Jdi na obsah Jdi na menu

KNIHY

Také tak rádi čtete?

Já KNIHY doslova miluji a jsem neskutečný knihomol.

Tak pojďte nakouknout do mé knihovny..

 

img_20231013_133208.jpg

Andrea Kindermann

váš osobní průvodce TRANSFORMACE 

 

 

Příspěvky

Kniha: PRAVDA O CUKRU

1. 12. 2023

pravda-o-cukru-9788076891609_17.jpgDeset triků, díky kterým si vyrovnáte hladinu glukózy v krvi bez držení diety a můžete dál jíst své oblíbené potraviny.  Chcete zlepšit svůj zdravotní stav, lépe spát, mít lepší náladu, více energie, lepší pleť, snížit chuť na sladké i svou hmotnost? To vše je možné. Díky jednoduchým fintám, které vám ve své knize představí biochemička Jessie Inchauspé, ve virtuálním světě známá jako Glucose Godesse, zpomalíte stárnutí organismu, ale přitom se nebudete muset vzdát svých oblíbených jídel, které vám dělají radost.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

Kniha: DEJTE SBOHEM OBEZITĚ

1. 11. 2023

dejte-sbohem-obezite.jpgČím to je, že přes existenci nespočtu diet se lidstvo potýká s epidemií obezity? Počítáme kalorie, pravidelně se hýbeme, ale ručička na váze stále neklesá. V této čtivé a provokativní knize přichází doktor Jason Fung s převratnou teorií – totiž že obezita má co do činění s našimi hormony, a ne s absencí sebedisciplíny.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

Kniha: MOUČNÝ MOZEK

1. 10. 2023

moucny-mozek.jpgKniha renomovaného neurologa otevírá téma, kterým se už léta zabývají vědecké studie, ale veřejnost o něm překvapivě stále nic neví: sacharidy škodí našemu mozku.

A zdaleka nejde jen o rafinovaný cukr nebo přemíru sladkostí, nýbrž i o „zdravé“ celozrnné pečivo. Perlmutter dokládá, že základním zdrojem energie pro naše tělo jsou tuky, a ne sacharidy.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

Kniha: GENIÁLNÍ POTRAVINY

1. 9. 2023

genialni-potraviny.jpgKručí vám v mozku? Začněte ho krmit pořádně!

Olivový olej, avokádo, borůvky, hořká čokoláda, vejce, divoký losos, hovězí z pastvy, tmavá listová zelenina, brokolice, mandle. Seznam deseti geniálních potravin není tajemstvím, tak proč ho neprozradit rovnou. V knize se toho totiž dozvíte mnohem víc: - Čím přesně jsou pro vás geniální potraviny prospěšné a proč vám právě ony pomůžou k lepší duševní i tělesné kondici. - Jak úpravou jídelníčku ztlumit příznaky ADHD, úzkostí a depresí a snížit riziko demence a Alzheimerovy i Parkinsonovy choroby nebo odbourat tuky tzv. biochemickou liposukcí. - Že jsme ve srovnání s našimi předky fyzicky značně zchátrali. Ti totiž běžně mívali kondici vrcholových sportovců. - Jaké jsou příčiny mozkové mlhy a únavy a jak se jich zbavit. - Že stárneme tak rychle, jak rychle produkujeme inzulin - a proto se musíme o jeho uvolňování začít pečlivě starat.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

Kniha: ZÁZRAČNÁ IMUNITA

1. 8. 2023

zazracna-imunita.jpgJak se tělo brání infekcím: co přesně je zánět a co horečka. Že ženy jsou odolnější a žijí déle, ale více se potýkají s autoimunitou. Jak hojení ran souvisí s růstem nádorů. Jak je možné, že smrtící virus HIV některým nakaženým neškodí. Proč bychom se měli dloubat v nose a jíst i to, co spadne na zem.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

Kniha: IMUNITA

1. 7. 2023

imunita.jpgKaždý už slyšel o obranyschopnosti, ale málokdo se vážně pozastaví a zamyslí se: jak imunitní systém vlastně funguje? Složitostí šlape na paty lidskému mozku a patří k nejstarším a nejvýznamnějším složkám života na Zemi.  Bez něj by bylo do několika dnů po vás.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

Kniha: Tajemství „tekutého“ orgánu

1. 6. 2023

krev.jpgPopulárně naučná knížka renomovaného autora a odborníka molekulární medicíny MUDr Ulricha Strunze, který na základě své dlouholeté praxe odhaluje tajemství krve, životně důležité tělesné látky, která je klíčem k našemu zdraví. Dozvíme se: Co všechno má krev v našem organismu na svědomí a co dokáže ovlivnit, co nám prozrazují krevní testy, rozebírá jednotlivé hodnoty a jak je lze ovlivnit přírodní cestou, zabývá se krevním oběhem, krevními skupinami, akutními i chronickými nemocemi, hormony apod.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

Kniha: Jak ven z Matrixu

1. 5. 2023

jak-ven-z-matrixu9lh551-k5p-.jpgKdyž vyjdete z matrixu dopřáváte si svobodu, a to vás činí svobodným člověkem. Už není třeba přetvářek, strachu, lží, pokrytectví, stačí jen cítit své srdce a nechat se jím vést. Najednou se vám zdá, že jste mimo společnost, že jste mimo dění. Vyšli jste z matrixu, který vás ovládal celou dobu vašeho vývoje. Byla to iluze, ve které jste se stále pohybovali mnoho životů. Jste mimo systém a jen plynete s časem, který už není vaším pánem, ale vaším pomocníkem. Najednou se vše zvládá v pravý čas. Jste prostě v pravý čas na pravém místě.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

Kniha: DUCHOVNÍ ZÁKONY

1. 5. 2022

r.jpgPochopení "duchovní zákonů" nám pomáhá cítit se stále více jako neoddělitelná část univerzální jednoty. Duchovní zákony upozorňují na spravedlnost mimo konvence a morálku a poukazují na kosmický plán, který nabízí nové, netušené možnosti řešení našich potíží.

 
 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

Kniha: SEX JAKO CESTA K BOHU

1. 4. 2022

sex-jako-cesta-k-bohu-probuzeni-jednoty-ducha-pomoci-dvou-tel.jpgSex vám může uvolnit bloky energie v těle a emocích a osvobodit vaši pozornost od světských záležitostí, abyste mohli cítit, co je skutečné a hluboce pravdivé – skrznaskrz. Blaženost, potěšení, rty a přirážení jsou dobré. Jsou to ale jenom prchavé okamžiky, které mizí stejně, jako zmizel veškerý váš dosavadní sex. Když jste v sexu právě v nejlepším, snažte se rozeznat, co je trvale pravdivé, co je vždycky hloubkou tohoto okamžiku.

Milujete se prostřednictvím svých těl, nikoli svá těla: ta jsou pouze prostředky, skrze něž cítíte a vyjadřujete svoji nejhlubší pravdu, svoji nespoutanou otevřenost, božskou přirozenost, lásku, jíž ve skutečnosti jste.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

Kniha: VAŠE NOVÁ REALITA

1. 3. 2022

vase-nova-realita.jpgTato kniha zatřese vaším dosavadním způsobem myšlení. Najdete v ní deset kapitol, které vás postupně provedou celým procesem vědomého tvoření reality. Díky knize pochopíte zákon předpokladu, naučíte se, jak se přemístit do preferované paralelní reality.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

Kniha: PŘEPIŠTE SVŮJ PŘÍBĚH

1. 2. 2022

prepiste-svuj-pribeh.jpgBenjamin Hardy boří zažité mýty o osobnosti a nabízí odvážné strategie pro osobní transformaci. V knize Přepište svůj příběh čerpá z psychologických poznatků a vyvrací zažitou, avšak mylnou představu, že osobnost je vrozená a neměnná. Podle autora nemáme své skutečné já objevovat. Naopak, své vysněné já si můžeme cíleně vytvořit a dosáhnout tak svých plánů, snů a cílů.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

Kniha: JÁ + TY (3 díly od Zdenky Blechové)

1. 1. 2022

ja-ty-osudovy-nebo-duchovni-partner.jpgMůže se stát osudový partner duchovním partnerem? To je otázka, kterou častou slyším. Tato kniha ukazuje rozdíl mezi duchovním a osudovým partnerem. Dozvíte se, že sexualita je vlastně potřeba se zalíbit druhému, abych se s ním mohla učit. Sex a peníze hrají velkou roli v našem životě. Ani si neuvědomujeme, že se přes tyto dvě složky ztrácíme ve vztahu, protože si nechráníme své srdce. Díky této knize pochopíte nejen svoji hodnotu, ale i svoji sexualitu.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

Kniha: SRDCE STOUPÁ VZHŮRU

1. 12. 2021

srdce-stoupa-vzhurz.jpgKniha vypráví o tom, jak uzdravit srdce z bolestí, které jsme mu způsobili v minulosti, aby mohlo stoupat vzhůru. Tuto knihu jsem začala psát během své dovolené v Řecku a pokračovala v ní po svém návratu z ní až do konce října. Je takovým časosběrným materiálem mých myšlenek a prožitků v tomto časovém úseku.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

Kniha: BEZ POUT

1. 11. 2021

bez-pout.jpgKniha vypráví o nejniternějších pocitech duše v době jejího odchodu ze života a o pocitech duše, která se loučí s milovanou bytostí. Umíte žít sami za sebe nebo jste příliš závislí na druhých? To můžete zjistit díky této knize. Kniha vám dá i návod na to, jak žít, abyste život mohli prožívat a ne přežívat.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

Kniha: CESTA DUŠE

1. 10. 2021

cesta-duse.jpgKniha je shrnutím poznatků z duchovní cesty autorky. Co je úkolem duše zde na Zemi a jak tento úkol postupně plníme. Dále jsou zde channelingová sdělení, která nás upozorňují na události, které se již dějí a které ještě přijdou, a to je autorka přijala před téměř dvaceti lety.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

Kniha: ZÁKON REZONANCE

1. 9. 2021

zakon-rezonance.jpgToužíte po šťastných okamžicích, ale ony se zdají být naprosto nedosažitelné? Chcete sdílet nekonečnou hojnost vesmíru a být na něj naladění? Nyní nadešel čas, abyste díky knize Zákon rezonance objevili jednu z pravd – tajemství života: do svého života můžete přitáhnout pouze to, s čím jste v rezonanci – to, co vibruje na stejné energetické hladině jako vy.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

Kniha: KLÍČ K ŽIVOTU

1. 8. 2021

obrazek_2021-07-14_202120.pngAutor píše v této knize o tom, co musíte vědět a co musíte dělat, abyste do svého života dostali to, po čem toužíte. Je to jakýsi návod, jak s pomocí Zákona přitažlivosti mít život, jaký chcete mít. Krůček po krůčku Vás povede procesem vymezení cílů, snů a tužeb. Na této cestě začnete lépe rozumět sami sobě, co se děje okolo Vás, postupně načerpáte sílu k vytvoření lepší budoucnosti. Tato kniha je klíč.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

kniha: NEJVĚTŠÍ TAJEMSTVÍ

1. 7. 2021

nejvetsi-tajemstvi.jpgNejvětší tajemství je výrazný pokrok v hledání smyslu života, který čtenáře zavede za hranice hmotného světa do duchovní říše, kde nic není nemožné. Učení na těchto stránkách nabízí srozumitelné postupy a hluboká odhalení, jež zaženou obavy, nejistotu, úzkost a bolest.

Největší tajemství, vyřčené objevnými slovy duchovních učitelů z celého světa, je hlubokým mistrovským dílem nabízejícím čtenářům přímou cestu k ukončení utrpení a vedoucí k radostnému životu. stejně jako kdykoli předtím.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

kniha: ZACHRAŇTE SVÉ STŘEVO i játra, žlučník a pankreas (Igor Bukovský)

1. 6. 2021

zachrante-sve-strevo.jpegÚžasná kniha (jako i jiné od pana doktora), informace podané pro laika naprosto srozumitelně, informace, jaké vám žádný lékař v ordinaci neřekne. Velmi obohacující čtení o vaší trávicí soustavě. 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

Kniha: TUČNÉ SUPERPOTRAVINY A OLEJE

1. 5. 2021

tucne-superpotraviny-a-oleje.jpgKvalitní a zdravé tuky jsou přitom nejdůležitější živinou v naší stravě. MUDr. David Frej přesvědčivě dokazuje, že epidemii cukrovky, obezity, nemocí srdce a dalších civilizačních nemocí způsobila propagovaná nízkotučná strava s převahou nezdravých tuků, rafinovaných rostlinných olejů a margarínů provázená nadbytkem sacharidů a rafinovaných cukrů. Přináší výsledky studií, které ukazují, že cukry spolu s nedostatkem tuků a také nízký cholesterol zkracují život a zvyšují riziko nemocí.
 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

Kniha: ZÁNĚT SKRYTÝ ZABIJÁK

1. 4. 2021

zanet-skryty-zabijak.jpgJste často unavení a bez energie? Máte vysoký krevní tlak nebo ischemickou chorobu srdeční? Léčíte se na alergie či astma? Máte nadváhu nebo cukrovku? Diagnostikovali vám nádorové onemocnění? Bolí vás často v krku? Objevují se vám kožní vyrážky? Bolí vás klouby? Trpíte depresemi, nebo příznaky Alzheimerovy demence? Pak máte pravděpodobně v těle chronický zánět, který je často příčinou civilizačních nemocí a je třeba začít ho léčit.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

Kniha: DETOXIKACE PRO DLOUHÝ ŽIVOT

1. 3. 2021

detoxikace-pro-dlouhy-zivot-david-frej-2014-111941-0.jpgV historii lidstva není detoxikace ničím neznámým, ovšem dnes se více než v minulosti stává podstatnou součástí prevence a léčby chronických nemocí. V současné době se zvyšuje počet lidí trpících srdečně-cévními chorobami, alergiemi, rakovinou i depresemi vznikajícími v důsledku hektického životního stylu, špatné životosprávy a škodlivin kolem nás. Odpovědí může být pravidelná detoxikace.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

Kniha: SKRYTÉ NEBEZPEČÍ ZDRAVÝCH POTRAVIN

1. 2. 2021

skryte-nebezpeci-zdravych-potravin.jpgJíte dostatek zeleniny, ovoce, luštěnin a dalších potravin, které jsou považovány za zdravé, a přesto vás trápí zdravotní potíže a přibíráte na váze? Chcete se vyléčit i z nemocí, s nimiž si západní medicína neví rady? Pomoc najdete v této knize! 

 

Průlomový mezinárodní bestseller mění názory odborníků a široké veřejnosti na to, jaké potraviny jsou skutečně zdravé. Odhaluje bílkovinu lektin, která je obsažena v mnoha rostlinách a dalších potravinách, které běžně konzumujeme. 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

Kniha: LEDOVÝ MUŽ

1. 1. 2021

wim-hof-ledovy-muz.jpgWIM HOF. Člověk, který je schopen strávit téměř dvě hodiny v ledové vodě, běžel naboso maraton napříč pouští bez kapky vody nebo maraton v kraťasech za polárním kruhem, v letním oblečení také vylezl na Mount Everest do výšky 7 000 metrů nad mořem, a to bez kyslíkové bomby, a na jeden nádech uplaval více než 60 metrů pod ledem…

To je jen malý výčet jeho rekordů, které jsou pro běžného člověka naprosto nepochopitelné. A co je na tom všem ještě úchvatnější, je fakt, že něčeho takového je schopen každý z nás. Opravdu. 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

Kniha: NUTRIČNÍ KOMPAS

1. 12. 2020

nutricni-kompas.jpg Když vědecký novinář Bas Kast krátce po čtyřicítce zkolaboval s palčivou bolestí na hrudi, stanul tváří v tvář otázce: Zničil si nevhodnými potravinami zdraví? Předsevzal si, že radikálně změní svoje návyky, a pustil se do mnohaletého výzkumu zdravého stravování, jehož výsledkem je Nutriční kompas - průvodce nejdůležitějšími poznatky o ideální skladbě jídelníčku. Dozvíte se, které potraviny dokážou omladit, co jedí dlouhověké národy, co organismu vůbec neprospívá a mnoho dalšího. Z tisíců studií Kast vyfiltroval vědecky podložené poznatky o zdraví nejprospěšnější stravě.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

kniha: KRUTÁ HRA O TVÉ ZDRAVÍ

1. 11. 2020

kruta-hra-o-tve-zdravi.jpgPřistoupíte na „Mnichovskou dohodu“ o svém zdraví? Víte, že rady lékařů o výživě vás mohou zabít? Že nízkotučné diety způsobují obezitu? Že málo tuku ve stravě vám může poškodit mozek? Že cholesterol nemůže za ucpávání cév a nízký cholesterol vám může způsobit rozpad svalů? Víte, že cukrovka není nevyléčitelná nemoc a píchání inzulínu pacienty zabíjí? Že hyperaktivita je uměle vytvořená nemoc, kterou způsobuje jedna složka stravy?

Odpovědi a ještě mnohem víc najdete v této jedinečné knize.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

Kniha: NESPĚCHEJTE DO RAKVE

1. 10. 2020

nespechejte-do-rakve.jpgUtajované informace o tom, jak z nás vyrábějí pacienty, abychom se nedobrovolně stali jejich zákazníky.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

Kniha: AŤ ŽIJOU MIKROUTI

1. 9. 2020

at-zijou-mikrouti.jpgLáska možná prochází žaludkem, ale celý náš život řídí útroby… Známý psychiatr, publicista a vysokoškolský pedagog píše poutavě, poučně, originálně i s humorem o střevním mikrobiomu, jemuž se také říká “střevní mozek”. Tento nově objevený hybatel se podílí na našem metabolismu, imunitě i řídících procesech. Mění náš pohled na léčbu cukrovky, deprese i mnoho dalších nemocí.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0

kniha: OTOKY, LYMFA A NEJČASTĚJŠÍ ŽENSKÉ NEMOCI

1. 8. 2020

otoky-lymfa-a-nejcastejsi-zenske-nemoci.jpgKniha je volným pokračováním úspěšného prvního dílu knihy Otoky a záhadná lymfa,  autorky Jitky Bičíkové, která je zaměřená opětovně na ženskou tématiku. Rozebírá problémy žen jako jsou otoky, zavodnění, celulitida, obezita a nově čím dál častější se vyskytující problémy se: štítnou žlázou, menstruačními a gynekologickými problémy, sebepřijetím, stále častěji vyskytované záněty močového měchýře, onemocněním štítné žlázy, nízkým a vysokým tlakem, tukovými bulkami a mnoho dalšího. 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: KNIHY | Komentářů: 0