Jdi na obsah Jdi na menu
 

Letošní první dva body proti SUPER-BAZARU

V neděli 17. 2. 2008 jsme sehráli další soutěžní utkání v AMHL Slaný. Naším soupeřem byl pro nás velmi neoblíbený SUPER-BAZAR. Přesto jsme ale utkání zvládli a dovedli k vítěznému konci.

            Hned v prvních minutách bylo jasné, že utkání bude obě mužstva stát hodně sil. Zápas připomínal trochu houpačku. Útoky se přelévali z jedné strany na druhou a oba gólmani se museli činit. Při prvním vyloučení soupeře se nám sice nedařilo usadit v útočné třetině, ale nakonec přesnou střelou skóroval po nahrávce Slávy Prokopa Fanda Kuna. V zápětí sice soupeř vyrovnal, ale nestalo se to, co se nám stává, že nás rychlá odpověď soupeře znervózní a my se začneme tlačit dopředu a chybujeme vzadu. Tentokráte jsme našli odpověď nejlepší ze všech. V jednom ze závarů v soupeřově třetině se dostal k puku Michal Prokop a nepříliš prudkou, ale o to lépe schovanou střelou opět strhl vedení na naší stranu. Tak skončila první třetina 2:1 pro nás.

            Ve druhé třetině se hrál dále rychlý hokej. Jenže vzhledem k průběžnému výsledku se zvyšovala i tvrdost soupeře, která hraničila často s fauly. To se taky SUPER-BAZARU vymstilo, kdy skvěle pískající sudí Stejskal vyloučil dva hráče a my měli možnost zahrát si v pěti proti třem. Podařilo se nám tuto výhodu využít a zvýšit svůj náskok na dvoubrankový, kdy se podruhé trefil Fanda Kuna, kdy mu přihrál Milan Kos. V polovině utkání došlo také na střídání strážců naší svatyně. Do té doby skvěle chytající Michal Kolísek pustil do branky Petra Wostla. Ten neměl nejlepší nástup do utkání. Při první střele, která na něj šla, skončil puk v jeho brance. Pak už se pár zákroky zahřál a zápas odchytal pozorně. A do „šaten“ se šlo za stavů 3:2.

            Ve třetí třetině soupeř ještě přidal na důrazu. Ale naštěstí pro nás se mu až tak nedařila kombinace a všichni poctivě vracející se hráči pomáhali obraně a zamezili soupeři vyrovnat. Ve třetí třetině byl zápas nadále vyrovnaný a soupeř neustále hrozil rychlými výpady. Nám se dařila celkem dobře kombinace, zvláště nám pomáhala častá vyloučení soupeře. Naší převahu korunoval svým hattrickem Fanda Kuna, kdy po nahrávce Pepy Černého zvýšil na 4:2. Soupeř se začal více tlačit dopředu a občas se mu podařilo nás sevřít v našem obraném pásmu. Svou nedisciplinovaností, kdy se nechávali hráči SUPER-BAZARU často vylučovat, nám bránění výsledku usnadnili. Chvilku před koncem jsme měli další možnost přesilovky v poměru sil 5:3. Ale tentokrát jsme svůj náskok nezvýšili. A museli jsme se o výsledek strachovat až do závěrečného hvizdu. Naštěstí přišel brzo a my jsme se mohli konečně radovat z dvoubodového vítězství nad jiným soupeřem, než jsou Černí Jestřábi.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Konečně ....

Fery st.,17. 2. 2008 22:28

Tak jsme konečně urvali vítězství.
Bylo to vydřené ale zasloužené.Chci všem hráčům poděkovat za to,že se ze všech sil snažili vyvarovat chyb a disciplinovaným výkonem dotáhli zápas do vítězného konce.
Moc bych si přál ,abychom se odrazili k Play Off.
Pojďme do toho a držme partu.
Ještě jednou díky ....
Ať žije "béčko"!!!!
Váš Fery st.