Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zítra oslavím již svoje třetí narzeninky. Panička mi na tenhle slavný den jako vždy připravila super celodenní zábavu o které se dozvíte hned večer v nové rubrice aktualitek (3 roky a více) a to zde.

Dětské hřiště 7.5.2008

Dnešní den jsem si alespoň na chvilku užívala s našema holkama na dětském hřišti. Malou fotogalerii naleznete zde.

Obrazek

Mistrovství Slovenska 3.5.2009

Na dnešní den jsme si uděli výletík do Bratislavy na mistrovský závod v coursingu. Podrobné info a fotí naleznete tady.

Obrazek

Moravskoslezský coursing 2.5.2009

Podrobné informace o slunečném závodu naleznete včetně fotografií na odkaze tady. Děkujeme všem zúčastněným za super společnost a těšíme se na příště.....

Obrazek

Maggie, Reganka a já v Újezdě ve vinohradech 25.4.2009

Parádní slunečnou procházku jsme si užily po delší době s holkama v Újezdě. I přes menší bu, bu, bu od Maggie (kanárská doga) jsem si s holkama pěkně zadováděla a pořádně mě to unavilo. Paniččinu fotogalerii naleznete tady a tety tady. A fotečky z dopoledního vyvádění s Bleskem a naší Lucinkou najdete zde.

Obrazek

Evička a Endy na návštěvě 24.4.2009

Dneska za náma přišla domů na návštěvu teta Evička a její velkej trhač Endy. Fotogalerii naleznete tady.

Obrazek

Závod RR SPORT CUP 19.4.2009

Na dnešní krásný slunný den jsem vyrazila s paničkou na závod RR sportu do Svitav. Podrobnější informace naleznete na odkaze tady.

Obrazek

Sobota 18.4.2009

Dnešní den nám začal návštěvou u nás Bleskulky, odpoledne jsem jela s paničkou do Otnic za Davídkem a Charlottečkou a na závěr jsme byli chvilku u bytovek v Šaraticích. Fotogalerii z dnešního náročného dne naleznete tady.

Čtvrtek s Vanilkou 16.4.2009

Dneska jsme byly po delší době na prochajdě v Šaraticích s naší sousedovic RR slečinkou Vanilkou. Fotečky z parádní běhačky najdete tady.

Obrazek

Úterní rychloprochajda 14.4.2009

Dnešní den jsme si s paničkou udělaly jen takovou rychlou procházku po okraji krásného lesíka. Fotečky naleznete zde.

Obrazek

Velikonoční pondělí 13.4.2009

Na velikonoční pondělí mi naplánovala panička společně s tetou Věrkou parádní výlet do nedalekých Jedovnic. Sešli jsme se tu 4 pesani a z toho mi jeden dělat baťůžek na zádech. Jako vždy. Takže to asi nikoho nepřekvapuje. Paniččinu fotogaleri naleznete tady.

Obrazek

Coursingový trénink 11.4.2009

Dnešní trénink byl přeložen z Radslavic do Radkovy Lhoty. Kupodivu jsme ani nebloudily a dorazily všichni včas. Jela s náma i teta Evča s Kelly a teta Jaňulka s Aimee a Rosie. Na místě se k nám přidal strejda Marek s jeho klukama a užívali jsme si všichni společně slunného dne. Paniččinu fotogaleri naleznete zde.

Obrazek

Páteční podvečer 10.4.2009

Dneska odpoledne nám začalo naše jarní sezeníčko na terásce a v podvečer dojela teta Evička s jejím malým miminkem. Fotí naleznete zde.

Těšany 8.4.2009

Aby jsem se nenudila a víc se vylítala, tak mi panička domluvila s tetou Věrkou odpolední venčeníčko v Těšanech u rybníka společně s Davídkem a Charluškou. Bylo to parádní a myslím že k fotečkám, které naleznete zde není co dodat. A ještě panička přidala výsledky závodu ze Svitav, které naleznete ve fotogalerii Libami cup.

Obrazek

Úterní odpoledne 7.4.2009

Dneska odpoledne jsem si s paničkou užívala u nás na zahradě a v podvečer jsme si zajely na otočku do Těšan k rybníku, kde jsme nedaleko na kopci našly kapli. Fotogalerii naleznete zde.

Obrazek

Pístovice 6.4.2009

Dnešní slunečné odpoledne jsem s paničkou vyrazila k rybníku do Pístovic, kde jsme pozorovaly spousty žabiček, kačenky a dokonce i MEGA kačeny-prý nějaký labutě nebo jak. Fotečky naleznete jako vždy tady.

Obrazek

Neděle v okolí Vranova 5.4.2009

Dneska ráno mě panička vyvezla na celodenní výlet do okolí Vranova. Prošly jsme si okolní památky a já si i zaplavala ve Vranovské přehradě. Slunné fotečky najdete na odkaze tady.

Obrazek

Šumbera 4.4.2009

Dnešní odpoledne jsem společně s paničkou vyrazila za našema kamarádama na překrásnou slunnou prochajdu na Šumberu. V lomu jsem si letos poprvé zaplavala a výšlap se nám mocinky vydařil. Ostatně jako vždy, neboť tahle trasa je parádní. Fotí od paničky naleznete zde a od Shebulky tady.

Obrazek

Na zahradě 3.4.2009

Dneska jsem si zahrála s pánečkem na honěnou u nás doma na zahradě. Ale pevně věřím, že jednou budu lepší jak ta jeho motorka. Fotí naleznete zde.

Obrazek

S Vanuškou 2.4.2009

Dneska jsem vyrazila po dlouhé době na prochajdu s mojí sousedkou Vanuškou. Užily jsme si krásné slunečné odpoledne a panička stihla vyfotit pár foteček, které naleznete zde. A pak jsem ještě zajela s paničkou na otočku na čumendo do Těšan k rybníku. Fotí najdete zde.

Obrazek

Jarní Kralupy 29.3.2009

Podrobnější informace a fotečky z dnešního závodu Jarní Kralupy 2009 naleznete na odkaze zde.

Obrazek

Daňkovice-Selský dvůr 28.3.2009

Dnešní den jsem si s paničkou parádně užila s partičkou super jak čtyřnohých, tak dvounohých kamarádů na akci tety Ádě při vyhlašování výsledků Valentýnské fotosoutěže. Všem Vám moc děkujeme i za čtyřnohý baťůžky, který jsem po cestě nosila na zádech. Oni asi všichni kluci poznali, že jsem ta výherkyně a proto jsem pro ně byla neodolatelná. Fota paničky naleznete zde. Od ostatních fotografů po rozkliknutí jejich jména. Teta Jaňulka, teta Lucka, teta Ája, strejda Milan a strejda David.

Obrazek

LIBAMI CUP 22.3.2009

Dnes jsem se s paničkou poprvé zúčastnila coursingové akce pořádané RR sportem ve Svitavách. Bližší info a fotogalerii naleznete zde. Teto Káťo a strejdo Marku moc Vám děkuji za foceníčko. Jen kvůli Vám jsem zahrála to krásný divadlo.

Obrazek

Dálkový pochod Drahanskou vrchovinou 21.3.2009

Dneska jsem se s paničkou zúčastnila Dálkového pochodu Drahanskou vrchovinou. Podrobné informace a fotogalerii najdete zde.

Obrazek

S Bleskulkem v týdnu

Abych se tak moc nenudila v týdnu, když chodí panička do práce a nemá moc čas na prochajdy, tak za mnou chodí dědeček s Bleskulkem a blbneme si u nás na zahradě. Můžete kuknout sem.

Obrazek

Nedělní prochajda lesíkem 15.3.2009

Dneska jsme i přes nepřízeň počasí vyrazily s paničkou do lesíka k nedalekým Kobeřicím. Na parkovišti na nás zde již čekala teta Věrka s Davídkem, strejda Peťulka s Charlottečkou, teta Werunka s Borinkou a pro nás nová tetička Lucka s jejím MOK Rudíkem. Jelikož nám celou dobu poprchávalo, tak byla prochajda trošku kratší jak obvykle, ale my čtyřnožci jsme byli i tak šťastní. Pár deštivých fotí od paničky najdete tady.

Obrazek

Coursing 14.3.2009

Jak to probíhalo na dnešním tréninku coursingu se dozvíte více na odkaze tady. A časem určitě přibudou i nějaké fotečky. Teda doufáme v to.

Obrazek

Co se děje v týdnu......12.3.2009

Jelikož panička jezdí pozdě z práce a je brzo tma, tak nám v týdnu nezbývá moc času na procházky. Ale chodí za mnou dědeček s Bleskulkem a někdy se k nám přidá i sousedovic Vanuška. Tak si alespoň pořádně užiju legrandy. Pár ne moc podařených fotí najdete zde.

Obrazek

Neděle 8.3.2009

Po dnešním dopoledním válení jsem si paničkou zajela jen na krátkou prochjadu do našeho oblíbeného lesíka. Fotodokumentaci dnešního dne naleznete tady.

Obrazek

Sobota 7.3.2009

Jelikož dnešní trénink coursingu byl z důvodu nepřízně počasí a rozmáčené trati odložen na příští týden, tak jsme s paničkou vyrazili jen na menší rychlou procházku. Fotogalerii naleznete zde.

Obrazek

Valentýnská fotosoutěž

ObrazekVčera večer (28.2.2009) byla ukončena Valentýnská fotosoutěž a chtěla bych Vám všem tímto mooooc poděkovat. Neboť jen díky Vám jsem se v konkurenci 51 fotografií umístila na překrásném 1.místě. Ještě jednou díky Vám všem.

Obrazek

Letošní první trénink coursingu 1.3.2009

Dneska jsem jela s paničkou na náš letošní první trénink s Českým psem do Dvorsk, což je nedaleko našeho domova. Počasí nám docela přálo a tak jsem si užila krásně celé dopoledne. Bližší info a fotogalerii naleznet zde. Odpoledne jsem si dala krátkou prochajdu lesem, z které fotí najdete tady.

Obrazek

Hromadné venčeníčko 28.2.2009

Na dnešní den jsme si dali sraz se spoustou dalších našich kamarádů Pod Hádkem odkud jsme vyrazili k ranči U Jelena. Po cestě jsme si to my čtyřnožci parádně užili a dvounožci poklábosili. Paniččinu fotogalerii naleznete zde. Fotí od tety Barče tady, tety Andrejky tady a tety Martě tady. Všem děkujeme za úžasnou společnost a těšíme se zase někdy brzo po vašem boku.

Obrazek

Nikolka na návštěvě 26.2.2009

Dnešní odpoledne mi přiška zpříjemnit Nikolka. A že s ní byla legrace. Až jsem se z toho unavila. :o)

Obrazek

Prochajda s Vanuškou 24.2.2009

Dneska odpoledne nám zavolala sousedka Eva, že co děláme, zda s nima nechceme jít na chvilku na prochajdu. No a jak jinak, než že panička neodolala a hned si domluvila čásek, kdy vyrazíme. Panička se snažila něco málo nafotit, ale vzhledem k pozdnímu času a následnému stmívání se, tak nic moc. Ostatně můžete posoudit tady.

Obrazek

Neděle s Davídkem a Charlottečkou 22.2.2009

Na dnešní den jsme měly naplánovanou s paničkou prochajdu s Davídkem a Charlottkou. Jenže teta nám ráno volala, že ještě čekají malou návštěvu se psím miminkem. Tak jsme neodolaly a dojely na čumendu už k nim domů. Po menším ňufání jsme vyrazili směr lesík Kobeřice. Všem zúčastněným dvounožcům panička vzkazuje, že se na fotky dívat vůbec nemusí, když jim to zdržování tak moc vadilo. Ale až budeme trénovat na závody v běhu, tak s Váma zase brzo někam vyrazíme. Jinak kdo chce, tak fotí najdete tady.

Obrazek

Sobota 21.2.2009

Dnešní dopoledne jsem si krásně zaběhala po zahradě za kopačákem a poté i s Bleskulkem. Malou fotogalerii naleznete zde.

Odpoledne jsem se s paničkou vydala na prochajdu společně se sousedkou a Vanilkou. Fotí z našeho dovádění najdete tady.

Obrazek

Paní Giordiňásková 20.2.2009

Dnešní usněžený den jsem se odpoledne s paničkou vydala do lesíka v Medlánkách u letiště, kde jsme si daly srázek s naší placatěnkovou kamarádkou Giordinkou. Až na jednu menší šarvátku s ty,ty,ty o klacíček (neboťjsme si obě myslely,že je zrovna "můj") se prochajda vydařila a budeme se těšit zase někdy brzičko. Paniččinu fotogalerii naleznete zde. A překrásnou fotogalerii tety Denisky tady.

Obrazek

Prochajda v Brně 15.2.2009

Na dnešní krásný den jsme přijaly pozvání od tety Jaňulky na zasněženou prochajdu do Brna. Sešli jsme se tu v sestavě: Aimee a Rosie, Sára a Foxík, Kelly a Sheba. Venčeníčko o délce pro dvounohé cca 13 km, pro nás čtyřnohé o trošku víc bylo opravdu moc pěkné a všem děkujeme za jejich společnost. Bylo to supér. Fotečky najdete na odkaze tady. Fotogalerii od tety Jaňulky máte zde a od tety Kátě tady.

Obrazek

Valentýnek 2009 doma

ObrazekJednou zase po dlouhé době si vezmu slovo já, Easynčina panička. Chtěla bych jí moc poděkovat za to...že prostě je. Jsem moc ráda, že ji mám i přes to všechno čím mě kdy rozčílila. Přeji ji z opravdové lásky mnoho psích kamarádů, plný život blbostí (na které ona opravdu je) a jen a jen zdravíčko. Vsadila jsi do mého života něco, na co se každý den teším při příjezdu z práce. Máš a vždy ti bude patřit kus mého srdíčka. Vždy budeš ta nej, první a jedinečná. Jsi sluníčko v mém srdci a moje láska k tobě nikdy nevyhasne. Dnes je svátek zamilovaných a já bych ti jednoduše a jedním slovem chtěla prostě říct: Děkuji! 

Obrazek

Jak jsem si užívala sváteční večer i s novou hračkou najdete na pár fotí zde.

Valentýnská prochajda

Dnešní procházka s Davídkem nevyšla (jo je to holt šampión a s placatkou bez PP je to asi už pod jeho úroveň) a tak jsem si chtěla vyjet na procházku alespoň s paničkou. Nakonec jsem však Davídka vyměnila za Adélku a zablbla si v lese alespoň s ní. Malou fotogalerii naleznete zde.

Obrazek

13.pátek-blázni mají svátek

A tak dorazil dědeček s Bleskulkem a pořádně jsem si svátek užila. Panička nebyla doma, tak nestihla nic nafotit, ale jak dojela domů, tak mi hned dala dáreček (krásnou novou rybičku) ke svátku a stihla něco málo vyfotit. To naleznete na odkaze zde.

Obrazek

Členství v MSC

Už to máme černé na bílém (vlastně na barevném). Byly jsme přijati do Sdružení Moravskoslezského coursingu pro rok 2009. Takže packy moje těště se. I letos Vás čeká coursingová kariéra.

Obrazek

Mezinárodní výstava psů DUO CACIB 7.2.2009

Dneska jsme jely s paničkou psychicky podpořit naše kamarády na výstavu do Brna. A snad úspěšně, neboť náš Davídek získal titul CAC a tudíž splnil podmínky pro získání titulu Šampion. Takže broučku moc garatulujeme. Vystavovala zde i teta Barča s Karoškem a mnoho dalších našich kamarádů. A kupovivu jsem zde potkala i moji sestřičku Lindu. Bohatou fotogalerii naleznete na odkaze tady. Přikládáme foto "prý" nejkrásnějšího psa výstavy. Říkala to teda panička. :o)

Obrazek

Fotosoutěž

Tetička Andrejka od naší kamarádky Miušky vyhlásila Valentýnskou fotosoutěž. Takže všichni, kdo nás máte rádi a chcete Easulku podpořit, tak hlasujte pro naši fotečku č.21 na odkaze tady (teda pokud se Vám líbíme a doufáme, že ano) :o).

Anketa

Panička dneska vložila na moje stránečky novou rubriku a to anketu. Tak můžete přispět svým hláskem. :o)

Zřícenina hradu Cimburk 1.2.2009

Dneska podle paniččina chování jsem začala mít takové tušení, jako by se mohlo něco dít. A ono opravdu. Panička už to nemohla tak dlouho vydržet pořád doma a tak mě naložila do auta a jely jsme do Koryčan a odtud pak ještě kousek na zříceninu hradu Cimburk, kde na nás čekalo spousta psích kamarádů. Byli tu RR Alexíček a Pínošek, RR Surinka, VOK Borinka a Emmička a MOK Miuška. A musím uznat, že po takové době jsem už pořádně potřebovala protáhnout tlapky. Jednotlivé fotogalerie pejsků otevřete po kliknutí na jejich jméno a naši ne moc velkou tady.

Obrazek

Poslední lednový víkend

Jelikož je panička neustále nemocná, tak já bohužel nechodím na žádný prochajdy. No a tak se alespoň každý den navštěvuji se sousedovou Vanilkou a v sobotu dopoledne došel na chvilku i Bleskulka s dědečkem a Lucinkou. Fota z pátečního večera najdete tady a ze sobotního dopoledne tady.

Obrazek

Neděle 18.1.2009

Po obědě k nám dneska došel dědeček s Bleskulkem, tak jsme si udělali menší lítačku po zahradě a odpoledne jsem jela s paničkou do Újezda ze tetou Deniskou a jejíma holkama na krásnou zasněženou prochajdu. Pár fotí z dnešního dne (i když některé moc nepovedené-panička neměla po náročné noci svůj den) najdete na odkaze tady.

Obrazek

Vanilka na návštěvě 16.1.2009

Dneska když přijela panička domů od pana doktora, tak jsme ji čekala společně s Vanuškou. Parádně jsme ji obě přivítaly a ona nás zato pak vysvobodila z té zimy venku a vzala si nás domů. Pár foteček co se jí v té rychlosti zadařilo najdete tady.

Obrazek

S Vanilkou 15.1.2009

Dneska jsme byli s paničkou, tetou Marťou a Vanilkou na krásné zasněžené prochajdě. Krásné bílé fotečky najdete na odkaze tady.

Obrazek

Marod a blázen v jednom.....12.1.2009

ObrazekDneska když přijela panička domů, tak jsem ji nechtěla moc nahněvat, že chodím já k sousedům (už jsem se i zdokonalila a umím si u nich otevřít dveře a čekám už na verandě) a tak jsem ukecala sousedovic RR Vanilku, aby šla ona k nám. A zadařilo se a tak při příjezdu našla panička doma ne jen svoji placatěnku, ale i Vanušku. Což nám ale nevadí. Lepší prý jak když jsem já vedle. A ještě že jsem si s ní stihla zařádit, neboť mě potom panička naložila do auta a jela se mnou na veterinu za strejdem s mým bolavým drápkem. No a tak jsem si uvědomila, že jsem vlastně velkej marod a začala jsem i kulhat. Pan doktot řekl paničce, že jsem moc hodná a hezká a že jsem ve skvělé kondici, což nás obě moc potěšilo. Tady vidíte, jak moc teď trpím po obvazu, který mi teď bude panička dělat každý den.

Obrazek

Stará Hora 11.1.2209

Dneska jsme byli s malou Míšou sáňkovat na Staré Hoře. Je pravda, že Míšu to moc nebavilo, neboť je to naše brňanda a má pořád strach, že se vyklopí, ale pro mě to byla super zábava. Ty sáňky jsou taková divná věc. Musela jsem je pořád hlídat a pomáhala jsem je i pánečkovi tahat do kopce. Pár foteček najdete tady.

Obrazek

Sobota 10.1.2008

Dneska dopoledne jsem byla i s naší Míšou na rybníku v Hostěrádkách. Míša se zdokonalovala v bruslení, páníček blbl s hokejkou a panička nás fotila. Já neustále kradla puk a při tom všem se mi nějak podařilo zatrhnout si drápek. Ale nebolí to, tak ani nekulhám. A na chvilku za náma přišek i dědeček s Bleskem. Fotky z rybníku najdete tady.

Obrazek

Po obědě jsem si trošku zaběhala za motorkou za kterou páneček tahal Míšu na saních. Z téhle akce naleznete fota tady. A hned poté jsem s paničkou vyrazila za tetou Werunkou, Borinkou a Kesinkou směr Kuřim. Fota z téhle dnešní poslední akce najdete tady.

Obrazek

Jen tak..... 8.1.2009

Tak teda teď tady musím vyštěkat něco škaredýho na paničku a páníčka. Trvalo to skoro měsíc, co se mnou byl páneček doma a panička celých 14 dní. Celou tu dobu se mi věnovali a najednou mi udělali tohle. To je tak moc smutné..... :o( Představte si, že si klidně oba začali chodit zase do práce a já tu mám být úplně sama? No věřili by jste tomu? Ale to se mi teda vůbec nechce. Naštěstí jsem chytrá hlava (panička teda říká že sviňa zrzavá, ale to nevím co je) a zjistila jsem, že když rozkoušu 2 ploty, kde nejsou kari sítě, tak se dostanu za sousedovou Vanilkou. A tak ji chodím každý den navštěvovat a dneska mě dokonce sousedka Marťa (tímto jí moc děkujeme) vzala s Vančou na prochajdu. No uznejte....přeci nebudu sama doma, když si můžu takhle užívat s holkama. ;o)

Dvě nedělní prochajdy 4.1.2009

ObrazekNa dnešní den nám panička s tetou Káťou naplánovaly hned 2 super prochajdy. Na první jsme jely s paničkou do Mariánského údolí do Brna, kam s náma jela ne jen Larinka, ale i teta Ilona s jejím Jackem. Pár foteček od paničky najdete tady, od tety Kátě zde. A hned po ukončení téhle prochajdy jsme naskočily do auta jely domů, kde si panička zakousla chleba, já ani nevylezla z auta a jelo se hned na prochajdu druhou tentokráte za tetou Sabkou do Vážan. Společnost nám přijel dělat i můj kamarád ze cvičáku RR Bárt, kterému jsem jako vždy voněla a pořádně mu popletla hlavu. Fotky z téhle akcičky najdete od paničky zde a od tety Kátě tady.

Obrazek

Vítovice 3.1.2009

Dneska jsme byla s paničkou v nedalekých Vítovicích na prochajdě v parádním lesíku. Šly jsme po krásné asvaltové cestě a doknce jsme ani nepotkaly moc kolemjdoucích. Byla to parádní docela slunečná prochajda. Fotky naleznete jako vždy zde.

Obrazek

Nový rok 2009

Po náročné noci, neb se dlouho střílelo a já to musela se strachem všechno hlídat jsme brzo vstávali a před polednem šli k babičce a dědečkovi na oběd. A představte si, že panička ukecala pánečka a šli jsme pěšky. Tam jsem si zadovádila s Bleskem a pak i v obýváku s kopačákem. Po cestě domů jsem se proběhla po polu a doma spinkala do doby, než dojel dědeček s Bleskem k nám. To začalo zase ródeo u nás. Fotit se moc nedalo, neboť už byla tma. Ale pár fotí z dnešního dne najdete tady.

Obrazek

Obrazek

Silvestrovská dopolední prochajda

Letošní poslední den jsem si užila na prochajdě s Davym a Charlottkou. Vyšlápli jsme si směr lesík Kobeřice a parádně si dopoledne užili. Pár fotí najdete zde. Fota z večera najdete tady.

Obrazek

S Vanilkou 29.12.2008

Dneska jsem vyrazila po dlouhé době s naší sousedkou Vanilkou na prochajdu u nás v Šaraticích. Fotky najdete tady.

Obrazek

Kuřim 28.12.2008

Dnešní den jsem s paničkou trávila na prochajdě s tetou Ájou a tetou Verunkou. Užila jsem si to parádně ve společnosti dvou MOK slečinek Miušky a Sindy, jedné výmarky Emmy a jedné RR slečinky Dasty. Takže jak jinak než super prožité odpoledne. Díky Vám všem za společnost. Fotí co nafotila panička najdete tady, od Mie zde a od Emy tady.

Obrazek

Jedovnice 27.12.2008

Dnešní den jsem převážně trávila ve společnosti mého zrzečka Davídka a Charlottečky a jak jinak než tety Věrky a strejdy Peťulky. Strejda nás zavezl do krásné přírody do Jedovnic a zde jsme si to parádně užívali. Jak dvounožci, tak my čtyřnožci jsme byli parádně spokojeni. Fotky co nafotila panička najdete zde.

Obrazek

Zakončení letošních vánoc 26.12.2008-21:50 hod

A jak jsme letošní vánoční svátky ukončili vidíte na přiložené fotografii. Více však panička v té rychlosti nafotit nestihla, ale to zajisté pochopíte. Naštěstí se vše obešlo bez vážnějších materálních škod a bez újmy na zdraví.

Obrazek

2.svátek vánoční 26.12.2008

Dneska dopoledne dojela na návštěvu celá rodinka Flašinetků z Újezda a řádně jsem si u toho zablbla s Kateřinkou a Martínkem. Po obědě, který panička s pánečkem trávili u babičky v Šaraticích k nám přišla jak babička s dědečkem Hrabovští, tak rodinka Stránská. Fota z dopoledne s Flašinetkama najdete tady. Z podvečerní návštěvy tady.

Obrazek

Štědrý den 24.12.2008

Dneska dopoledne jsem byla s paničkou na krátké prochajdě v lese a pak jsme se začaly chystat na večer. Pár foteček z lesíka najdete tady. Ze společného večera s babičkou a dědečkem tady.

Obrazek

Obrazek

Dopoledne (23.12.) jsem pomáhla páníčkovi a dědečkovi zabít a naporcovat kapříka a na odpoledne si panička připravila prochajdu s tetou Káťou....viz níže

Obrazek

Šumbera 23.12.2008

Na krásnou předvánoční procházku nás opět pozvala naše nejhodnější tetička Káťa. Vyrazili jsme jako vždy s paničkama na Šumberu a trasu cca 6 km jsme si parádně užili. S Larinkou a Sárinkou jsem si parádně zaběhala. Foxík se držel raději při paničkách, neb on prý má rozum. Ale to já nevím co je. :o) Fotit se paničce moc nedařilo, neboť se jí vše rozmazávalo a tak to málo,co jde alespoň trošku poznat kdo na fotce je najdete tady.

Obrazek

Ruprechtov 21.12.2008

Dneska jsem jela jako vždy o víkendu s paničkou na výlet do lesa. Říkala, že je to nějakej Ruprechtov, ale zpočátku se mi zdálo, že jsme někde na Fučíkově. Ale v lese už pak ani moc nefoukalo a já si to jako vždy užívala po svém. :o) Pár fotek najdete na odkaze tady.

Obrazek

Dasty a Larinka na návštěvě 14.12.2008

Dneska za náma přijeli na prochajdu teta Káťa s Larinkou a strejda Marek s tetou, Dastym a Růžičkou. Vyšlápli jsme si za náš domeček směr Milešovice podél potoka (z čehož neměl moc velkou radost strejda, ale za to Dasty byl přešťastnej), kde se některým i podařilo vyplašit pár bažantíků po včerejším honu. Jelikož panička má foťáček ko, tak nemáme žádné fotečky. Ale krásné najdete na odkazech u tety Káťě tady a u strejdy Marka tady. Díky Vám všem za předvánoční prochajdu a strejdo za mňamky. Už si na nich pochutnávám. :o) Máme Vás všechny moc rádi.

Obrazek

Buchlov 13.12.2008

Na dnešní den nás pozvala teta Barča společně s dalšíma pesanama na společné venčeníčko do okolí hrdu Buchlov. Jela jsem jako vždy sama s paničkou a prochajdu jsme si parádně užily. A myslím ne jen my, ale i ostatní členové naší smečky. :o)

Co málo nafotila panička, než měla baterie ko (nevím taky proč je někdy nedá na nabíječku) najdete tady. Parádní fotí od tety Barče jsou na odkaze zde a co nafotil strejda Pavel tady.

Obrazek

Sobota 6.12.2008

Dneska večer jedu s pánečkama do vinného sklepa k Chytilům a tak mě musela panička alespoň trošku unavit ještě dopoledne na prochajdě v Olšanech. Po příjezdu domů mi vymačkala anální žlázky a udělala pořádnou koupel, prý abych byla krásná. Jako kdybych nebyla i tak. No asi to bude večer něco velkého. Pár fotí najdete tady. A z večerní akce, kde jsem nebyla jedinej čtyřnožec a dokonce jsem to zvládla nespinkat až do 4 hod do rána najdete tady.

Obrazek

Davídek na skok 1.11.2008

Dneska se tu na otočku stavil můj milovaný Davídek s tetou Věrkou, neboť jel na včeličku na veterinu. Tak jsem ho musela trošičku rozptýlit, aby ho to potom tak moc nebolelo. Pár fotí najdete tady.

Obrazek

Super mega prochajda v Brně 30.11.2008

Na dnešní super prochajdu si teta Káťa připravila krásnou 6 km dlouhou trasu, kterou jsem úspěšně zvládla i přes baťůžek na zádech jménem Robinek, kterej se do mě tak moc zamiloval, že nikomu nedovolil, aby se na mě jen podíval. Asi jsem fakt tak neodolatelná nebo co. :o) Jinak nás byla pořádná psí tlupa a některým bláznům (vlastně jsme byli jen dva) ani nevadilo že je posledního listopadu a ukončili dnešní prochajdu koupačkou v lomu. Pár fotí najdete tady a super fotí od tety Káti na odkaze tady

Obrazek

Trošku zasněžená prochajda 29.11.2008

Pár fotí z dnešní tak trošičku zasněžené procházky, kterou jsem si s paničkou parádně užila najdete tady.

Obrazek

Můj profil

Díky tetě Káti mám svůj vlastní profil na hafíkách. Pokud máte zájem, můžete na něj kuknout tady. :o)

Otnice 25.11.2008

Dneska jsem s paničkou zajela po hodně velké době do Otnic na návštěvu za Davídkem a Charlottkou. Pár fotí najdete tady.

Obrazek

Beník na návštěvě 23.11.2008

Dneska mi panička domluvila takovou sice krátkou, ale za to velmi vzácnou návštěvu. Dojel k nám na otočku náš coursingovej kamarád Beník. Jen škoda, že už byla tma, neboť fotečky nejsou nic moc. Ale i tak něco málo najdete tady.

Obrazek

Státní svátek 17.11.2008

Na dnešní den si se mnou připravila panička krásný výlet pro nás do nezmámých končin. Byl to super den a pár fotí najdete tady.

Obrazek

Rudná pod Pradědem 15.11.2008

Dneska jsem jela s paničkou na náš letošní poslední coursing do Rudné. Počasíčko nám kupodivu přálo parádně a tak jsme si dopřáli i krátkou prochajdu s kamarádama. Pár informací a fotí najdete zde.

Obrazek

Prochajda s Larinkou 5.11.2008

Dneska jsme jely s paničkou na poslední prochajdu za Larinkou před její plánovanou kastrací. Procházka byla sice trošku kratší jak obvykle, neboť byla brzo tma, ale parádně jsme si ji užily. Beruško příští týden v pátek na tebe budeme moooc myslet. Pár foteček najdete tady.

Obrazek

Sestřička Linda na návštěvě 4.11.2008

Dneska jsem se poprvé setkala (a to nečekaně) s mojí mladší sestřičkou Lindou. Po paniččiném příjezdu z práce u nás někdo nečekaně zazvonil. A ona to byla teta Lucka se stejdem Borisem a mojí mladší sestřičkou Lindou, kterou jsem ještě nikdy předtím neviděla. Pár fotí najdete tady. A naše paničky se domluvily, že podnikneme někdy společnou prochajdu, neb bydlíme od sebe opravdu jen kousek. Už se moc těšíme holky.

Obrazek

Pak jsem ještě šla na prochajdu solečně s Vanilkou a po příchodu na areál se k nám přidal i Bleskulka. Bohužel už byla tma, tak fotečky žádné nemáme. Ale dnešní odpoledne jsem si opravdu parádně užila. :o)

Hon na lišku 1.11.2008

Dneska jsem byla s paničkou na našem letos již posledním závodě a to poprvé konaném u Českého psa. Podrobné informace včetně pár foteček najdete jako vždy tady.

Obrazek

Pístovice 26.10.2008

Dneska jsem si s paničkou po dopoledním hraní s Bleskulkem zajela na menší výlet do Pístovic k rybníku. I když se nakonec ukázalo, že je rybník čerstvě vypuštěňý, tak jsme si prochajdu parádně užily. Sice jen pár, ale fotečky najdete zde.

Obrazek

Otnice 25.10.2008

Dneska dopoledne k nám přišel dědeček s Bleskem, s kterým jsem pěkně dlouho řádila na zahradě. No a odpoledne nám odjel páneček, tak jsem se s paničkou vydala na návštěvu za Davídkem a Chalottečkou do Otnic. Pár foteček z odpolední návštěvy najdete tady.

Obrazek

Prochajda Brno 19.10.2008

Děkujeme moc tetě Katce a Larince, že nás pozvaly na parádní prochajdu k nim do Brna. Holky byla to parádička a ještě jednou moc dík. A nepozvaly jen nás, ale byli s náma i Foxík, Sárinka a Sheba. Fota neleznete zde a od tety Kátě tady.

Obrazek

Nová rubrika

Panička dneska přidělala novou rubriku na moje stránečky o tom, jak vznikla naše malá rodinka Flašinetků. Vše najdete v levé liště v odkaze Rodinka Flašinetků.

Kontrola 9.10.2008

Dnešní kontrola u pana doktora dopadla výborně. Operace se nekoná. Dostala jsem další antibiotika-to je teda nepříjemná injekce,musela jsem se potom dlouho drbat. A pak ještě na týden tabletky a snad budu fit.

Nemoc 8.10.2008

Náhlá nemoc zatím neznámého původu zkolila mé malé 30-ti kg tělíčko. Pan doktor mi dal zatím 2 injekce a musíme doufat, že je to pouze nějaká viróza a antibiotika zaberou. Pokud ne, tak zítra podstoupím RTG a budu doufat, že se nepotvrdí neprůchodnost střev, neb bych musela podstoupit operaci a to opravdu nechci. Zde vidíte jak moc trpím. A to panička úmyslně nefotila situaci, jak neustále vyhazuji vodu z těla jak horem, tak dolem. A ani se neptejte jak dlouho jsem už nepapala.  :o(

Obrazek

Neděle s Larinkou 5.10.2008

Dnešní den jsem trávila ve společnosti Larinky a dokonce jsem jí jela fandit na závody v agiliti. Fota ze skvělého dne najdete tady.

Obrazek

Jedovnice 4.10.2008

Jakej si se mnou udělala panička krásnej výlet najdete na fotkách zde.

Obrazek

Můj domeček je konečně krásnej

Dneska konečne strejda Dušánek namontoval na mým domečku (nevím proč tomu všichni říkají garáž) parapety. Takže mám komletně hotové bydleníčko. Jak to panička večer nafotila najdete tady.

Obrazek

Šaratická voříškiáda a výstava psů bez PP

Jak jsem dopadla na mojí poslední voříškiádě, která se konala v místě mého bydliště se dozvíte tady. Konečně byla panička snad alespoň trošku šťastná, že nejsem až tak škaredá.

Obrazek

Otnice 27.9.2008

Dneska jsem jela s paničkou po dlouhé době za Davídkem a Charlottkou do Otnic. Zrovna tu byla na návštěve Eavynka, tak jsme si všichni společně parádně zablbli. Pár fotí najdete tady.

Obrazek

Mistrovství Slezska 2008

Jak jsem opět přišla k dalšímu coursingovému titulu se dočtete zde.

Obrazek

Lovec Čičina

Naše Čičinka je opravdu velký lovec. A jako správná kočka si vždy přinese svoji kořist na ukázku pro paničku domů. Takže někdy paničku čeká po příjezdu z práce na terase taková nadílka.

Obrazek

Náročná sobota 13.9.2008

Dneska jsem měla docela náročný den. Jako první jsem jela s paničkou, babičkou a naší Míšou fandit pánečkovi na trénink, kde se nečekaně ukázal i můj placatej kamarád se kterým jsem si krásně zařádila. Poté nás doma čekala jedna návštěva a hned po ní oslava narozeninek se sousedama, kteří došli jak jinak než i s jejich Vanuškou. Fota z náročného dne najdete tady.

Obrazek

Páteční rodinná grilovačka 12.9.2008

Dneska jakož to nezvykle v pátek byl páneček doma a tak si udělali s paničkou menší grilovačku. A jak jinak, než že jsem se z toho měla dobře i já. Pár fotí najdete tady.

Obrazek

Odpočinková neděle 7.9.2008

Dneska jsme si udělali celá rodinka leháro a odpočinek při kterém si páneček vyměnil řídítka, která včera při pádu na závodech zohl a panička začala natírat houpačku s čímž ji páneček potom též pomohl. Já si užívala pohody domova a fota najdete tady.

Obrazek

Voříškiáda Brno 6.9.2008

Jak jsem dopadla na mojí skoro poslední výstavě se dozvíte zde. Ale nic veselého nečekejte. Opět jsem paničku zklamala na plné čáře.

Obrazek

Hledá se překlad

Panička všechny prosí, zda by jí někdo nemohl poradit, co neustále vykládám svým hračkám. Ona to vůbec nechápe a vždy se tomu strašně směje. Takže nejsem moc nadšená z toho, že se jí podařilo (i když jen kousek) natočit.

/file/51/p8252830.avi

Pohár města Litomyšle VIII.ročník-31.8.2008

Dneska jsem se opět zúčastnila mého dalšího coursingového závodu a to tentoktáte v Přívratu u České Třebové. Trať byla opět jiná, tak byla trošku změna. Bližší info a pár foteček najdete zde.

Obrazek

Oslava šedesátin s Kaloudama

Dneska došli na oslavu paničky a pánečka tety a strejda od naproti. Pár foteček z oslavy najdete tady. A vidíte, jak se nechám ukecat kouskem suchýho chleba?

Obrazek

Grilovačka s Larinkou 29.8.2008

Dneska dojela teta Káťa se strýcem Davídkem popřát paničce k jejím narozeninkám a jak jinak než s jejich slečinkou Larinkou. Po té, co si naši dvounožci naplnili bříška jsme šli k bytovkám, kde na nás jž čekali Davídek, Charlottka, Eavy, Bibinka i se štěňátkama s poté se přidal i Daneček. Fotky z náročného pátečního odpoledne a podvečera najdete zde.

Obrazek

Prochajda ve Slavkově 28.8.2008

Dneska jsem jela s paničkou za tetou Svaťkou do Slavkova. A vzhledem k tomu, že to byla docela dlouhá procházka, tak jsme se během ní trošku rozmnožili a vytvořili jsme si pěknou smečku. Fotečky najdete jako vždy tady.

Obrazek

Sportovní areál 27.8.2008

Dneska hrál páneček se strejdama tenis na areále u babičky, tak jsme mu s paničkou došly fandit. A jak jsme si to tam všichni užívali najdete tady.

Obrazek

Davídek s tetou na návštěvě-25.8.

Dneska dojela teta Věrka s mým milovaným zrzečkem popřát paničce k jejím narozeninkám. Strejdy a Charlottečku bohužel vzít nemohli, což nás mocinky mrzelo. Ale i tak jsem si to s Davídkem parádně užila. Pár foteček najdete tady.

Obrazek

Mistrovství Čech v coursingu 2008-24.8.

Dneska jsem ke svému titulu Mistr Moravy přidala i Mistr Čech v coursingu 2008. Podrobné info a pár foteček naleznete ve fotogalerii zde.

Obrazek

Karlín 23.8.2008

Dneska jsme jeli všichni společně na závody v motokrose do Karlína, kde páneček dojel v první rozjížďce (po té co si ustlal hned v prvním kole) na 18 a v druhé na 10 místě. Celkově se tedy umístil na 14 místě z celkového počtu 25 jezdců. Tak příště když nespadne, tak to bude určitě lepší. Jak jsem si tam užívala já najdete zde. A jak se jelo najdete tady.

Obrazek

Paničky velký den

Dneska v den paniččiných narozenin došla teta a babička s holkama na menší grilovačku. Fota z ní najdete tady.

Obrazek

Objektivem profesionální fotografkou

Dneska se paničce dostalo pod ruky prvních pár foteček z focení profesionální fotografkou paní Lenkou Daňkovou. Na ukázku je najdete tady. Ostatní dodám hned, jak jen se k nám dostane naše cd. Škoda jen, že bylo tak velké horko a při focení jsem měla jak říká panička jak ťula otevřenou mordu dokořán, což mi opravdu nesluší. Ale nedalo se to jinak. Horko bylo silnější jak já.

Obrazek

Oslava šedesátin s Hraboškama :o)

Dneska na naše hody jsme slavili ještě narozeninky s babičkou a dědečkem a též s tetou, strýcem a našema holkama. Fotky najdete tady.

Obrazek

Rehabilitace v Otnicích

Pro dnešek mě panička nechtěla nijak moc zatěžovat. Ale vzhledem k tomu, že musela jet zařídit pánečkovi dárek k narozeninkám, tak neodolala a vzala svoji nejmilovanější placatěnku sebou za Davídkem a Charlottečkou. Pár foteček z našeho mírného (víc mi ještě hlavička nedovolila) řádění najdete zde.

Obrazek

Mistrovství Moravy 2008 v coursingu- 9.8.2008 Rudná pod Pradědem

Jak těžce jsem si vybojovala titul Mistr Moravy v coursingu i přes otřes mozku se dozvíte tady.

Obrazek

Pondělní prochajda

Dneska jsem měla takovou premiéru v prochajdách s novým zrzavým kamarádem. Byl to nedaleko bydlící RR krasavec Monthy. Tak jsme ještě s polečně s Vanilkou krásně zablbli na strništi a domů jsem se vrátila opravdu jako prasátko, což je vidět na úplně poslední fotce, které najdete tady.

Obrazek

Nedělní program

Dneska jsem měla docela dost činností. Ani se to vše nedá popsat. Na to se prostě musíte podívat. Tak kukni sem.

Obrazek

Sobotní oslava šedesátin

Dneska odpoledne dojela celá rodinka Flašinetků a slavili jsme pánečkovi a paniččiny narozeninky. Tak jsem měla radost, že si mám s kým hrát. Fotečky z našeho slavení a řádění najdete zde.

Obrazek

Páteční grilovačka s Larinkou

Dneska za náma dojela po dlouhé době teda Káťa, strejda Davídek a jejich zrzečka, moje velká kamarádka Larinka. Všichni jsme si užili parádní grilovačku a já si s Larinkou krásně pohrála. Však to je vidět i na fotkách, které najdete tady.

Obrazek

Focení profesionální fotografkou

Tak dneska jsme se konečně dočkali a nastal tolik očekávaný den našeho focení. Počasí nám i dnes ne příliš přálo. Po našem příjezdu k tetě Barči bylo velké dusno a to až tak, že jak uvidíte na fotečkách, tak všude mám jazyk jak se říká až na vestě. Takže mi to určitě bude náramně slušet. No a než jsme se stihly všichni nafotit na zahradě, tak už bylo zase tak škaredě, že jsme nestlihli zajet na focení do lomu, kam jsme se s paničkou tak moc těšily. No tak snad někdy příště. Pát foteček zatím najdete zde.

Obrazek

Úterý 29.7.2008

Dneska dostala moje bouda, pro někoho garáž, nový kabátek. :o) Pár fotí je tady.

A jinak páneček má dneska překrásné narozeninky. Takže pánečku můj milovanej, slibuji, že do konce svého psího života budu věrně žít po Vašem boku a hlídat majetek Flašinetků. Mám tě mocinky ráda.

Obrazek

Pondělí 28.7.2008

Dneska jsem šla s paničkou za babičkou na sportovní areál, kde si se mnou Zdeněk pěkně zakopal a pak jsem jela s paničkou na kratší prochajdu do lesíčka ke Kobeřicím. Pár foteček najdete zde.

Obrazek

Nedělní návštěva

Dneska došla na návštěvu opět Eavynka s páníčkama a Přemečkem. Ostatní fota najdete zde.

Obrazek

Eavynka na návštěvě

Dneska dopoledne došel strejda Ruda na domluvu ohledně mého domečku a jak jinak než že sebou vzal jejich čtyřnohou slečinku, moji kamarádku Eavynku. Ostaní fota najdet na odkaze tady.

Obrazek

Sportovní areál

Dneska jsem jela na areál společně s paničkou i páníčkem. Páníček hrál se strejdama tenis a já si honila balon. Strejda Bohuš dojel i se Sárinkou, ale ta si se mnou moc hrát nechtěla. Úplnej pravej opak Ritušky, kterou mi pak dovedla panička s babičkou. Fotečky jsou zde.

Obrazek

Návštěvní středa

Dneska dopoledne k nám dojela teta Evička (ta co jsme u ni byli loni na návštěvě ve Švýcarsku) společně s Ronnym a sestřičkou Pavlínkou. Dokonce sebou vzali i jejich psí slečinku Alenku. Pár foteček najdete tady.

Obrazek

Hned po obědě došla teta Barča s její Peťulkou. Fota tady.

Obrazek

A odpoledne dělala panička rozlučku se skladníkama. Fota zde.

Pondělní poledne

Dneska kolem poledne k nám přišla babička s tetou Makšou, její kamarádkou a skoro celou mateřskou školkou. No teď trošku přeháním. Dětí bylo jen 5. Ale i tak jich bylo všude plno. To byla legranda.

Obrazek

Nějaké fotečky najdete tady.

Krásná neděle

Dnešní dopoledne bylo opravdu dost náročné. Nejprve došel strejda Bohdan s jeho malým Filípkem. Hned na to přijel pracovat dědeček s Bleskem a poté ještě na návštěvu strejda Bohuš se Sárinkou. Takže jsem měla pořád co dělat. Fota z dopoledne najdete tady. Pak jsem už jen odpočívala a ostatní si užívala jen panička s pánečkem. Fota z odpoledního tenisu, co hrál páneček najdete tu. A ze zábavy z areálu tady. :o)

Obrazek

Rajče

Dneska v noci, když se panička nudila, tak mi zřídila můj vlastní účet na serveru rajče. Takže ode dneška už ne žádná (pro Vás všechny nepřehledná) letecká pošta, nýbrž moje rajčátko. Dokonce nahrála něco málo i pozpátku. Jen fotky nepřebírala na povedené a nepovedené, takže tam najdete všechny. Dále si budeme už jen vybírat ty krásné. Snad jich bude dostatek. Takže: http://boxereasy.rajce.idnes.cz/ .

Tfuj, tfuj, tfuj Davídku

Dneska jsme jely s paničkou do Otnic pořádně poprskat a poslintat Davídka pro štěstí na jeho zítřejší zkoušky. Tak snad jsem to zvládla dostatečně a Charlottka to ještě v noci doladí a zítra to zvládne pravou zadní. Držím pacenky zrzečku můj. Pár foteček z našeho dovádění najdete tady.

Obrazek

Milovník Charlie

Jelikož jsem dva dny pajdala na přední pacenku a ještě neustále nejsem fit, tak se mnou dneska panička nechtěla jít na žádnou obří prochajdu. A tak jsme společně i s páníčkem zašli za babičkou a našema holkama na areál. A hádejte koho jsme tu potkali? Velkýho milovníka, který mě celou oslintal a nejraději by umiloval k smrti. Ale já na to přece nejsem. :o)

Obrazek

Pajda a Vanilka

Dneska jsme se rozhodly, že na žádnou prochajdu nepůjdeme, neboť jsem včera odpoledne začala kulhat na přední pacenku a panička do teď nedošla na to proč. Tak mi chtěla dát oddychovou pauzu. A tak k nám alespoň na chvilku přišla na návštěvu Vanilka. Tak nevím, zda mi to na tu pajdavou nožičku pomohlo, ale alespoň jsme se chvilku nenudila. Ostatní fota najdete na odkaze tu.

Obrazek

Rybník Ponětovice

Dneska jsme jeli opět k Rybníku do Ponětovic společně s tetou Věrkou a jejím Davídkem. Ten si tu pocvičil aportíky a ovladatelnost ve vodě na nedělní zkoušky a pak jsme si parádně zablbli v obilí. Pát fotek najdete tady.

Obrazek

Pondělní venčeníčko

Dneska za náma dojela na prochajdu teta Denisa s její placatkou (mým velkým vzorem) Giordinkou. Pár foteček z našeho řáděníčka najdete tady.

Obrazek

Blesk opět u nás

Dneska došla na návštěvu babička s dědečkem a naše Míša s Bleskem. Užili jsme si parádní odpoledne. Pár foteček z lítačky nejdete tady.

Obrazek

Slunečná sobota

Dneska jsme měli jet všichni společně na závody motocrossu do Dalečína, neboť páneček opět závodí. Avšak paničce nebylo nějak dobře, tak se rozhodla, že se mnou zůstane doma a páneček jel jen se strýcem Leoškem. Asi to tak pro nás bylo lepší, neboť v tom horku se tam někde péct by asi nebylo nejpřijemnější. A tak mi panička se tetou Věrkou naplánovaly alespoň výlet společně s Davídkem do Ponětovic k rybníku. Což pro nás bylo mnohem příjemnější. I když nás mrzelo, že jsme pánečka neviděly. Umístil se celkově na krásném 10.místě. Ale on nám to určitě večer všechno povykládá. Pár foteček od vody najdete zde.

Obrazek

Návštěva maroda

Dneska jsem jela na návštěvu za Charlottečkou, která přesně před týdnem podstoupila kastraci. Tak jsem jí přijela dát uzdravující pusinky. Byly jsme s paničkou překvapené, jak krásně to beruška nese. Je to hrdinka a vůbec nevypadala jak marod. Krásně se mnou běhala po dvorku a zrzaveček Davídek se k nám též přidal. Užili jsme si krásný psí radovánky. Pár foteček najdete tady.

Obrazek

Seznámení s Rituškou

Dneska jsem se zeznámila s náhodnou kolemjdoucí tříměsíční boxéří slečinkou, která již měsíc bydlí ve stejné vísce jako já a to v Šaraticích. Zpočátku jsem se chovala rozpačitě a nevěděla jsem, co s takovým placatým miminkem mám dělat. Ale po chvilce se mi to i začalo líbit. Tak doufám, že se budeme vídat častěji. Pár, sice ne moc podařených foteček najdete tady.

Obrazek

Obrazek

Focení

Dnešní focení profesionální fotografkou do její fotografické kolekce psíčků paní Lenkou Daňkovou bylo z nepřízně počasí zrušeno. Ale panička mi slíbila, že se bude moc snažit, aby měla volno v náhradním termínu, který nám ještě nebyl sdělen. Takže moje profesní kariéra fotomodelky se pouze odkládá. Pak budu zářit jako hvězda v záři reflektorů. Jen dneska ten reflektor není přes děštivé počasí vidět. Alespoň nemusím vylízat z duchen.

Obrazek

Úchylnej strejda na návštěvě

Dneska hned brzo ráno přišel dědeček se svým čtyřnohým synem kterýmu panička neřekne jinak jak úchylák nebo magor. Ale je to můj strejda Blesk a tak mů říkám Bleskulko. To jménu k němu padne jako ulité i když jeho pravé jméno ONCE AGAIN GRAND CALVERA taky sedi. Pár foteček z našeho zápasení najdete tady.

Obrazek

Davy v Šaraticích

Dneska za náma po dlouhé době dojel na venčeníčko můj zrzeček Davídek. A přidali se ještě další psí kamarádi, aby jsme si to parádně užili. :o) Pár večerních foteček najdete tady.

Obrazek

Čtvrteční párty

Dneska k nám dojela teta Káťa se strýcem Davídkem a jejich čtyřnohou dceruškou RR slečinkou Larinkou. Užili jsme si parádní grilovačku. Škoda že jde teta Káťa zítra do práce a nemohli se zdržet dýl. Ale to nevadí. Prý dojedou i zítra. :o)

Obrazek

Davyho narozeninky

Dneska jsem jela s paničkou do Otnic předat Davymu k jeho narozeninkám moc pusinek. Bylo to parádně prožité odpoledne a po cca 3 hodinové návštěvě jsem odpadla totálně ko. Ale byla jsem moc ráda, že jsem po dlouhé době viděla jak zrzavečka (když nepočítám včerejšek), tak i berušku Charlottečku.

Takže ještě jednou všechno nejlepší Davídku můj !!!!Obrazek

Obrazek

Lovecký výcvik Brno

Dneska jsem asistovala Davídkovi při jeho loveckém výcviku. Pár foteček najdete zde.

Obrazek

Koupáníčko v lomu

Dneska jsem jela s paničkou a pánečkem na super koupačku za Alexíčkem a Pínečkem do Míškovic. A nebyla jsem sama, kdo je přijel navštívit. Více naleznete jako vždy tady.

Obrazek

Venčeníčko

Jelikož jsem se ještě tenhle týden neviděla s moji zrzavou kamarádkou Larinkou, tak panička s tetou naplánovaly prima venčeníčko, kdy jsme vyrazily směr Zbýšov. Pro nás zrzečky to bylo paráda a vůbec nám nevadilo, že se paničky prodíraly po pás vysokým obilím. Oni alespoň viděly kam jdou, což já při své výšce ani netušila. Ale bylo to paráda. Večer potom dojel i strýc Davídek a poseděli jsem na terase. Teto a Larinko moc Vám dík. Obrazek Pár foteček najdete zde.

Závodnička Easy

Tenhle víkend jsem byla s paničkou hned na dvouch závodech konané MSC. A jak jsem dopadla? To ukazuje následujíci foto. Více informací a fota naleznete ve fotoalbu závody.

Obrazek

Prochajda v Líšni

Dneska jsem byla s paničkou na krásné prochajdě v Brně Líšni. Společně s náma šli i Larinka, Berinka, Sárinka a Foxík. Ke konci prochajdy jsme se stavili v zatopeném lomu, kde jsem všem ukázala jak jsem odvážný pejsek a krásně jsem plavala pro házející klacíčky. Moc se mi taková procházka líbila. :o) Pár foteček od tety Katky najdete tady.

Obrazek

Mistrovství Slovenska 2008

Dneska jsem jela s paničkou a s páníkama od Larinky na tenhle, prý dost důležitý závod. I když mě je celkem jedno, jak moc důležitý je. Já jsem ráda, že běžím. :o) Více najdete tady.

Obrazek

Grilovačka

Dnešní páteční večer jsme s paničkou trávily ve společnosti tety Katky, strýce Davida a jejich RR slečinky Larinky. Pár foteček najdete zde.

Obrazek

Kobeřice

Dneska (5.6.2008) v pozdních odpoledních hodinách se mnou zajela panička do lesa u Kobeřic a šly jsme spolu k rybníku. Byla to krásná procházka lesem a po návratu domů (stihly jsme to tak tak za světla) jsme byly obě totálně unavené.

Obrazek

Sobota na horách

Dneska jsme měli s paničkou super krásný slunečný den v Jeseníkách. Všechno tu bylo parádička, jen tahle kočička (panička říkala, že je to nějaký rys, ale já nevím co to je) se mi zdála nějaká divná. Ostatní informace o tréninku a netradičním závodu najdete zde.

Obrazek

Slunečné úterý

Dneska za náma dojela opět teta Katka s Larinkou a společně s tetou Marťou a Vanilkou jsme vyrazily směr pole. Sluníčko nám dopřávalo (až moc) a my si užívaly krásnou prochajdu. Fotečky najdete zde.

Obrazek

Pondělní odpoledne

Dneska jsme s paničkou šly po dlouhé době na prochajdu s tetou Marťou (konečně má zdravou nohu a může s náma) a Vanilkou. No a my zrzavý slečny jsme si celou dobu hrály na schovávanou.

Obrazek

Voříškiáda Polná 2008

Dneska jsem byla na další voříškiádě a to v Polné u Jihlavy. Bohužel jsem pani porotkyni neukacala svýma smutnýma očičkama a nepostoupila jsem do první pětice pejsků kategorie nad 40 cm bez PP. Ostatní info a fotečky nelaznete zde.

Obrazek

Odpoledne se mnou ještě zašla panička na sportovní areál, kde jsem si s klukama pěkně zahrála s kopačákem.

Obrazek

Davy na návštěvě

ObrazekDneska po hodně dlouhé době dojel do Šaratic na procházku Davy a Charlottečka. Já si s nima zablbla jen hodinku, protože pak jsem musela rychle s paničkou domů, abych se stihla zkrášlit (nevím, proč paničce to blatíčko tam moc vadí) na zítřejší Voříškiádu v Polné. Tak držte pěsti.

Obrazek

Holý Kopec

Dneska jsem byla fandit pánečkovi na závodech nedaleko Moravských Budějovic. Podrobné info a pár foteček najdete tu. Ale musíte uznat, že když páneček chce, tak mu to i jde.

Obrazek

Prochajda

Dneska (12.5.2008) za náma opět přijela teta Katka s mojí RR kamarádkou Larinkou a zažily jsme společnou, opravdu krásnou prochajdu. Byla to parádička. Pár foteček najdete tady. Ale jinak jsou také přidány fota ze Závodů do vrchu a ze závodu O lednický pohár.

Obrazek

Závod do vrchu

Dneska jsem jela s paničkou a s páníčkem vyzkoušet trošku jiný způsoub coursingu a to Závod do vrchu 2008. Běželo se po lyžařské sjezdovce v Němčičkách a dalo nám to všem čtyřnožcům pěkně zabrat. A někdy ne jen pejsánkům, ale i pánečkům. Ostatní info najdete zde.

Obrazek

Narozeninky

Moje druhé narozeninky jsem krásně oslavila s paničkou na klubovém závodě BCC O lednický pohár. Veškeré informace a fotografie naleznete tady.

Obrazek