Jdi na obsah Jdi na menu

KOTVIČNÍK ZEMNÍ

1. 3. 2013

V poslední době vyvolal velikou vlnu zájmu o Kotvičník zemní fakt, že mezi jeho hlavní účinky patří schopnost zvýšit u mužů hladinu testosteronu až o 30%, u žen naopak podstatně zvyšuje hladinu estrogenů.Kotvičník zemní také patří mezi jeden z nejefektivnějších prostředků zvyšujících potenci, vhodný při mužské neplodnosti, hypertrofii prostaty a léčbě zvýšeného obsahu cholesterolu.

 

Zdravotní účinky Kotvičníku
Kotvičník je bylina s mimořádnými účinky a obsahovým složením jejíchž schopností využívaly a využívají národy na celém světě. „Hotová“ směs fytosterolů, kterou najdeme ve všech částech rostliny Kotvičníku zemního, patří k nejefektivnějším kombinacím, které věda v jediné rostlině objevila (viz stránka Původ a složení rostliny).

 

V poslední době vyvolal velikou vlnu zájmu o Kotvičník zemní fakt, že mezi jeho hlavní účinky patří schopnost zvýšit u mužů hladinu testosteronu až o 30%, u žen naopak podstatně zvyšuje hladinu estrogenů. V dalším textu se dočtete, jaké to má praktické důsledky. Pozitivní účinky na „pánevní oblast“ jsou spolehlivě doloženy evropskými vědeckými studiemi.

 

Studie prokázaly, že účinné látky z Kotvičníku u obou pohlaví podstatně zvyšují sexuální libido (apetenci, chuť). Kotvičník zemní také patří mezi jeden z nejefektivnějších prostředků zvyšujících potenci, vhodný při mužské neplodnosti, hypertrofii prostaty a léčbě zvýšeného obsahu cholesterolu.

 

Divoké kmeny primitivních Indiánů využívají Kotvičník pro jeho močopudné, antiseptické a protizánětlivé účinky. Číňané jej využívají k léčbě jaterních, ledvinových a kardiovaskulárních nemocí. Další národy jej využívají při léčbě neplodnosti a ztrátě potence. Sportovci na celém světě jej využívají pro zvýšení hladiny testosteronu, která jim umožňuje snadnější nárůst svalové hmoty a zvyšuje sportovní výkony. K tomu všemu jej můžete využít i vy!


Základní účinky Kotvičníku (mimo jiné)

U mužů (starších 40 let) U žen (starších 40 let)
• zvýšení hladiny testosteronu až o 30%
• zvýšení zájmu o sexuální život
• snížení vnitřního napětí
• zvýšení objemu svalové hmoty na úkor tuku

• snížení hladiny cholesterolu
• obnovení životní mladické vitality a elánu
• významné zvýšení hladiny hormonu (FSH) estradiolu
• nárůst sexuální apetence
• zmírnění negativních klimakterických příznaků
• potlačení nespavosti, napětí, depresí, návalu horka, proměn nálad a podrážděnosti
• redukce tělesného tuku


Testosteron a ztráta vitality
Hladina testosteronu u mužů začíná pomalu, ale jistě klesat po dosažení věku 35 let. Testosteron hraje významnou roli při tvorbě svalů na úkor tělesného tuku. Nedostatek testosteronu se ve středním věku projevuje typicky ztučněním postavy, ochabnutím sexuálního zájmu a ztrátou mladické vitality a vzhledu. S poklesem hladiny testosteronu se mění i chování – objevuje se typická mrzutost, podrážděnost a deprese.

 

Podle Davida Abbotta z Wisconsinského výzkumného centra (Wisconsin Regional Primate Research Center) v Madisonu (USA):
„Hladina testosteronu se ve středním věku snižuje. Nízká hladina může být odpovědna za symptomy sexuální dysfunkce jako je předčasná nebo nedostatečná ejakulace a ztráta sexuálního libida. Terapie, která zvyšuje hladinu testosteronu nabízí mužům získat mladistvou vitalitu a opět zažívat pocity, jako by byli o 30 let mladší.“

I když je v současné době na zahraničním trhu k dispozici mnoho gelů a krémů s obsahem testosteronu, popularita bylinných potravinových doplňků jako je Kotvičník zemní se v posledních letech dramaticky zvýšila právě proto, že nabízí oproti chemickým přípravkům levnou a bezpečnou alternativu léčby bez vedlejších účinků.

více o kotvičníku na:

http://www.kotvicnik.cz/

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář