Někdy je nutno nejprve vynaložit jisté úsilí, inu, léta stereotypu na mnohých znuzených ženách zanechají neblahé následky. Tudíž je zapotřebí (dříve než se opět vrhne do víru dravého světa plného dravé zvěře) nejdříve setřít zanesený prach, odstranit místa zarostlá mechem a zbavit se teplo přinášejících nadbytečných kil.

Pokud už se na podobnou akci žena dá, tak by normálnímu chlapovi měla zablikat alarmní kontrolka, ženy se do nevěry nikdy nevrhají pouze z frustrace životní potřeby (sexu),ale jak to bývá necvakne jim nic, což je zcela normální, jsou přeci páni tvorstva, jež si jsou jisti tou svou nudnou naducanou domácí kořistí, celkem dobrou hospodyní a ploditelkou dětí. Na krásu a sex mají dávno někoho jiného, ale pst, o tom nikdo neví.

Ani na okamžik jim byť v sebevíc zašlém koutku mysli neprokmitne myšlenka, že by mohlo být jejich teritorium narušeno cizím vetřelcem, který jim bude značkovat v jeho rajónu. A přitom stát se paroháčem je tak snadné, právě taková ega se jimi tanou co by dup a často aniž by měli sebemenší tušení příjdou i ke krásnému dvanácterému paroží.

Vždy se najde nějaký srdcotepec, který dovede ošálit příznaky něhy, záchvěvy své touhy, jen aby se štvaná zvěř po hlavě vrhla do tenat sladké nevěrnosti.

Pokud se tak udá, pak pánové tvorstva, ten malér vám upřímně nezávidím, taková znuzená jistota urvaná z řetězů, vyprahlá jako dromedáří karavana brázdící Saharou, je mnohem nebezpečnější, než vaše sexuální úlety s o několik (desítek) let mladší milenkou, či spíše vícero milenkami. Žena s čerstvě nabitými slunečními brýlemi (růžovými), pevně přilepenými na nos, se náhle pouští do akcí, jež by nikdy dříve nepodnikla a mnohdy, byť velmi často těžce dopadne na tvrdou zem spolu s rozpadem nebeských hvězd podobnému meteoritickému dešti, kdy si v konečné fázi rozbije hubu.Nakonec totiž zjistí a jen štěstí stojí při ní, pokud záhy, že onen nově naražený „idol“ de facto žádným srdcotepcem není. Stejně jako příčina její nevěry se z neznámých důvodů jednoho dne vykuklí, avšak ne v motýla, ale spíše v noční můru, hrůzný prototyp dřívějšího partnera.Mnohdy se jedná ještě o horší model, než na nějž má dotyčná papíry.

Inu, chlapi jsou dělaní přes kopírák.

Jenomže ono je to doopravdy trošku jinak.

Muži nejsou dělaní přes kopírák, každá máme svou sérii obdobných exemplářů. Četli jste správně - sérii. Kopírákem jsme totiž ve skutečnosti my. Muže si vybíráme podle jistých měřítek, ať vědomých, či podvědomých, aniž bychom se více zamýšleli, že spolu mají mnoho společného, čímž jim dáváme předpoklad jistého podobného dopadu (jejich i našeho).