Jdi na obsah Jdi na menu
 


A Obsah stránek shounen ai
 
Menu:
 
První jsou anime a v nich povídky fanfiction. Pod tím jsou příběhy originální. Cykly jsou delší útvary. Nejméně 3 kapitoly. Pod tím jsou drobné příběhy.
Později tu máme ARCHIV – bílé napsaný, kde jsou další povídky.
Cykly:
 
Spirála smrti a spirála života – dva nájemní vrazi Kai a Raven se setkají a zůstanou spolu, i když se říká, že nájemný vrah má být chudý schovávat se a zásadně být sám. Trochu se to vymyká normální tématice. V prvním díle je o jejich setkání i boji proti tajemnému Shadow. V druhém díle zjistí, že minulost může být děsivá a setkají se s nejutajovanější organizaci na světě.
 
Hon – agent MI5 Shane Draven. Anglický hrabě Chevalier La Varenne alias Fox – nájemný vrah. Shane má chytit Foxe, ale není to jednouché, i když ví, že je to on. Ale oba mají nelehkou minulost, zvlášť když mezi ně patří tajemná jantarová figurka střelce, kterou Shane dostal od holčičky, kterou nedovedl ochránit. Pokračuje Proměnou
 
Agentura Růže a prsten a Hledá se páníček! - Čeho jsou sestry schopné udělat pro krachující firmu, protože jejich dokonalý bratříček odvádí nevěsty od oltáře.
 
Hádes – 16 dílů. Zrovna ve výstavbě.
 
Internetové tajnosti – zdiskreditovaný novinář dostane poslední šanci. Udělat rozhovor s mega popovou hvězdou Zackem. Jenže Zack nenávidí novináře. Kaně mu zachrání život, proto si ho najímá   jako poradce pro styk s veřejností. Vydrží to spolu a co když oba si dopisuji vášnivé erotické průpovídky s jinými? Vyrovnají se s tím?
 
Kdo je můj pán? – Fantasy. Ailin jménem Dhare přišel do města jako strážce královského paláce. Kdo je jeho pravým pánem? Krutý, ale krásný muž, který mu vládne nebo tajemná laskavá postava ve snu? Co je sen a co je realita? Pokračuje Dědictvím a Dračí vejce. Patří ke skupině - Zvonek vypráví.
 
Nový rok, Nabídka, Den za dnem, Valentýnské zpovědí - Julian je odkopnut svoji snoubenkou. Na večírku si užije s číšníkem, u kterého skončí doma v posteli. Nabídne mu, aby se stal jeho milencem. Ben klidně svolí. Proč? Co se stalo v jeho minulosti, že je tak povolný?
 
Námluvy a sázky – na pardubické univerzitě jsou i zahraniční učitele. Mezi smetánku studentů patří  nenapravitelný sázkař Vašík přezdívaný Pašík. Jednoho dne neprozřetelně se vsadí se svým protějškem z hradecké univerzity o to, že dokáže svést Jacka alias Hastingse, učitele angličtiny. Jak dopadnou Sázky a námluvy?
 
Náramek bohyně Isis – jednoho vánočního večera ve Winnipegu zloděj ukradne náramek bohyně Isis, který ale má svoji vlastní vůli, ale hlavně Ochránce. Jednoho dne na prahu domu Beuagarda Langa, zloděje náramku, se objeví hospodyně vystřižená jako z náborových plakátů SS. Kdo to je? Čím je náramek?
 
Není jídlo jako jídlo – Zoe konečně získá práci  v renomované hračkářské firmě. Je blahem bez sebe, dokud nezjistí, že její šéf je rus a k tomu hodně náladový člověk. Ovšem ten pro změnu netuší, že Zoe má bratrance cukráře, do jehož výrobků se  zamiluje.
 
Pomsta za polovinu duše – Ignácius mnich - rytíř Řádu se zamiluje do Lucia, třetího syna šlechtice. Ve městě, kde se seznámí, ale přebývá zlo, které je tiše sleduje toužící po zvláštním kříži, který nosí Ignácius. Rozdělí je smrtí, ale Ignácius ani v očistci se nepodvoluje osudu a bojuje za záchranu Luciovy duše coby lovec démonů. Jenom je chytá! Proč ničit dobrý personál, že?! Středověká fantasy. Opravuje se.
 
Světlo temnoty – upíři nemají zuby? Čím ale sají krev? Co něco jiného? A co když mohou rodit, pít, jíst, milovat jediného partnera zrozeného v bolestech. A čím jsou Světla temnoty? Jednoho dne doktoru Tostigovi přivezou mladého pacienta. Tak trochu moje verze upírů.
 
Válečné setkání - Mrazivé setkání mezi ruským mladíkem a kapitánem wehrmachtu.
 
Tajemný cizinec – kavárna, do které každý den přichází muž. Daniel číšník, který tam pracuje, mu říká Tajemný cizinec. Dozví se někdy kým je pan tajemný nebo jeho totožnost zůstane tajemstvím?
 
Trojka – Pavel, Martin, Tomáš – všichni se znají i neznají, kdo s kým zůstane. Je možné milovat dvě osoby?
 
Ve stínu hor – pošťák Ondra Král v Krkonoších, kde žije, potká nového záchranáře Tomáše Krále. Líbí se mu, ale neřekne, že je gay. Tomáš to ale brzy zjistí. Dokážou přes i maloměsto i okolí spolu žít? Tento cyklus jsem psala s Lordem Vaderem.
 
Příběh z Ranče little oak – měl rád divoký západ a především Doca Hollidaye. Doc Holliday na smrt nemocný narazí na Matta, který ho přesvědčí, že ještě nepatří smrtce. V horách se vyléčí a odjíždí k němu na ranč. Podaří se Mattovi ho přesvědčit, že jeho náruč je to nejlepší, co ho může potkat nebo mu uteče? 142 díl a píše se dál. Menší telenovela
 
 Kletba – mistryně lektvarů, mistr kleteb a mistr léčitel. Když jedeš domu, nezastavuj se u rozkošné čarodějky, kterou miluje mistr kleteb. Nikdy nevíš, co na tebe sešle. A jakou v tom úlohu hraje mistr odeklínadel? V archívu - druhé stránky
 
Mistrův odkaz – Zvonek vypráví opět. Čarodějové jsou na ostrovech nenávidění, i zároveň skoro otroci pánů. Jen jeden je výjimečný. Ohnivý mág, který krotí ohnivou řeku Harr, která ohrožuje ostrovy i vodní lid. Mladý mág se snaží splnit mistrovo poslední přání a vydá se na hrad do města. Co ho tam čeká? V archívu - druhé stránky
 
Pouto krve - něco na téma Dumase. Co má společného stříbrný náramek, kardinál, Mylady a vévoda z Yorku? A nad tím vším bdí nejrychlejší francouzská čepel mistra Jean – Pierra. V archívu - druhé stránky
 
Ve jménu říše - Druhá světová válka. Ethan Amine Drake se vydává na dobrodužnou pouť napříč válkou, aby unikl zajetí. Shodou okolností se stane starostou jedné vesničky poblíž německé posádky. Tam potkává svého protivníka kapitána wehrmachtu Maxe Meiera. Tanec na ostří nože začíná.
 
Flétna – příběh Pavla Krátkého studenta místního gymnázia a Hikaru Takahashiho, Japonce, který se nějakým zázrakem ocitl v České republice. Co ty dva spojuje a kdo je nebo co je Bára?
 
Píseň první vločky, Pod květy vistárie, Odraz stříbrných mocí – historie, jdou za sebou, jak jsem napsala. Příběh Seimei a Daisuke na motivy Milwiných kreseb.
 
Panenky – Richard má těžkou nehodu a nemůže se z ní tak lehko vzpamatovat. Jednoho dne narazí na Erika, muže, který by chtěl udělat výstavu jeho panenek. Podaří se mu odolat světu, z kterého utekl?
 
Spoutané zahrady, Spoutané duše – jednoho dne mladý nadaný student magie probudí paní Jara, ale z něj se vyklube mocný démon Dra´lll. Vypukne boj, který skončí vypovězení studenta i Dra´llla na pustý ostrov.
 
Malý poklad – Petr Komárek je učitelem gymnázia, ale jednoho dne se stane nehoda. Jeho dcerka Juliana chytne viii – vši. Co s tím? A tak potkává Honzu Strašného - kadeřníka, který zbaví Julianu viii, ale hlavně se do něj zamiluje.
 
Strážce snů – Gordon získá po dědovi dědictví – farmu, ale hlavně příběhy, které mu vyprávěl. Je mezi nimi i příběh o Strážci snů.Mix sci - fi a fantasy.
 
Květiny mého života – Patrik potká jednoho dne na prázdninách Dominika, bezprostředního chlapce. Odhání ho od sebe, ale Domi to ignoruje. Co mohou mít společného tak odlišní lidé?
 
Výprava rytíře Estienna za perlou smrti – malý cyklus o zradě, cti, lásce, o vílách, obrech a dalších zážitcích rytíře a jeho druhů. Sekce Fantasy povídky
 
Mečíř z hory Nebeské milosti – zajímají vás výpravné pohádky typu Číny, Korey? Potom je tu moje výpravná pohádka o slavném mečíři, který se rozhodl už nikdy neukout žádný meč. Jednoho dne, ale na jeho horu se dostane smrtelník, člověk, jež touží pomstit smrt milované osoby a Mečíř Yun – ho vyková Květ pekelné smrti.
 
Nefritová dokonalost – erotický cyklus o démonovi jeho pánovi, ale zároveň konkubíně Dariovi a kouzelných světech propojených Soutěskami. 18+, zaheslované.
 
Omyl – Libor každý rok jezdí ke své babičce na čarodějnice a na hranici se spálí ledacos. Babička mu dá taky různé věci a mezi nimi pár bylinek, které nešťastně přivolají do našeho světa čaroděje Idira, který se ale hned nemůže vrátit do svého světa, jelikož potřebuje byliny. A babička řekne, že když to Libor zavinil, tak mu i pomůže.
 
Zoufalá hra – druhá světová válka, kapitán Hans Kloss a setkání, které ho doživotně poznamená. Zbožňuji mladého Hanse Klosse. Doporučuji loňský film. Mňamka.
 
Cesta pomsty – FF na příběhy L. Rowlandové o Sano Ičiró. Sano ztratí svou manželku Reiko při pouličních nepokojích. S ní zahyne i manželka jeho zástupce. Zatímco Sano Ičiró se musí starat o úřad nejvyššího komořího, Hirata – san, hledá vrahy. Jenže v Tokugawském režimu jsou intriky neúprosné a Sano ztrácí svůj úřad a opět se stává tím, čím byl – sósakame – vyšetřovatelem a tím má konečně volné ruce, aby mohl vypátrat smrt své milované Reiko, což se mu povede, ale zároveň najde i něco víc.
 
Ghaane Gorgone - sci fi o světě eredanů, kteří bojují mezi sebou ve vesmíru.
 
Tak sem přibyly další oddíly. Jsou to fanfikce na určité téma:
Fanfikce anime – budou zde povídky o ANIME.
Fanfikce film – zde budou o FILM.
Fanfikce kniha -- zde o KNIHA.
 
Pohádkový svět – V mém podání pohádky jak je neznáte.
 
Stay with me – archív, nedokončené. Příběh Inuyashi a lorda Sesshoumaru. Jednoho dne Sesshoumaru požádá svého bratra o pomoc. I když nerad pomůže mu, ale co se z toho vyvine…
 
Potom jsou tu originální povídky. Historické, současnost a fantasy.
 
Zimní sny mají jedno společné. Zimní nebo vánoční tématiku. Je jich 20. Za každý rok 5. Letos to byly zimní crossovery mých cyklu. 2013 – Zimní sny se nesou v duchu karnevalu a Benátek.
 
Děkuji za návštěvu stránek
 
Amater
 
PS: Obsah byl aktualizován 08. 09. 2013

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Návrat

(Peg, 17. 9. 2021 10:57)

Hodně dlouho jsem hledala cyklus Hon, který mě zaujal hned po pár řádcích. Nejsem mistr v hledání, což dokazuje, že jsem to našla až teď))))).
Jestli ale můžu poprosit heslo k zaheslovanym povídkám, budu moc ráda. Heslo je ryouran.v@gmail.com.
Děkuji moc

Návrat

(Peg, 16. 9. 2021 22:37)

Hodně dlouho jsem hledala cyklus Hon, který mě zaujal hned po pár řádcích. Nejsem mistr v hledání, což dokazuje, že jsem to našla až teď))))).
Jestli ale můžu poprosit heslo k zaheslovanym povídkám, budu moc ráda. Heslo je ryouran.v@gmail.com.
Děkuji moc

Ahoj

(Nelli-Su , 27. 12. 2020 14:17)

Po sto letech se vracím na Tvoje stránky a jsem milé překvapená, že pořád píšeš. Mám ráda Tvé vyprávění příběhu. Proto se vždy vrátím a přečtu si je znova. Bohužel zaheslované povídky ne. E-mailova adresa na které jsem měla heslo už neexistuje. Pro prosím o znovu zaslání na nellisu834@gmail.com, děkuji. To, že je možnost si přečtít něco nového je bonus k nezaplacení =)

Super

(Kerina, 1. 10. 2020 11:29)

Ahoj,

Skvělé čtení, všechny povídky čtu jedním dechem a nemůžu se odtrhnout. Pro mě nejlepší Malý poklad a Pomsta za polovinu duše. Opravdu super.

Děkuji

(Renata, 15. 6. 2020 23:46)

Děkuji za pěkné povídky a zajímavé čtení mohly by ste mně poslat heslo k
Povídkami s heslem přišla jsem o email s vaším heslem e-mail
Je remilu@seznam.cz děkuji Renata

Nadšení

(Chensie Ips, 1. 10. 2014 22:02)

Ahoj,
teď jsem se začetla do tvého románu Ve jménu Říše na Ostrovních povídkách a jsem nadšená. Je to tak silný příběh. Vážně dokonalé čtivo, které mě dostalo. A naštěstí jsem v komentáři zahlédla, že máš svůj vlastní blog a jsem tu! A koukám, že je tu toho ke čtení spousty! Ber mě jako nadšenou čtenářku. :o) Tvůj styl psaní se mi líbí. Autentičnost děje. Všechno je skvělé. Hlavně jsem se chtěla zeptat... Četla jsem, že Ve jménu Říše vyšlo knižně. Je to ještě možné sehnat knižní vydání? Opravdu hrozně moc bych chtěla tuto knihu ve své knihovničce! Moc děkuji za možnost začíst se do světa, o kterém jsem neměla tušení, a který mě doslova pohltil! Děkuji!