Jdi na obsah Jdi na menu
 

HC Lány B – HC Triss Kladno   5:3

Branky:  Jirkovský (Bergmann M.), Máslo (Kuna), Kuna (Máslo), Rudovský (Soukup),    Lomberský T. (Bergmann I.)

Třetiny: 3:1, 0:1, 2:1

Vyloučení: 2:4

Druhá výhra nad Trissem.

V neděli 25.10.2009 nás od 12:15 hodin čekalo druhé utkání proti mužstvu Triss Kladno. První vzájemné střetnutí vyšlo jasně v náš prospěch a bylo zřejmé, že se budeme pokoušet na vítězství navázat. Měl tomu zabránit náš Petr Wostl, který přistoupil na to, že půjde chytat za tým soupeře, který nesehnal jiného gólmana.

            Hned pní minuty utkání ukázali, že tentokrát to nebude tak snadné, jako předchozím duelu. Soupeř se pustil s chutí do útočení a chvilkami jsme si připadali jak na kolotoči. Naštěstí se nám podařilo vyrovnat hru a poprvé jsme otevřeli skóre utkání. Po šťastném odrazu střely Martina Bergmanna dotlačil za brankovou čáru puk Radek Jirkovský. Bohužel pro nás se během pěti minut nepovedla našemu obránci rozehrávka a soupeř tak ujížděl sám na Lince. Zakončení se soupeři povedlo bravurně. Ovšem pak se ukázal jako geniální tah dát k sobě Ondru Másla a Frantu Kunu, kteří pěknou akci strhli vedení opět na naši stranu, když Kuna nahrával a Máslo z první pálil přesně. Poté si oba aktéři role prohodili a uzavřeli účet první třetina na 3:1

            Druhá třetina nenabídla z naší strany pouze dvě vyloučení Rudovského, ale gól žádný. Za to soupeři se podařilo při jedné z přesilovek skórovat, když nešťastně tečoval střelu obránce a jinak skvělý Petr Linc byl bez šance. Nabídnou přesilovkou jsme bohužel pro nás pohrdli a tak  po druhé třetině bylo skóre 3:2.

            Třetí třetin přinesla soupeřovo vyrovnání zhruba patnáct minut před koncem utkání. Ovšem další nabídnutou přesilovku se podařilo využít, když nahozený puk dojel v rohu Rudovský a téměř z nulového úhlu překvapil Petra Wostla, hráče Trissu a také sebe. Soupeř se snažil ještě o vyrovnání. Málem se jim to i povedlo, když netrefili už prázdnou bránu. Jenže po této šanci se dostal k puku Honza Jirásek, který poslal pas na Ivana Bergmanna, který si odstavil bránícího hráče a poslal do brejku Tomáše Lomberského, který upravil konečný stav na 5:3.

.

HC Lány B:  Linc, Bratrů, Lomberský A., Soukup, Bergmann I., Rudovský, Jirásek, Jirkovský,   Bergmann M., Prokop S., Máslo, Kuna, Melen., Lomberský T., Černý, Hořejší, Náprstek.

.

AL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

dobrý dva bodíky

Fery st.,25. 10. 2009 17:58

Za dnešní vítězství jsem moc rád.
Děkuji celému mančaftu za kolektivní a disciplinovaný výkon.
Nějaké chyby tam byly,neproměněných šancí také dost ale o tom to celé je.Měli jsme ale trošku víc štěstíčka a tomu je potřeba jít naproti.A to jsme dneska uměli.Soupeř kousal jak hladovej pes.
Tak dík a těším se na další zápasy
Fery st.