Jdi na obsah Jdi na menu
 


Heslo a anketa

9. 8. 2010

Zdravím všechny své čtenáře,

Jak dobře víte, nedávno byly moje stránky, jak to říct - uzavřené. Když to řeknu laicky, chtěla jsem se dozvědět, kdo ke mně chodí. Vím, že byste nechodili, kdybyste neměli rádi moje stránky, ale já byla zvědava, kdo se ozve.

Musím říct jedno, překvapili jste mě. Ozvalo se mi 86 čtenářů, což je strašně hodně podle mě. Vám všem stálo za to mě vyhledat a ozvat se mi a požádat o heslo.

Děkuji

Vím, že ode mě to bylo zmijozelské, jak někdo napsal, vychytralé a já nevím, co ještě. Určitě vás zajímají výsledky téhle mé vzpoury. Vaše některé nápady ve mně vyvolaly úsměv, ale i překvapení a byla jsem jimi dojatá. Každý dopis jsem otevírala s doslova úsměvem a touhou vědět víc. Nejvíc jste měli nápady v oblasti povolání.

Taxikář, mistr taneční, jezdectví, hrobař, patolog, uniformy… Líbí se mi to a já postupně to splním.

Taky mě překvapilo, kolik z vás má rádo historii a dokonce válku. Samozřejmě hodně z vás nemá. Hodně z vás má rádo sci fi. Proto jakmile dokončím to, co píšu, kadeřník – další přání, napíšu i pořádné sci fi. Budu v tom nováček, ale vyzkoušet se má všechno. Taky hodně z vás si přeje fanfikce. Takže ve středu máte první fanfikci na anime 07 ghost.

Dovolím si dát tady malou anketu na téma fanfikce. Jednou měsíčně napíšu aspoň jednu fanfikci. Vy budete rozhodovat, jaké budu psát.

Taky mě mile překvapila vaše tolerance k mé češtině. Vím, že není, dokonala, snažím se a dokonce to většina bere, jako můj rukopis. Děkuji taky, že máte rádi mé příběhy. No nebudu se déle rozepisovat. Každému kdo napsal, kdo si dal tu práci s opovědí - děkuji, protože až jednou budu v depresi, přečtu si je a budu vědět, že má cenu psát.

Přikládám průvodní dopis, který jsme poslala každému z vás. Jestli někdo má chuť mi napsat, budu ráda.

A na závěr. Kdykoliv se ozvěte, píšu nejen pro sebe, ale taky pro vás. Budu ráda za připomínky, nápady, cokoliv. Nejen k povídkám, taky k stránkám tak dál. Slíbila jsem každému odepisovat,ale přiznám se ten systém není nic moc, ale v novém systému, na který čekám, kdy mě ho dají, budou možné i odpovědi.

 

Ahoj,

já se omlouvám, ale uzavřela jsem stránky z jednoho důvodu. Chci trochu víc
poznat své čtenáře. Ne jejich soukromí, ale co mají na mých stránkách rádi, co
se jim nelíbí, co by změnili, protože z komentářů se to nedozvídám.
Líbí se ti nějaká postava? Nelíbí se ti nějaká postava? Máš radši starší páry
nebo mladší nebo věkově rozdílné? Jaké bys povolání chtěla přečíst nebo o kom?
Máš ráda v povídkách sex nebo nemáš? Máš raději smutné povídky nebo se šťastným koncem? Máš ráda fantasy nebo detektivku? Co sci -fi nebo současnost. Historii? Válečné nebo naopak jen v době míru? Teď píšu detektivku s nadpřirozeným prvkem. Píšu nejen pro sebe, ale i pro své čtenáře.
Snažím se zlepšovat, mít lepší češtinu, dozvědět se, kde mohu psaní vylepšit.
Ráda bych věděla, co chtějí taky čtenáři.
Samozřejmě nemusíš odpovídat. Stránky za nějaký čas budou opět přístupné. Je to
na tobě, zda mi napíšeš nebo ne. Děkuji moc za email a starost o stránky. Já
doufám, že mi odepíšeš. Vím, že to není ode mě hezké, ale tak trochu potřebuji
vědět, pro koho vlastně píšu.
 
 děkuji
 Amater amater.povidky@seznam.cz

K čtvrté odpovědi. Pokud tato odpověď vyhraje. Objeví se tu vždy na začátku měsíce anketa s třemi anime, třemi knihami nebo třemi filmy. Budete mít týden na to ovlivnit, jakou fanfikci budete chtít číst. Anketa tu bude do neděle.

 

 

 

BlueBoard.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pekne stranky

(ester, 28. 2. 2015 17:47)

Zacala som citat Maly poklada a citam ho prakticky non stop. Nastastie sa ma teda tvoje uzavretie stranok nedotklo

:)

(market, 22. 5. 2014 9:25)

Jsi strašně fajn :D

...

(vesspa, 12. 8. 2010 15:23)

Uzavření stránek jsem si všimla. Protože ale byli prázdniny a já byla pořád nkde pryč, tak jsem i to uzavření stránek vykládala jako nějakou důkladnou prázdninovou přestavbu stránek nebo případnou závadu na stránkách. Když už jsem začínala mít obavy co se stránkám a autorce stalo, tak už to bylo zase zprovozněné :-) Ale kdyby byly ještě nějaký ten den zavřené, tak už by to možná donutilo nějakým způsobem reagovati i mě. A to už je co říct, protože většinu času se pokouším chovat na netu pokud možno neviditělně. Experiment to byl ale zajímavý. A povídky píšeš krásné.

Dost překvapená

(Kitikara, 11. 8. 2010 22:19)

Přiznávám se, že jsem si zcela přízemně myslela, že se stránka předělává a jsou to jen technické potíže a moc jsem nad tím nebádala. Jinak jsi asi moje momentálně nejoblíbenější autorka co se žánru týče. A zcela neprakticky dodávám, že jediné co mi vadilo na uzavírce bylo, že nemůžu na pár odkazů z tvých oblíbených. Ještě poznámečku, příští Advík si něco vytisknu a budu škemrat o podpis.

....

(Chiky, 10. 8. 2010 18:09)

asi jako když vám zavřou výlohu vaší oblíbené cukrárny a vy víte že tam maj nejlepší zákusky ale nemužete na ně....tak sem se cítila XD

....

(Chiky, 10. 8. 2010 18:08)

Při pomyšlení jak ve mě hrklo když se mi ukázalo heslo se mi žaludek svírá eště ted....Takový chutě jet do PCE což je z HK fakt kousek a nasraně řvát na ulici Amatere já Tě sejmu obnov stránky sem cítila velmi silně XD sice mi to dalo sehnat tvuj meil..cca 5min XD ale mělo to svuj učel tak to chápu...ona každá tvoje povídka je něčím unikátní...hlavně nejlepší jsou vtipné části...škádlení...a pak překvapivě pro mě (nečekala jsem že se mi takový žánr bude líbit ^_^ ) naprosto výborný Hon, který mě inspiroval v mnoha věcech a změnil muj život...ono se dá říct že jsi změnila muj život..obohatila...prostě se nedá žít bez tvých povídek XD Díky za to...sem ráda že sem před x lety na tebe narazila : )

Milá Ami,

(Alice, 10. 8. 2010 13:50)

Opět mi nezbývá než říct: máš můj velký obdiv.
Nejen za tu odvahu, zavřít stránky a odevzdat křehkou duši autora do rukou čtenářů (mrk), ale dnes ještě za toto prohlášení. Bez všech příkras. Protože proč to skrývat? Není se za co stydět, čtenářská odezva je pro další tvorbu nezbytná, když vstoupím do místnosti, taky pozdravím - tak proč neříct pár slov, když přečtu povídku, báseň?
Osobně nemyslím, že by to od tebe bylo nepěkné. Naopak. Přijde mi to velice čestné. A ano, zmijozelské :D Což se v mých očích rovná "moudré a prudce efektivní"
Mám opravdu ráda tvou tvorbu. A vážím si tě jako člověka.
A za nové příběhy rozhodně předem díky, těším se! :))

Super,

(Mononoke, 9. 8. 2010 23:33)

budeš mať lepšiu spätnú väzbu, ale aj viac práce, pretože vyhovieť toľkým naším chúťkam bude znamenať ešte častejšie rozmaznávanie našich mozgových buniek - takže si to zhrňme: bude toho viac. A prečo spomínam kvantitu poviedok? Lebo kvalitu som už neodvratne ohodnotila na A a to veľmi dávno. Takže nebudem znova opakovať, že ráno vychádza slnko a Tvoje poviedky sú excelenté. A na češtinu sú predsa editori.

=0)

(Teressa, 9. 8. 2010 22:13)

uz sa neviem dockat dalsich ff...tvoje originalky milujem, ale ff na anime mam este radsej=) uz sa ich nemozem dockat=) dufam ze sa tu objavi este nejaka na Ai no Kusabi=) lebo tvoje Hračky bolo jedno z najlepsich ff ake som kedy citala=) a snad skusis aj nieco nove akonapr bleach a tak=) jednoducho sa uz neviem dockat=)

:-D

(Nade, 9. 8. 2010 19:46)

Pokud tvé češtinářské nedostatky čtenáři povýšili na spisovatelskou licenci, asi není účelné něco zásadně měnit. :-D
Všichni hlavně chceme tvé povídky a číst a číst a číst. Jo, a pak slintat blahem! Samozřejmě.

.....

(heartles, 9. 8. 2010 19:41)

mno... to newim co vymyslíš příště , ale ještě jednou uzavřeš své stránky jen tak tak si fakt něco udělám

HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

(Naomi, 9. 8. 2010 19:28)

HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
bude se hlasovat
HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
bude více srandy
HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
zas nebudu vědět co dřív číst
HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

to je neco

(Lenushka, 9. 8. 2010 19:21)

Ne pomoc, on se ten hrobař tam vážně objeví :D:D:D No tak na povídku s patologem, se ale velice těším, to jsem zvědavá, co Tvoje koumavá hlavinka vymyslí. Držím palečky a ať múza a chuť k psaní dlouho vydrží.