Jdi na obsah Jdi na menu
 


SMS: Valentýn

 
/ Reklama /

 


S Tebou mi připadá všechno tak snadné, i zdánlivě nemožná přání se vyplní a vzdálené cíle jsou na dosah ruky. S Tebou je můj život jako krásný sen, ze kterého se nechci probudit. Miluji Tě a přeji Ti krásného Valentýna

Vlastníš to, co nemá nikdo jiný na světě ... klíč k mému srdci. Miluji Tě a přeji Ti krásného Valentýna

Valentýnku moje Lásko, dneska tobě posílám. Ať víš, že já neustále místo pro Tebe v srdci mám.

Ke svatému Valentýnu Ti z lásky verše posílám, jen co budem spolu, sladkou pusu ti dám! Srdce mé Ti z lásky daruju, protože Tě tolik miluju!!

Ahojky, přeju ti krásného Valentýna, k tomu ještě hodně krásných let s lidmi, které máš rád a lásku, kterou si nenech od nikoho vzít...

Néjsladší chvíle života jsou plné smíchu, radosti a krásných maličkostí. Mít někoho takového jako jsi Ty, to je důvod k slavení lásky. Pěkný valentýnský den.

Nekráčej přede mnou - možná za tebou nepůjdu. Nekráčej za mnou - možná nemám silu tě vést. Kráčej vedle mě a buď mi láskou i přítelem! ......Nádhernýho Valentýna

Přeji krásné probuzení , k tomu polibek a pohlazení . Protože je únor , zima , chlad , má dnes svátek kdo má rád . Miluji Tě čím dál víc , tak to je a ... neřeknu už víc ..!!

Ke svatému Valentýnu Ti z lásky verše posílám ,
jen co budem spolu , sladkou pusu ti dám ..!!
Srdce mé Ti z lásky daruju ,
protože Tě tolik miluju!!

Dnes , když Valentýna máme ,
dnes , když se tak dlouho známe,
chci Ti říct lásko má,
že jsi ta jediná,
co v mém srdci místo má.
Milion hubiček
posílá tvůj mazlíček;)

Ach , jak krásný Valentýn , lásko má , i když jsi ode mě na míle vzdálená...

♥ Přeji krásné probuzení, k tomu polibek a pohlazení. Protože je únor, zima, chlad, má dnes svátek kdo má rád. Miluji tě čím dál víc, tak to je a neřeknu už víc!

♥ Posílám ti, dědo milý, přání z lásky v tuto chvíli. Že bez tebe žít nesvedu, jako ty bez mých obědů! Babička:)

♥ Jsi má láska, jsi můj sen, Tobě patří dnešní den. Jenom s Tebou chci se smát a věrně Tě milovat. Zažeň z tváře každý stín, vždyť je svatý Valentýn!!

♥ Ke svatému Valentýnu Ti z lásky verše posílám, jen co budem spolu, sladkou pusu ti dám! Srdce mé Ti z lásky daruju, protože Tě tolik miluju!!

♥ Na svatého Valentýna srdíčko své otvírám, že jsi moje velká láska, stále na Tě vzpomínám a polibky do dáli za tebou já posílám..

♥ Dnes, když Valentýna máme, dnes, když se tak dlouho známe, chci Ti říct lásko má, že jsi ta jediná, co v mém srdci místo má. Milion hubiček posílá tvůj mazlíček;)

♥ Tímto Ti chci krásného Valentýna přát, abys věděl, že je tu někdo, kdo Tě má rád. Popsat, co cítím se tak lehko nedá- chci, abys věděl, že Tě mám moc ráda!

♥ Ach, jak krásný Valentýn, lásko má, i když jsi ode mě na míle vzdálená..

♥ Co vlastně znamená svatý Valentýn? Je to den jako každý jiný? NE!! Je to náš den- den zamilovaných!!

♥ K svátku svatého Valentýna Ti přeji: Za prvé, aby se Ti splnila ta nejtajnější přání. A za druhé, abych byla přímou součástí bodu jedna.. :))

♥ Miláčku, na toho našeho Valentýna.. Budu rukou objíždět Tvé rysy obličeje, zavřená víčka Ti pohladím, a když se Tvůj ret pousměje, něžně Ti ho políbím. Nebezpečně sjedu svými prsty níž, Tvému bříšku polibky daruju, pak i dál.. Kam?! To víš. A to všechno proto, protože Tě miluju!

♥ Na svatého Valentýna jenom JÁ a žádná jiná!!

♥ Valentýnku, moje lásko, dneska Tobě posílám. Ať víš, že neustále pro Tebe místo v srdci mám!

♥Miláčku, proč slavit svatého Valentýna právě 14. února? Každý den, když jsme spolu, je přece dnem zamilovaných!!