Jdi na obsah Jdi na menu

ALOE VERA

22. 11. 2018

Je zajímavé, že řadu rostlin, jejichž komplexní léčebné účinky objevuje moderní západní věda až nyní, znali a používali už naši dávní předkové. Příkladem je právě Aloe Vera, která představuje nejúčinnější přírodní detoxikační prostředek. Není divu, že v dnešní uspěchané době, plné stresu a špatných stravovacích návyků jsou produkty jako aloevera gel nebo sirup z aloevera tak žádané.

 

 Aloe Vera rodově patří mezi sukulenty a jejím původním domovem je oblast severní Afriky. Ačkoliv se podobá spíše kaktusu, patří Aloe Vera do čeledi liliovitých. Tato rostlina dokáže přežít několik let, i když je vytržena ze země, a to díky dužině plné výživných minerálních látek.

 

Listy Aloe Vera obsahují gel, který je tvořen z 96% vodou a ze 4% představuje zdroj více než 200 účinných látek, které mají podle moderních lékařských studií komplexní farmakologické účinky.

 

Gel obsažený v listech ALOE VERA obsahuje řadu blahodárných látek ve vyváženém poměru, jsou to například polysacharidy, bioflavonoidy, vitaminy (A, B1, B2, B6, B12, C PP, E, kyselina listová, niacin, betakoroten), minerály (vápník, draslík, hořčík, sodík, chrom, zinek), stopové prvky, enzymy, esenciální aminokyseliny i řada protizánětlivých látek.

 

JAK pomáhají produkty aloe vera?

• Podpora imunitního systému, kompletní detoxikace organismu
• Účinná pomoc při trávicích potížích, chrání a pročišťuje trávicí systém, optimalizuje trávení
• Ošetření kůže při popáleninách, podporuje tvorbu zdravých kožních buněk, urychluje hojení, hydratuje kůži, působí protizánětlivě

 

Ať už se rozhodneme pro pleťové krémy aloevera, sirup z aloe veranebo gel aloevera, máme jistotu, že svému tělu dopřáváme komplexní péči na čistě přírodní bázi.

Vše dnes běžně seženete ve své lékárně.

více o ALOE VERA NAJDETE ZDE:

https://www.vylectese.cz/uzasne-prinosy-aloe-vera-uz-nikdy-vice-neutracejte-penize-chemikalie-leky/

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář