Jdi na obsah Jdi na menu
 


...About me...

 

Ahojky, nejprve bych vás chtěla přivítat na mích www. stránkách které budou věnovány především mé kobylce Votaress (Veverce), ostatním koníkům se kterými jsem se setkala, ale i informacem které, jak tedy doufám, vám přinesou nějaké potřebné a smysluplné informace.

 

cudla_a_kaja_kuzelova_34_.jpg

V tomto článku bych vám chtěla alespoň malinko přiblížit mojí osobu. =D Nevím jak bych správně začala takže jsem se rozhodla pojmout tento článek spíše jako dotazník.
 

 

Jméno:
Karolína, hodně lidí mi však říká Zrzko. Tato přezdívka vznikla na střední škole a tak nějak se mě neustále drží. 

Narození:
Narodila jsem se 19.10.1993 ve znamení vah.

Povaha:
Moje nejlepší a zároveň nejhorší vlastnost je upřímnost. Podle všeho jsem až příliš upřímná. No prostě co na srdci to na jazyku. Mezi cyzími lidmi jsem celkem uzavřená ale jakmile je trochu poznám nemám žádný problém. 

Moje koníčky:
Ježiš těch je. Ale nejvíc ze všeho mě baví jezdit na koních. A taky chodit s kámošema ven. Bydlím na vesnici cca. 20 km od Prahy takže musím každé ráno do Prahy do školy. Ovšem odpoledne po škole si vždy najdu čas na vlastní koníčky =D.

 

 


ROZHOVOR

 

Kde všude jsi jezdila a jak dlouho jezdíš?
- Stájí jsem vystřídala poměrně dost a z každé jsem si toho hodně odnesla. Úplné základy jsem se učila ve stáji v Benicích teď je to stáj Favori. Jezdím cca. od 7 let, navštěvovala jsem spoust táborů, ale pravidelně jsem začala trénovat asi v roce 2006 u Evi Pastorkové, kde jsem měla i svého prvního svěřence - koníka Orlíka. Bohužel jsem musela ze stáje u Evi odejít. Poté jsem začala jezdit u Soni Špidlové (Stáj Karlštejn Cowley -
www.karlstejncowley.cz). V této stáji jezdím stále a mám tu i ustájenou mojí kobylku.

Na jakých koních teď nejčastěji jezdíš?
- No samozřejmě na mojí kobylce Veverce, jinak jezdím i jiné koně ze stáje ale to jen příležitostně.

Ty. škola, koně a kamarádi. Jak to jde dohromady?
- No protože mám školu v Praze tak mám celkem málo času na ostatní věci, je pravda že se dost často musím rozmýšlet zda půjdu ven s kamarády nebo jestli pojedu na koně. Zatím koně většinou vyhrávají =D Ale jako vždy to nějak skloubím.


Jaký jezdecký styl preferuješ?
- Ani jden. =D Do nějakého vysokého sportu se mi ani nechce takže se s kobylkou spíše snažím pracovat jak na drezuře, parkuru, semtam se projedeme i ve westernu. Hodně se zajímám o horsemanship. A jezdíme na vyjížďky, Veverka je pro mě vším takže se snažím být její kamarádka od které se může učit, ne její "trenér".

 

Další otázky mě už nenapadají tak kdyžtak pište do komentářů a já vaše otázky ráda zodpovím.

Zatím ahoj =D

 

 

 

 
 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář