském kolektivu.

Česká politika trošku zaspává dobu, stejně tak ve spousty věcech i Ministerstvo zdravotnictví. Očkování snižuje imunitu buněčnou, posiluje imunitu humorální -to je prostě medicínský fakt. Navíc co se tedy stalo v historii s nemocemi (spála, mor atd.) na které očkování nikdy neexistovalo?Na spálu dříve umíralo každé 3 dítě, tedy víc než na očkovaný záškrt apod., přestože žádné očko.proti spále neexistuje.

Nemyslím si, že obranou proti nemocem jsou vakcíny. Stejně tak jako mi každý hygienik potvrdí, že při vakcinaci jde individuální  zdraví jedince stranou kvůli celkovému zdraví (statistice) společnosti. Jenže, co když právě vaše dítě bude to vakcínou to doživotně poškozené?

Nejen, že se vám  při požadavku odškodnění od státu, který v ČR vyžaduje očkování povinně, každý vysměje (což se nedá říci v jiných zemí –v USA toto odšodnění získá zhruba 30lidí každý měsíc –mají stanovené fondy, protože to, že vakcíny poškozují zdraví je dalším faktem, jako každé léčivo mají svoje negativa).Tématem se (i jako farmaceut) zabývám do hloubky víc jak 5let. Osobně říkám, ať si každý své dítě naočkuje na co chce a kolikrát chce, ale mé dítě není pokusným králíkem ani pro farmaceutické firmy a už vůbec ne pro český stát (ročně legálně vytažených zhruba 30miliardkorun ze zdravotních pojišťoven za očkování dětí je toho důkazem).

PS: Každý zasvěcenec navíc ví, že právě skrz vakcíny, dochází k umělému udržování nemocí v populací.Nikoli tedy k jejich vymýcení.

Andrea Karasová

 

Reakce na článek

 http://www.reflex.cz/clanek/veda/54174/stare-nemoci-se-vraceji-a-my-jim-v-tom-pomahame.html

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář