Jdi na obsah Jdi na menu

PROČ SVĚTOVÁ ELITA ODMÍTÁ OČKOVÁNÍ SVÝCH DĚTÍ ZATÍMCO TŘETÍ SVĚT BY NEJRADĚJI NAOČKOVALI CELÝ?

3. 2. 2019

Absolutně nejhorší zdravotní rozhodnutí, které může rodič novorozence udělat, je umožnit lékařům a zdravotním sestrám, aby vážně ohrozili imunitní systém dítěte tím, že mu injekčně podají známé neurotoxiny, cizí proteiny, karcinogeny jako rtuť, formaldehyd, opičí ledvinové buňky, viry prasat a geneticky modifikované buňky z lidských potratů.

 

To je důvod, proč Bill Gates, neslavný a kontroverzní podivín pro kontrolu populace a magnát Microsoftu, odmítl dát očkovat své vlastní děti, a to i přesto, že propaguje toxické očkování po celém světě, zejména v zemích třetího světa.

 

 

Dokonce Gatesův bývalý soukromý lékař ze Seattlu v 90. letech řekl: „Nevím, jestli je dal (děti) očkovat až v dospělosti, ale mohu vám říct, že podle všeho je odmítl očkovat, když byly malé.“

Toto řekl doktor Gatese při rozhovoru na lékařském sympoziu, kde tím způsobil malý rozruch mezi ošetřujícími lékaři, a byl nařčen, že porušil důvěru mezi lékařem a pacientem (i když toto sdělil lékařům na sympoziu soukromě). Přesto bylo pozdě – „kočka se dostala ven z tašky“ a nyní svět zná konečně pokrytectví elity, která radikálně, až nábožensky prosazuje vakcíny jako „svatý grál“ medicíny, a to i když drží tyto jedy dál od vlastních dětí.

Elity znají moc dobře vysoké riziko vedlejších a nežádoucích účinků, které vysoce převažují nad jakýmikoli možnými přínosy.

Tři děti Billa Gatese – Jennifer, Phoebe a Rory, NIKDY nedostanou vakcíny, a jsou přesto zdravé. Nejbohatší Američané nechtějí riskovat, že jejich děti budou mít autismus, obrnu, malárii, více chřipky, osypky, příušnice a zarděnky.

přeložila tereza | zdroj: naturalnews.com

ZDROJ:

https://tadesco.cz/bill-gates-a-svetova-elita-nenecha-ockovat-sve-vlastni-deti-a-maji-proto-dobry-duvod/?fbclid=IwAR2ruL6foaHWrvYajkREA9pSbZh7xAFhnj-Qw10vBI8RtZx8vwuv7ueSd3Q

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář